ORIFLAME "Chill Out. Feel Good" tualetinis vanduo vyrams ir moterims

Šiais metais labai džiaugiuosi, kad ko jau ko, bet aromatų tinklaraštyje iš ties užderėjo nemenkai - šiais metais man labai norėjosi bandyti, uostyti, testuoti, pažinti ir labai džiaugiuosi sau leidusi tai padaryti, nes gi kada, jei ne dabar? Gyvenimas ir taip trumpas, tad jei labai norisi - reikia. Šiais metais daug dėmesio skyriau Oriflame kompanijos kvepalams ir regis išbandžiau kelias skirtingas linijas, bet pastebiu, kad kvapai pas juos keičiasi labai greit, tad pamilus vieną aromatą ir jį pabaigus, kito butelaičio nusipirkti gali ir nerasti. Ir tikriausiai tai mane labiausiai erzina. Šį kart bandžiau dar vienos, kiek pigesnės linijos (nes tualetiniai vandenys) aromatą žadantį padėti atsipalaiduoti. Kadangi atsipalaidavimo man šiuo metu trūksta, su mielu noru bandžiau, naudojau ir šiandien nuomone dalinuosi su jumis.


Produktas: ORIFLAME "Chill Out. Feel Good" tualetinis vanduo vyrams ir moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2021 m.
Aromato kūrėjas: Sebastien Cresp
Kaina: pilna kaina 20,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - medienos - muskuso

Gamintojo aprašymas: Atsipalaiduokite su švelniais ir jausmingais levandų ir kedro kvapais. Šis tualetinis vanduo yra puikus raminantis aromatas
- Atpalaiduojantis ir raminantis kvapas
- Su levandomis ir kedru
- Rafinuotas gėlių aromatas


Viršutinė nata: levanda
Širdies nata: vanilė
Apatinė nata: kedro mediena


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL.


Pakuotė. Labai paprasta: kartoninė  violetinės spalvos dėžutė be jokių papildomų įdėklų sutvirtinimų ir įdėklų, kad maksimaliai apsaugoti buteliuką ir deja, bet tai yra pigių kvepalų ženklas. Tarsi gamintojas sakytų, kad man nusispjauti ant to, kas nutiks su buteliuku po to, kai nusipirksi. Apmaudu, bet rinkoje net ir patys pigiausi turi specialius įdėklus, kad apsaugoti stiklinius buteliukus. 

Skaidraus stiklo buteliukas irgi atrodo gana pigus, tačiau mane labai žavi ta violetinė priemonės dozavimo šlangelė buteliuko viduje ir violetinių, mėlynų spalvų sprogimas kitoje buteliuko pusėje. Atrodo paprastai, atrodo minimaliai ir iš ties nuteikia kažkaip raminančiai - kad ir kaip pigiai atrodytų, bet šis paprastumas mane sužavėjo.


Kvapas. Puikiai pamenu pirmą kart, kai pauosčiau šį aromatą, O dievai, pagalvojau tada, negi apsipirkau. Kvapas mažų mažiausiai mane erzino, pasirodė pernelyg vyriškas, per sunkus ir kažkodėl atrodė, kad man niekaip nepavyks šio aromato prisijaukinti. Ir čia iš karto noriu įspėti visus ir visas, šis aromatas tinka tiek moteriai, tiek vyrui, tad jei mėgstate moteriškus aromatus, o unisex kvapai jums ne prie širdies, šito kvapo tiesiog nevertinsite, erzins aromato vyriškoji pusė, tad greičiausiai į jį net neverta žvalgytis.

Tualetinio vandens kompozicija visiškai minimali ir labai paprasta: levanda, vanilė ir kedro mediena. Iš kart pripažinsiu, kad vanilės ar čia praktiškai nejaučiu, arba ji taip puikiai paslėpta, kad pavyzdžiui suteikia kvapui tik vos vos sodrumo ar vos vos saldumo? Nežinau, bet nejaučiu, tačiau jaučiu lygiavertį levandos ir kedro medienos duetą, kurie tobulai papildo vienas kitą - levanda skleidžia stiprų raminantį aromatą, o kedras subalansuoja tobulomis, lengvutėmis medienos natomis. Ant mano odos kvapas kažkokia tobula ramybė, kur nėra akivaizdžios levandos aromato, o viskas tiesiog tobulai subalansuota dvasios ramybei ir minčių skaidrumui. 

ČIA

Mano nuomone, aromatas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui (nors tikrai puikiai tiktų ištisus metus)
     ☀ dienos metui.

Deja, tačiau aromatas nėra nei stiprus, nei ilgai išliekantis. Pasipurškus užsiuodžia per daugmaž rankos ilgį ir visiškai neerzins nei kolegų, nei aplinkinių nosių. Neerzins greičiausiai dar ir dėl to, kad užsiuodžia labai trumpai. Ant mano odos aromatas išlieka iki 2 val. Ech... apmaudžiai trumpai, nes tiesą pasakius norėjosi ilgesnio dėvėjimo laiko.


Nesitikėjau, bet... šis kvapas pastarąsias savaites yra mano topų topas! Nors išlieka labai trumpai, nėra intensyvus, o ir kombinacija vos iš trijų natų, tačiau...  levandos ir kedro medienos darna neša tokią ramybę ir balansą, kokio pastaruoju metu man labai trūksta! Kad ir išlieka trumpai, tačiau kombinacijos DNR man labai patinka ir nors pačia kvepalų kokybe nesu nė trupučio patenkinta, ieškosiu kažko, kas kvepės panašiai, tik išliks ženkliai ilgiau.

Aromatas panašus į:
- GUERLAIN "Mon Guerlain"
- GUESS "Guess Seductive Noir Women"
- GUERLAIN "Mon Guerlain Eau de Parfum Intense"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai