ZARA Chapter No.3 "Golden Decade" parfumuotas vanduo moterims (v.2021)

Pasiilgau Zaros kvepalų, labai pasiilgau ir tiesą pasakius manau, kad jei jau rinktis pigius kvepalus, tai Zara turi geriausią kainos ir kokybės santykį. Nebrangu, tačiau kvapia ne kokiomis pigienomis, o normaliais, kokybiškais kvepalais. 

Šį kart rinkausi tarp naujienų ir jau senesnių aromatų ir nusprendžiau, kad labai noriu pagaliau išbandyti "Golden Decade" aromatą, kuris panašus į Yves Saint Laurent "Libre" aromatą. Smalsumas buvo didžiulis, tad susigundžiau užsisakyti, jau išbandžiau ir šiandien dalinuosi nuomone su jumis.


Produktas: ZARA Chapter No.3 "Golden Decade" parfumuotas vanduo moterims (v.2021) (EDP)
Gamintojas: "Industria de Diseno Textil". Pagaminta Ispanijoje
Leidimo metai: 2021 m.
Kaina: 25,95 Eur
Tūris: 80 ml 
Kur galima įsigyti: Zara parduotuvėse arba internetu
Kvapo kategorija: gintaro

Gamintojo aprašymas: Apgaubiantis, šiltas ir elegantiškas kvapusis vanduo moteriai, norinčiai perteikti laisvės pojūtį ir išreikšti savo emocijas iki kraštutinumo. Šiuolaikinė baltų gėlių puokštė (jazminų, apelsinų žiedų), spapildyta sultingų mandarinų atspalvių, atskleidžia gundančią kiekvienos moters pusę. Saldžios ir priklausomybę sukeliančios levandos suteikia paskutinį įspūdį savo originaliais ir neprilygstamais aspektais.


Viršutinė nata: mandarinai
Širdies nata: jazminas, apelsinų žiedai, levandos
Apatinė nata: vanilė


Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citronellol, Propylene Glycol, Linalool, Citral, CI 19140, CI 17200, CI 42090.


Pakuotė. Zara turi kelias kvepalų serijas, kurias vienija panašios pakuotės: kvadratiniuose buteliukuose - pati pigiausia Zaros linija; plokščiuose stačiakampio formos pakuotėse - kvepalai, kurti (dažniausiai) su Jo Malone, o  Chapter linijos butelaičiai - apvalios volelio formos su minimalistiniu dizainu.

Kvepalų buteliukas skaidraus stiklo, pro jį matosi tamsiai sodrios, gintaro spalvos kvepalų skystis. Labai džiaugiuosi, kad šios linijos aromatų butelaičiai minimalistinio dizaino, neperkrautomis pakuotėmis - daugiau nieko ir nereikia. Gal tik būtų faina, jei ant stiklinės pakuotės būtų nurodytas, kuris Chapter numeris čia yra. Faina ir nude spalvos kartoninė dėžutė su aukso spalvos raidėmis ir kukliu, neperkrautu dizainu. Pakuotės elegantiškos, moteriškos ir neperkrautos - visko tik tiek, kiek reikia.


Kvapas. Kvepalai mano buteliuke tapo tamsiai rudi, bemaž rudos spalvos ir tiesa, tad, kas jei norite geriausios savo įsigytų kvepalų versijos, kuriose yra vanilės natos, būtinai kelis mėnesius po įsigijimo leiskite aromatui ramiai pastovėti. Tokiu būdu vanilės natos tampa sodresnės, dar labiau išryškėja ir kvapai su vanile visuomet tampa ženkliai sodresni, šiltesni ir intensyvesni.

Zara sako, kad kvapą sudaro vos kelios natos: mandarinas, jazminas, apelsinų žiedai, levandos ir vanilė. Tačiau su šio gamintojo kvepalais niekuomet nesi garantuotas, - dažnai pasitaiko užuosti daugiau nepaminėtų natų, todėl staigmena nusipirkus gali pasitaikyti, ir gana dažnai.

Tik pasipurškus uoslę lengvai kutena šviesios mandarinų natos, kurios vietą greit užleidžia gėlių natos, tarp kurių labai aiškiai jaučiasi ir jazminas, ir apelsinų žiedai, o netrukus į sceną iškėlusi galvą įžygiuoja ir levandų nata. Galiausiai kvapas įgauna sodrumo, minkštumo ir kremiškumo - uoslė atpažįsta gardžias vanilės natas.  Ant mano odos kvapas nudžiūva aiškiai jaučiamomis minkštos, saldokos vanilės natomis ir duslia, specifinio aromato, raminančia levandų nata.

Aromatas man pasirodė labai rafinuotas, tinkamas elegantiškoms vakarienėms ar kokiai ypatingai progai. Pasikvėpinusi jais visuomet jaučiuosi ypatinga, elegantiškesnė, moteriškesnė.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ★ vakaro metui.

Tiesą pasakius labai nustebau, kad aromatas stiprus ir išlieka labai ilgai. Jei kvėpinuosi dienos metu, purškiu iki dviejų papurškimų, nes jaučiasi per gerus porą metų nuo kūno odos. Ir išlikimas tiesiog fantastiškas - ant mano odos išlieka 7 valandas! Pasikvėpinu ryte ir puikiai jaučiu visą darbo dieną, tad pakanka kartą dienoje atnaujinti aromatą ir aš visą dieną maloniai kvepiu.


Puikus aromatas, nuostabus! Sodrus šiltas vanilės aromatas su raminančiu levandų aromatu iš ties primena YSL "Libre" aromatą, tik sakyčiau, kad levandos čia šiek tiek mažiau, tad kvapas labiau moteriškesnis, elegantiškesnis, minkštesnis ir švelnesnis. Kvapas man asocijuojasi su rafinuotumu ir elegancija, puikiai tinka vakarienėms, bet dažnai juo saikingai pasikvėpinu ir dienos metu, kai norisi pakelti nuotaiką ir įnešti šiek tiek elegancijos, jaustis pakylėtai. Stiprus, intensyvus ir ilgai išliekantis ant odos. Labai geras kvapas, labai patinka!

Aromatas panašus į:
- YVES SAINT LAURENT "Libre Intense"
- ZARA "Golden Decade Winter"
- BATH & BODY WORKS "Fairytale"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai