ORIFLAME "Eclat. Mon Parfum" perfumed body cream - parfumuotas kūno kremas

Pastarosiomis dienomis jaučiuosi labai pavargusi,, labai trūksta jėgų, pastebėjau, kad labai taupau emocijas ir vengiu bendrauti daugiau, nei reikia. Greičiausiai tai susiję periodu po ligos, kovidas nėra maloni ar labai lengva liga, tad jėgų išsunkia. Žinau, kad atėjus laikui atsigausiu, jėgos vėl grįž ir bendrausiu su dideliu noru, versiu kalnus, o va šiuo metu energijos taupymo rėžimas. Ir įrašas panašus - gana greitas, paprastas ir elementarus parfumuotas kremas iš Oriflame ir trumpa apžvalga su mano nuomone.


Produktas: ORIFLAME "Eclat. Mon Parfum" perfumed body cream - parfumuotas kūno kremas
Gamintojas: "Oriflame", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: kūno odai - drėkinti, pakvėpinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: 250 ml
Kaina: pilna kaina 13,00 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: Prabangus, pakvėpintas Eclat Mon Parfum aromatu, kūno kremas sodrios formulės drėkina ir pakvėpina odą.
NAUOJIMAS: naudoti pagal poreikį.


Pakuotė. Visi Oriflame parfumuoti kūno kremai pakvėpinti kompanijos populiaresniais aromatais, supakuoti apvaliose, skaidraus plastiko pakuotėse su užsuktu plastikiniu dangteliu. Kremo indelis gana paprastas, pakuotė miniminali, o va forma man visai žavinga, tik ne tokia patogi naudoti kremui imant sekti ir norint sunaudoti viską nuo sienelių bei dugno.

Kvapas turėtų kvepėti taip, kaip kvepia Eclat Mon Parfum kvepalai. Kaip tyčia šitų nesu bandžiusi, nepirkau (gal kada nors), tad patvirtinti, kad aromatas visiškai atitinka, negaliu garantuoti. Kvepia švara, gaiva, saikingu saldumu ir moterišku, kosmetiniu aromatu. Aromatas kaip kvepalams man būtų per silpnas, o va kaip kūno kremui - labai patinka.

Konsistencija lengva, šiek tiek vandenininga, tačiau tvirtos tekstūros, išlaikanti formą. Man labiau primena kūno losjoną, nei kūno kremą.


Sudėtis: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, PARFUM, GLYCERYL STEARATE SE, STEARYL ALCOHOL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CARBOMER, METHYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, CETEARETH-20, PROPYLPARABEN, STEARIC ACID, DISODIUM EDTA, PALMITIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, COUMARIN.


Poveikis. Nors kūno kremo sudėtis, tiksliau pagrindas visai neblogas, tačiau iš esmės šiek tiek nesmagiai atrodo tiek daug nesaugių konservantų ir kvapiklių priemonės sudėtyje. Yra ženkliai geresnių odą kondicionuojančių priemonių, tik nebūtinai tokių kvapų. Ar jums reikia ilgai išliekančio kremo kvapo? Šis būtent toks, bent pusdieniui oda kvepia maloniu, intensyviu aromatu.

Lengvos konsistencijos priemonė lengvai susigeria į kūno odą ir turiu pastebėti, kad šiek tiek drėkina bei suteikia švelnumo. Priemonė nepalieka jokio lipnumo, plėvelės ar riebumo pojūčio ant odos paviršiaus. Tik pasitepus, praktiškai iš karto galiu rengtis. Man labiausiai patiko greitas susigėrimas, malonus kvapas ir labai faina, visiems sezonams tinkama konsistencija. Nors nesu visiškai patenkinta sudėtinėmis dalimis, tačiau kai norisi intensyvaus kvapo tik iš kremo, manau mielu noru ir kartosiu, ir naudosiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tikriausiai nuo persirgto Covido trūksta jėgų, aš sirgau rugsėji, tada prireikė maždaug 2 sav atsigauti, bet tada peršalimas su komplikacija smogė :) . Beje man sergant kaip tik norisi kuo mažiau kvapų, visiškai nenaudojau savo retinolio veido kaukių, kurias mielai kas vakarą tepu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Greičiausiai. Visgi covid nėra tokia jau nekalta, kaip peršalimas. Greičiausiai dėl to jėgų trūksta, bet nieko, atsigausim visi.
      Gaila tik, kad vėl liga grįžta ir pasigauti pasirodo daug lengviau, nei kokį gripą.
      Man šį kart uoslė nebuvo dingusi, skonį jaučiau, toks kitoks sirgimas, nei pirmą kart. Greičiausiai dėl to ir kvapams nebuvau labai jautri.

      Panaikinti

Rašyti komentarą