BEAUTY PRO "Nourishing Collagen" Anti-ageing Mask - maitinamoji lakštinė veido kaukė su kolagenu, alyvuogių aliejumi ir rožėmis

Kaukės naudojimas pastaruoju metu man tapo savotišku ritualu, mažu malonumu, tarp kasdienybės ir krūvos rutininių darbų namuose. Suprantu, kad tai tik kaukė, tačiau tas keliolika minučių, kol kaukė ant veido, jaučiuosi maloniai atsijungusi nuo visko. Šį kart bandau Beauty Pro kompanijos veido kaukę su kalogenu, kuri turėtų maitinti ir rūpintis senstančia oda.


Produktas: BEAUTY PRO "Nourishing Collagen" Anti-ageing Mask - maitinamoji lakštinė veido kaukė su kolagenu, alyvuogių aliejumi ir rožėmis
Gamintojas: "BeautyPro." Ltd, Didžioji Britanija. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - maitinti, atkurti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kainos ir kokybės santykis
Tūris: 23 g/ 1 vnt.
Kaina: 5,95 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Maitinamoji veido kaukė sukurta visų tipų odai prižiūrėti. Kaukė aprūpina maitinamosiomis medžiagomis ir drėkina odą, Skatina odos ląstelių atkūrimą ir padeda išvengti odos išsausėjimo. Gerina raukšlių turinčios odos būklę. Sudėtis papildyta kolagenu ir alyvuogių aliejumi.
Naudojimas: nuvalyti odą. Išlankstyti kaukė, uždėti ją ant veido. palikti 15 min. Nuimti kaukę, skysčio likučius įtapšnoti į veido odą.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis tamsiai žalios spalvos, puoštas minimalistiniu alyvuogių paveikslėliu. Dizainas minimalistinis, man asmeniškai patrauklus dėl ryškaus vienspalvio bloko.

Kvapas švelnus, vos jaučiamas kosmetinis aromatas, šiek tiek primenantis alyvuogių aliejaus kvapą.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Glycereth-26, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Olea Europaea Fruit Oil, Rosa Centifolia Flower Water, Jania Rubens Extract, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Triethanolamine, Caprylhydroxamic Acid, Boswellia Serrata Resin Extract, Sodium Nitrate, Glyoxal, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti dėl priemonės sudėtinių dalių - kaukės sudėtis augi, papildyta odos minkštikliais, drėkikliais, kondicionuojančiais, raminančiais, odą šviesinančiais ingredientais. Tik labai norėdama galiu kabinėtis prie vieno ingrediento, bet šį kart to nedarysiu. 

Kaukės lakštas vidutinio storumo ir čia jau skonio reikalas - kol nepabandžiau tų labai plonyčių kaukių, man atrodė, kad tokios labai fainos, bet tiesa ta, kad plonytis lakštas gražiau priglunda, atrodo, kad ir stipriau veikia ir mažiau raukšlių formuoja. Nors norėčiau nuolat tik tas plonytes naudoti, bet kai bandai naujas kaukes, nelabai yra kaip sužinoti, kokio storio lakštas viduje slepiasi.

Kaukė prie odos prisideda gana tolygiai. Kaip visuomet, ties skruostais man šiek tiek per plati, tačiau užlankstau kaip man pavyksta ir didesnių problemų nesukelia. Tačiau svarbu nepamiršti, kad reiktų vadovautis gamintojo rekomendacijomis dėl laikymo laikotarpio. Per ilgai laikomos lakštinės kaukės formuoja raukšlę ir gali sukelti didesnių bėdų, nei suteikti naudos. Beje, tos storesnės greičiau palieka įspaudus, nei plonytės.


Nuėmusi veido kaukę pirmiausia džiūgauju - mano veido oda jaučiasi pilnai pridrėkinta, dingo dėl sausumo atsiradęs tempimo jausmas. Veido oda atrodo skaistesnė, vizualiai jaunesnė ir šiek tiek šviesesnė. Stipriausias be abejonės yra drėkinamasis efektas ir nemeluosiu, bet tikėjausi intensyvesnio efekto, stipresnio poveikio. O ir kaukė ant odos paviršiaus palieka stiprų lipnumo jausmą, pastarasis dingsta per kelias valandas, tačiau nemalonu, nepatinka ir mane erzina.

Hmm... kaukė visai nebloga, bandyti galima, bet man pasirodė brangoka ir efektą galima iš lakštinių kaukių gauti intensyvesnį. Tai nieko blogo, bet būna geriau ir pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai