NYX Plump Finish makiažą fiksuojantis purškiklis su putlinamuoju efektu

Kol dar neprasidėjo mokykla ir prie pamokų sėdėti nereikia (nors skaitome kasdien), noriu patalpinti tinklaraštyje bent po įrašą kasdien. Nes nežinau kaip bus vėliau - ar vakarais po pamokų dar bus laiko pildyti tinklaraštį ar bus dar likę jėgų ir noro? Kol to noro dar turiu, skubu pasidalinti nuomone apie Nyx makiažo fiksatorių, žadantį suteikti veido odai putlumo efektą.


Produktas: NYX Plump Finish makiažą fiksuojantis purškiklis su putlinamuoju efektu
Gamintojas: "Nyx Cosmetics" J.A.V. Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - veido odos makiažui fiksuoti, drėkinti, putlinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 60 ml
Kaina: 11,79 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Tai pirmasis NYX PROFESSIONAL MAKEUP putlinamasis makiažo fiksatorius. Jo Sudėtyje yra penki išskirtiniai veiklieji elektrolitai ir vitaminai.  Naudojant šį makiažo fiksatorių, oda atrodo švelnesnė ir putli visą dieną. Panaudojus jaučiamas vėsos pojūtis, oda akimirksniu tampa sudrėkinta ir išlieka putli visą dieną. Sudėtyje yra vitaminų, elektrolitų.
Naudojimas: Naudokite ant jau užbaigto makiažo. Laikykite  15–20 cm atstumu nuo veido ir ją apipurkškite.


Pakuotė. Nedidelis juodo plastiko buteliukas su ryškiai rožinės spalvos etikete. Pakuotės dizainas ryškiaspalvis, žaismingas ir patrauklus akiai. Ant pakuotės kaklelio užsukta pompa, tačiau deja, ji purškia labai stipria srove, stambiais lašais, tad nėra mano mėgstamiausias dozavimas. Esu bandžiusi labai daug makiažo fiksatorių ir labiausiai vertinu, kai priemonę purškia plonyte, smulkia dulksna.

Kvapas tik papurškus jaučiasi alkoholis, bet šiaip - kosmetikos aromatas. Mano skoniui makiažo fiksatorius iš viso galėjo būti nepakvėpintas - aš labiau vertinu bekvapes priemones.

Konsistencija vandens skystumo.

Sudėtis: AQUA, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, AMP-ACRYLATES/ ALLYL METHACRYLATE COPOLYMER, PVP, TALC, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA FRUIT JUICE, STEARETH-20, ZINC GLUCONATE, GLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, SODIUM CITRATE, SODIUM HYALURONATE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, MAGNESIUM ASPARTATE, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOPROPYL PALMITATE, COPPER GLUCONATE, CITRIC ACID, BIOTIN, N-HYDROXYSUCCINIMIDE, CHRYSIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CHLORPHENESIN, PARFUM, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE.


Poveikis. Na kodėl? Kodėl? Makiažo fiksatoriaus sudėtyje yra alkoholio, kurių vienas naudojamas kaip tirpiklis, o kitas - kaip konservantas. Sudėtyje yra ir nesaugių kvapiklių, ir potencialiai pavojingų, akis erzinančių ingredientų. Nors neatrodo labai blogai, tačiau manęs netenkina.

Makiažo fiksatorius ant veido purškia stambiais lašais, todėl visuomet stengiuosi purkšti iš toliau. Tačiau net nepalyginsi su plonytėmis, smulkutėmis dulksnomis purškiančiomis priemonėmis. Smulkmena, bet makiažo fiksatoriui labai svarbi detalė. Pats makiažo fiksatorius tikrai nepasižymi labai labai stipriu fiksavimu, sakyčiau, kad oda nesijaučia tvirtesnė, fiksavimas atrodo labai minimalus. Nepasakyčiau, kad labai ir drėkintų, nelabai jaučiasi, tačiau ši priemonė labai džiugina tuo 'putlinamuoju' efektu. Veido oda atrodo lyg ir pilnesnė, sveikesnė, jaunesnė, švytėjimo šioje priemonėje nedaug, tačiau tas putlumas ir jaunesnė bei sveikesnė odos išvaizda maloniai džiugina. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai