MAD BEAUTY Disney Princess Belle Bath Fizzer - putojantis vonios burbulas su vaisių aromatu

Labai faini dalykai darosi vėstant orams. Vieni bumba dėl trumpėjančių dienų, tamsių vakarų ir rytų, o aš noriu pasidžiaugti, kad vakarais labai faina pasiruošti karšto gėrimo puodelį, ilgiau paskaityti knygą ir pasimėgauti kvapniomis, šiltomis voniomis. Vonias aš labai mėgstu ir pasitaikius progai niekuomet neatsisakau kvapnios, šiltos, malonios vonios. Šį kart į šiltą vandenį metu putojantį vonios burbulą, šnypštuką, puoštą pincesės vardu. Pasakoju.


Produktas: MAD BEAUTY Disney Princess Belle Bath Fizzer - putojantis vonios burbulas su vaisių aromatu
Gamintojas: "Mad Beauty" UK. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: vonios procedūroms - drėkinti ir švelninti odą
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: suteikia odai švelnumo
Labiausiai nepatiko: pritrūko kvapo intensyvumo
Tūris: 130 g
Kaina: 6,00 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: Ar jums patinka atsipalaiduoti karštoje vonioje? Putojantis vonios kamuoliukas Mad Beauty Disney Princess Belle suteiks jums užtarnautą atsipalaidavimą ir malonų kvapą po ilgos dienos.

Charakteristika:
- maloniai kvepia
- suteikia komfortą ir ramybę
- drėkina ir švelnina

Kaip naudoti: berkite į šiltą vandenį ir leiskite ištirpti.


Pakuotė. Kartoninė dėžutė, puošta princesės Gražuolės (Belle) iš Gražuolės ir Pabaisos pasakos atvaizdu. Kartoninė dėžutė mergaitiška, puošta spalviniais ryškiais, rožiniais akcentais. Kartoninėje dėžutėje viduje supakuotas vonios burbulas šnypštukas, kuris dar papildomai apsaugotas skaidria plėvele, nuo kvapo praradimo.

Kvapas yra pats svarbiausias tokių priemonių aspektas. Gamintojas sako, kad turi kvepėti tamsiais vaisiais, bet... kvapas silpnas, vos vos kvepia kosmetiniu aromatu.

Konsistencija kieta - vandenyje šnypščia, putoja ir tirpsta.

Sudėtis: SODIUM BICARBONATE, CITRIC ACID, SODIUM SULFATE, GLYCERIN, PARFUM, CI 17200, CI 42090, CI 19140.


Poveikis. Šnypštuko sudėtis gera ir paprasta: pagrindą sudaro soda, citrinos rūgštis klampumo reguliavimo medžiaga, drėkiklis, aromatas ir dažikliai. Tokioms priemonėms daugiau ir nereikia - paprastų, elementarių ingredientų. 

Įmestas į vandenį šnypštukas intensyviai šnypščia, putoja ir sparčiai tirpsta vonioje, vandenį nudažydamas švelniai rausva spalva. Nieko labai ryškaus - vanduo praktiškai nepakinta ir deja, tačiau aromatu esu labai nusivylusi. Pripildžiusi vonią... aš praktiškai nebejaučiu jokio aromato. Taip, šioks toks, vos vos, lyg ir kosmetinis, lyg ir vaisių kvapas jaučiasi, bet jis labai toli iki bent patenkinamo. Aromatas per silpnas, kvapo praktiškai nesijaučia, viskas nuslopsta kažkur... apmaudu, bet pats svarbiausias aspektas čia pats prasčiausias.


Galiu tik pagirti, kad burbulas suteikia odai švelnumo pojūtį, kol prausiesi. Jis trunka daugmaž tiek, kol nenuplauni kitomis priemonėmis, tačiau šiuo atveju, na tai geriausias šnypštuko aspektas. 

Nekartočiau, nepatiko - kvapo praktiškai nėra, kaina nemaža, o lūkesčiai buvo dideli. Vonios priemonės turi kvepėti, nes kitaip, tai tik dar viena priemonė, kurią naudoji, bet džiaugsmo nekelia. Jau geriau jokio burbulo, nei toks.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nesupratau, kokie tie faini dalykai, normalu, kad ne visiems patinka šaltis ir tamsa, pvz., aš tiesiog nekenčiu žiemos meto ir jokio džiaugsmo man jis neneša, štai taip :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma, kad visi skirtingi :)
      Aš bandau žiūrėti į šviesiąją pusę - ilgesni vakarai, šilti gėrimai, vonios ir daugiau laiko knygai, o ir Kalėdos ne už kalnų. Man sunkiausias mėnuo būna vasaris - kovas - vis dar tamsus, aplink pliurza, šalta ir pavasaris visai neskuba ateiti :) Bet kitiems tiek mėnesiai gal kaip tik faini ;)

      Panaikinti
    2. O man tai kaip tik trumpesni vakarai atrodo. Nes 7 vakaro jau tamsu ir aš jau noriu eit miegot :D Tuo tarpu vasarą septintą dar tik galvoju, kur su šuniu nuvažiuot pavaikščiot :)

      Panaikinti
    3. Va dėl to - 7 vakaro vasarą dar kažkur leki ir to laiko veikloms namuose nebelieka. O rudenį aš tokiu metu dar su vaiku pamokas ruošiam, knygą spėjam paskaityti ir šiaip skirti daugiau laiko veikloms, kurioms vasarą gaila laiko. :)

      Panaikinti
  2. Sveiki, o gal galite padaryti Saphira produkcijos apžvalgą, labai įdomu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiuo metu jau nusipirkau kito gamintojo šampūną ir kondicionierių.
      Gal kada nors ateityje :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą