7th HEAVEN "Pink Chocolate Truffle" drėkinanti ir riebalų išsiskyrimą kontroliuojanti veido kaukė su kakavos, migdolų ir sviestmedžių aliejais

Sergu korona! Aaaa... iš ties tai serga visa šeima, pirmiausia sirguliuojantis namuose pasijuto vyras, o tuomet užsikrėtėm ir mes su vaiku. Savaitgalį labai stipriai prasirgau, o ar ryt pajėgsiu darbuotis - dar nežinau. Korona pasirodo baisi... kyla karštis, muša prakaitas, tad šiandien vos nukritus karščiui skubėjau išsiprausti normaliai, na ir kauke pasilepinau, nes jau senai  ant veido nieko nedėjau. 

Kadangi turiu krūvą skirtingų kaukių, esu jas susidėjusi pagal galiojimo datą, tačiau naudoju tikrai ne iš eilės - renkuosi ko tuo metu labiausiai trūksta mano odai. Pastarosiomis dienomis labai gausiai prakaitavau, veido odai trūksta gaivos ir švaros pojūčio, tad pasirinkau tokią, kuri žada valyti poras.


Produktas: 7th HEAVEN "Pink Chocolate Truffle" drėkinanti ir riebalų išsiskyrimą kontroliuojanti veido kaukė su kakavos, migdolų ir sviestmedžių aliejais
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - drėkinti, reguliuoti riebalų išsiskyrimą, valyti nešvarumus ir poras
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 15 ml
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamosiomis savybėmis pasižyminti kaukė padeda reguliuoti odos riebalų išsiskyrimą, pašalina nešvarumus ir valo poras. Kreminė molio kaukė drėkina odą ir pašalina riebalų perteklių. Sudėtyje yra kakavos, migdolų ir sviestmedžių aliejų.
 
Naudojimas: Nuprauskite veidą. Masažuojamaisiais judesiais tepkite veido ir kaklo odą. Netepkite aplink akis ir lūpas. Palikite 15–20 minučių arba laikykite, kol kaukė sudžius. Nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite kartą per savaitę.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, puoštas puikiai pažįstamu kompanijos dizainu: moters veidas su kauke ir pagrindiniai ingredientai ant pakuotės. Dizainas puošnus, perkrautas detalėmis, tačiau visuomet patraukia žvilgsnį parduotuvių lentynose ir yra puikiai atpažįstamas. 

Kvapas die-viš-kas! Kvepia saldumynais, kakava ir cukrumi arba saldžiu šokoladiniu desertu! Aromatas tiesiog nuostabus, labai puikiai jaučiasi dėvint kaukę ir leidžia pasimėgauti kvapų terapija. Patinka, labai!

Konsistencija tiršta, kreminės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Kaolin, Theobroma Cocoa Seed Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Sorbitan Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Benzyl Alcohol, Aroma, Juniper Communis Fruit Oil, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Theobroma Cacao Fruit Powder, Sucrose, Limonene, Citric Acid, Lecithin, Vanilla Planifolla Fruit Extract, CI 17200.


Poveikis. Jau žadėjau pagirti priemonės sudėtines dalis, nes ir minkštiklių, ir drėkiklių, ir odą kondicionuojančių ingredientų daug. Priemonės pagrindas iš ties labai saugus, kaukė rieboka, bet... ties viduriu panaudotas alkoholis, greičiausiai vietoje konservanto, bet žinote, alkoholis sausina odą, pažeidžia odos apsauginį barjerą ir ilgainiui gali sukelti rimtų problemų. Mano oda labai jautriai reaguoja į alkoholį, tad jo aš vengiu, kiek įmanoma. Bet va, sudėties nebuvo ir aš internetu nusipirkau su alkoholiu.

Kadangi veido kaukė molio pagrindo, tai labai lengvai tepasi ant veido odos ir gana tolygiai, jei dengi iš karto. Taisant jau padžiūvusią kaukę, dryžiai bus matomi. Kita vertus - ne grožio konkursas čia, tad per daug nesuku galvos. Gamintojas rekomenduoja laikyti kaukę 15-20 minučių ir čia labai rekomenduoju laikytis gamintojo rekomendacijų ir neperlaikyti, neleisti kaukei išdžiūti ant odos, nes taip oda labiau traumuojama, nei gauna naudos. 


Molinės veido kaukės nusiplauna šiek tiek sunkiau, nei kreminės - tam naudoju kempinėlę veido prausimui ir didelio vargo nematau. Nuplovus kaukės likučius pastebiu, kad odos paviršiaus iš ties švaresnis, oda skaistesnė, paviršinės poros švaresnės ir išvalytos. Tačiau didelio drėkinimo tikrai nejaučiu, nors... po  kaukės tikrai nesinorėjo kuo greičiau teptis veido kremu. Tokia neutrali būsena - sausumo jausmo nėra, bet ir nedrėkina. Mano nuomone kaukė tikrai nėra geriausias pasirinkimas, jau tikrai ne sausai odai, o dėl alkoholio iš vis rekomenduočiau vengti. Bet jei labai norisi, rekomenduočiau tik normaliai arba mišriai odai - neturėtų sužavėti nei riebios, nei sausos odos savininkių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Linkiu greičiau pasveikti!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, covid tikrai nieko džiuginančio, linkiu greičiau sveikti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai. Sveikstam po truputį. Viskas su laiku, ateis ir į mūsų kiemą šventė :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą