JUS & MIONSH "Coconut & Prebiotic" dušo želė su kokosų vandeniu

Pastaruoju metu su tinklaraščio pildymu man sekasi sunkiai, iš ties sunkiai ir greičiausiai dėl to, kad kasdien, atėjus metui pildyti tinklaraštį atrandu daugybę svarbesnių darbų, kurių prioritetas aukštesnis. Bent jau taip jaučiuosi tuo metu. Paprastai visuomet turėdavau keletą įrašų į priekį rezervo, idealiu atveju, bent savaitei, nes maža kas ir kaip, bent jau tinklraštyje nesijautų. Visgi, tas rezervas jau daugiau nei mėnesį išsekęs, neturiu parengusi net įrašo rytojui - rašau iš iš kart skelbiu, nors tikrai norėčiau turėti bent keletą dienų atsargai. Neturiu ir kol kas nerandu laiko, kaip susiplanuoti laisvą dieną tų kelių įrašų parengimui. Tokių pastaruoju metu tiesiog nėra. Tad rašau, skelbiu, o jūsų labai prašau kantrybės - gyvenimas pilnas staigmenų ir netikėtas - kartais viskas pavyksta taip, kaip, planuoji, o kartais, va būna ir tokių etapų. 

Tad šiandien su jumis noriu pasidalinti trumpesne apžvalga apie Jus & Mionsh kūno prausiklį su kokosais, kurį pirkau tikėdamasi labai malonaus aromato. 


Produktas: JUS & MIONSH "Coconut & Prebiotic" dušo želė su kokosų vandeniu
Gamintojas: "ADEX COSMETICS & PHARMA". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: kūno odai - nuprausti, pašalinti nešvarumus, suteikti glotnumo ir švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina: 5,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Dušo želė valo, drėkina ir atgaivina odą. Suteikia odai glotnumo ir švelnumo. Sudėtis papildyta organiniu kokosų vandeniu, kokosų aliejumi. 
Sudėtyje yra 97% natūralios kilmės veikliųjų medžiagų.


Pakuotė. Šios kompanijos produktų pakuotės žavi išskirtinumu - pamenu bandžiau kūno želė, kurios pakuotė atrodė, kaip bambuko stiebas, o va dabar naudoju dušo želė su kokosais, kurios pakuotė atrodo kaip kokoso riešutas. Miela. Plastikinis butelaitis su pompa labai kompaktiškas, žemas, tad deja, bet baiginėjantis produktui nėra patogus naudoti - pakuotei tiesiog trūksta aukščio.

Kvapas. Tikėjausi gaiviai malonaus aromato, primenančio tikrus kokosus. Deja, kvapas labiau sintetinis, šiltas ir sunkokas, šiek tiek šleikštokas. Nežinau, jei pamenate tas pirmąsias kosmetikos priemones su kokosų kvapais, kokiais vėlyvais 1990 ar ankstyvais 2000-taisiais, tai tas sintetinis kvapas labai panašus, nėra labai malonus. Ech, už kelis eurus tikėjausi uoslei malonios sensacijos.

Konsistencija kreminės tekstūros, vos vos tirštesnė, nei vidutinė.


Sudėtis: Cocos Nucifera Fruit Extract, Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glyceryl Oleate, Cocos Nucifera Water, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Cocos Nucifera Oil, Panthenol, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Styrene/ Acrylates Copolymer, Pafum, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin


Poveikis. Esu labai maloniai nustebinta prausiklio sudėtinėmis dalimis. Mažų mažiausiai tikėjausi, kad čia tikrai bus SLS, gal pridėta visokių menkaverčių, vidutinio saugumo ar odą sausinančių ingredientų. Tačiau nieko panašaus - gamintojas parinko saugias putojimą sukeliančias medžiagas, išvengė daugybės nesaugių kvepalų ingredientų ir parinko odai naudingus, drėkinančius ir puoselėjančius priedus sudėčiai. 

Kreminės sudėties produktas vidutiniškai suputoja, tačiau pastebiu, kad reikia šiek tiek daugiau produkto, nei priemonių su SLS, kad kempinė suputotų tiek, kiek man patinka. Prausiklis švelniai ir švariai prausia kūno odą, o po dušo nė karto nepastebėjau, kad sausintų, erzintų ar sukeltų odos niežulį, - vadinasi sudėtinės dalys iš ties saugios ir jokio erzinimo nesukelia. Vienintelis mane erzinantis aspektas ir lieka tas nemalonus, sintetinis aromatas prausiantis, kuris ir ant odos dar lieka keliolika minučių po prausimosi. Kūno priemonių kvapai man labai svarbūs, tad nesu labai patenkinta, kad prausiantis jokio didesnio malonumo nejaučiu. Tačiau giriu visa kitą - nesitikėjau, kad šios kompanijos produktas gali būti toks saugus, efektyvus ir patikimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai