WELEDA "Skin Food" Body Lotion - kūno losjonas sausai ir labai sausai odai

Apie Weledos priemones esu pasakojusi šiek tiek daugiau, kai mano sūnus buvo kūdikis, nes kažkodėl kūnui tikrai vis pirkdavau Weledos aliejuką ir tikėjau, kad bus gerai. Tikriausiai tą aliejuką ir geriausiai atsimenu, nes didelės patirties su kitais šios kompanijos produktais nelabai turiu. Užtat šį mėnesį turiu kelias mini Weledos pakuotės, kurias jau išbandžiau ir noriu trumpai pasidalinti įspūdžiais - šiam kartui apie kūno losjoną sausai odai.


Produktas: WELEDA "Skin Food" Body Lotion - kūno losjonas sausai ir labai sausai odai
Gamintojas: "Weleda Schwäbisch Gmünd" Voketija. Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: kūno odai maitinti, drėkinti, suteikti elastingumo, švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: mano pakuotė 20 ml, įsigyti galima 200 ml pakuotėje
Kaina: 22,95 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Intensyvus maitinimas ir ilgai išliekanti drėgmė pamalonins net pačią sausiausią odą. Greitai įsigeriantis losjonas pasitelkia „Weleda Skin Food“ galią su jos iš natūralių našlaičių išgautais ekstraktais, 100 % ekologiškomis medetkomis, ramunėlėmis ir saulėgrąžų sėklų aliejumi, įsuptas į malonų apelsinų, levandų ir benzoino aromatą.

Privalumai:
- Suaktyvina natūralią atkuriamąją galią
- Oda atrodo elastinga, švelni ir sveika
- Lengvai įsigeria
Tinkamumas odai ir veiksmingumas patvirtinti dermatologų

Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Mano rankose mini tūbelė su užsukamu dangteliu. Akivaizdu, kad tokios priemonės nenusipirksi - ji skirta reklamai, galbūt kokiems rinkiniams ar panašiems dalykėliams. Pardavimo pakuotė plastikiniame indelyje, su viršuje atkemšamu dangteliu. Pakuotės dizainas puoštas ryškiai žaliu, vienspalviu spalvos bloku - ryškus, akį traukiantis ir spalvingas.

Kvapas. Aromatas stiprus ir intensyvus, primenantis žolelių, augalinį aromatą. Aiškiai užuodžiu rozmarinus ir dar kažkokių žolelių priemaišas. Kvapas ne tik intensyvus, bet ir išlieka ilgą laiką.

Konsistencija kaip ir pridera losjonui - lengva, tačiau masažuojant į odą jaučiamas gana stiprus riebumas.


Sudėtis: Water, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Betaine, Butyrospermum Parkii Butter, Tapioca Starch, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sorbitan OlivateRosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Parfum, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Geraniol.


Poveikis. Priemonės sudėtyje daug maitinamųjų aliejų, sviestų ir natūralių ekstraktų, tačiau kartu radau ir nemažai kvapiųjų ingredientų bei jiems sustiprinti reikiamų medžiagų. Visa tai būtų lyg ir nieko blogo, tačiau šalia dar yra alkoholis, kuris ilgalaikio naudojimo eigoje sausins odą bei galimai pažeis apsauginį odos barjerą.

Man patinka gamintojo sprendimas maitinančiam/ drėkinančiam produktui sukurti lengvesnę formulę, kuri greičiau susigeria į odą. Nors gamintojas sako, kad produktas drėkina, bet priemonės sudėtyje yra nemažai riebumo, tad mano odai ši priemonė labiau maitina, nei drėkina. Efektas visai fainas, susigėrimas džiugina, tik kaina mano akimis, tokios sudėties produktui per aukšta. Gal nutaikius nuolaidą būtų faina įsigyti pilno dydžio, bet be akcijos nepirkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai