BATH & BODY WORKS PocketBac "Sweet Cinnamon Pumpkin" antibakterinė rankų želė su saldžiu moliūgų aromatu

Pastaruoju metu neįsivaizduoju, kaip reiktų gyventi be dezinfekuojančių rankas priemonių - pastaruoju metu labai daug sloguojančių, kosinčių sirguliuojančių aplink. Ir nors apsisaugoti nuo ore skraidančių dalelių nėra daug priemonių (na, nebent kaukės - tokią nešiojau pati sirgdama kovidu), bet rankas, liečiančias įvairius paviršius, valyti, dezinfekuoti ir apsaugoti galima ir yra būtina. Man regis naudodama tokias želė aš pastaruoju metu sugebu išlikti sveika (kovidą namo parnešė vyras), tad sėkmingai naudoju, džiaugiuosi poveikiu iš šį kart trumpai pasakoju apie Bath & Body Works dezinfekantą su rudenišku aromatu.


Produktas: BATH & BODY WORKS PocketBac "Sweet Cinnamon Pumpkin" antibakterinė rankų želė su saldžiu moliūgų aromatu
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neturiu priekaištų
Tūris: 29 ml
Kaina: 4,00 Eur
Kur galima įsigyti: BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Saldaus, kreminio, prieskoniais gardinto moliūgo aromato dezinfekuojanti želė.

Bath & Body Works antibakterinis rankų gelis be vandens ir muilo sunaikina 99,9% bakterijų. Patogus nešiotis kišenėje ar rankinėje, todėl visada šalia kai jo reikia, ypač gyvenant tokį įtemptą gyvenimo būdą. Pasirūpinkite, kad šaltuoju metų periodu jis visada būtų „po ranka“. Praturtintas vitaminu E, todėl net ir pašalindamas bakterijas šis dezinfektorius neišsausins odos, palikdamas jas švelnias ir minkštas.

Sudėtis: 
AKTYVŪS ingredientai: Alcohol 71%.
NEAKTYVŪS ingredientai: Aqua, Parfum, Carbomer, Lactose, Propylene Glycol, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl Urea, Tocopheryl Acetate, Wheat Amino Acids, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, CI 77007, CI 19140, CI 16035, CI 60730


Mano nuomonė. Apie dezinfekcinių priemonių sudėtines dalis kalbėti tikrai nereikia - priemonės pagrindą sudaro alkoholis ir savaime aišku, kaip palankios odai priemonės traktuoti tikrai nereikia. Alkoholio sudėtyje 71% - pakankamai daug, kad kovotų su bakterijomis, ligų sukėlėjais ir virusais. Nors alkoholio sudėtyje iš ties daug, tačiau Bath & Body Works dezinfekcinės visiškai nesausina rankų. Jei naudoju labai dažnai, tarkim kas pusvalandį, sausumas jaučiamas, bet nieko tokio, ko nesutvarkytų rankų kremas. Apskritai lyginant su kitomis dezinfekcinėmis, kur po vieno naudojimo rankos išsausėja, galiu tik pasidžiaugti, kad šios kompanijos dezinfekciniai iš ties sausumo pojūčio rankoms nesuteikia. Sudėtis puiki ir manau, kad būtent alavijų sultys ir taukmedis geba neblogai amortizuoti alkoholio poveikį odai.

Rankų dezinfekavimo priemonė gelinės tekstūros, dažytas oranžine spalva su mėlynais rutuliukais. Pastarieji dekoratyvinio pobūdžio, masažuojant priemonę į rankas sprogsta, bet jokio konkretaus efekto tikrai nedaro. Man labai patinka miniatiūrinė, kompaktiška gelio pakuotė - labai patogi įsimesti ir į mažiausią rankinę ar įsikišti į striukės kišenę, kad prireikus galėčiau greitai panaudoti.

Šios kompanijos dezinfekcinės priemonės mažai skiriasi viena nuo kitos, pastebėjau, kad didžiausias skirtumas yra etiketė ir aromatas. Šios kvapas labai, labai geras - kvepia gaiviai, saldžiai ir su lengvu prieskoniuku. Pagalvojau, ar man primena moliūgą? Gal nelabai, labiau kokį moliūginį desertą ar kepinį? Kad ir kaip ten bebūtų, aromatas labai malonus, rudeniškas, labai fainas, gaivus ir man patinka. Na, o kalbant apie gelį, galiu reziumuoti ir pasidžiaugti - kainos ir kokybės santykis puikus, rankų nesausina, maloniai kvepia ir puikiai atlieka savo funkciją. Jei dar nebandėte Bath & Body Works dezinfekcinių priemonių - rekomenduoju, galite nusipirkti ir iš lietuviškų parduotuvių ir savo užsakymą gauti greitai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turbūt tikrai geras tas dezinfekantas, bet kaina kandžiojasi :D Ai, nežinau, man gerai ir pigesni, pvz., valentis, lidle dar būna, norfoje 500ml už gerą kainą taip pat, man tinka ir tokie, kvapas alkoholio, bet greitai nugaruoja, man netrukdo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai geras :)
      Man tai labai sausina Valentis ir kvapas labai labai nefainas. Tai džiaugiuosi, kad turiu galimybę pirkti tokį, koks man patinka :)

      Panaikinti
    2. Na, aš kasdien ar tiek dažnai nenaudoju (nes namie nereikia), tai nepastebiu, kad sausina :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą