FRUDIA Blueberry Hydrating Serum - drėkinamasis serumas su mėlynių ekstraktu

Man patinka testuoti kosmetiką, tiesiog patinka. Toks mažas gyvenimo malonumas, tarkim pastaruoju metu labai susidomėjau korėjietiška Frudia kompanija, nusipirkau kelis gaminius, bandžiau ir manau, kad visai neblogai, bet tikrai būna ir geriau. Na ne taip gerai, kaip tikėjausi. Turiu dar kelias kaukes išbandymui, lūpų balzamą ir drėkinantį veido serumą. Kadangi produkto daug sunaudota, nuomonę susiformavau ir noriu papasakoti savo įspūdžius apie drėkinantį veido serumą su mėlynėmis.


Produktas: FRUDIA Blueberry Hydrating Serum - drėkinamasis serumas su mėlynių ekstraktu
Gamintojas: "WELCOS". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti
Tinkamas tipas: visiems ir jautriai
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio drėkinimo
Tūris: 50 g/ 50 ml
Kaina: 22,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Notino, Asia Blossom

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis serumas su mėlynių ekstraktu. Šio serumo sudėtyje vietoj vandens naudojamas gausiai odą drėkinantis mėlynių ekstraktas (71 %). Serumas suteikia odai reikiamą drėgmės kiekį ir saugo nuo išsausėjimo. Sudėtyje esantis betainas puoselėja sausą odą, pomidorų sėklų aliejus ir vaisių sėklų aliejų kompleksas padeda išsaugoti odos gyvybingumą. Violetinio atspalvio serumas išbandytas atliekant odos dirginimo testą ir gali būti drąsiai naudojamas jautriai odai prižiūrėti.

NAUDOJIMAS: reikiamą kiekį priemonės švelniai paskirstykite ant veido odos, kad gerai įsigertų. Naudokite du kartus per dieną.


Pakuotė. Alyvinės spalvos stiklinis buteliukas su pompa, supakuotas storo kartono dėžutėje. Aš žinau, kodėl Frudia produkcija mane sudomino - mano žvilgsnį patraukė ryškios, vienspalvės, pastelinės pakuotės. Labai fainai atrodo vienspalvis blokas, skani, ryški violetinė spalva ir minimalus, neperkrautas dizainas. Skaniai akiai, paprastai ir iš ties patraukliai. 

Kvapas gaivus, švelnus kosmetinis aromatas. Jis tik vos vos jaučiasi, kol serumą dengiu ant veido. Mano skoniui aromato iš viso galėjo nebūti, nes nėra stiprus, o ir šiaip nelabai mėgstu veido priemonių su papildomais kvapais.

Konsistencija tirštokos, gelinės tekstūros.


Sudėtis: Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Glycereth-26, WaterButylene GlycolMethylpropanediol, PEG/ PPG-17/6 Copolymer, 1,2-Hexanediol, Diglycerin, Betaine, Hydroxyethyl Urea, BIS-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor OilAcrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerDimethiconeLecithinTromethamineHydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloydimethyl Taurate CopolymerEthylhexylglycerinXanthan Gum, Biosaccharide Gum-1Polysorbate 60Sorbitan IsostearateCoco-Caprylate/ CapratePrunus Armeniaca Kernel OilVitis Vinifera Seed Oil, Citrus Paradisi Seed Oil, Mangifera Indica Seed OilPunica Granatum Seed OilSolanum Lycopersicum Seed OilDisodium EDTAPhenoxyethanolCI 60730,  Parfum.


Poveikis. Sudėtis sakyčiau gera, gal net labai gera, nes vidutinio saugumo ingredientų vos vienas kitas vidutinio saugumo ingredientas. Sudėtyje daug antioksidantų, drėkiklių yra odą minkštinančių ingredientų ir silikono, suteikiančio odos paviršiui lygumo.

Man labai patinka serumo konsistencija - tirštos, gelio tekstūros serumas greitai ir lengvai susigeria į odą ir suteikia odai lygumo ir švelnumo pojūtį. Priemonės sudėtyje daug drėkiklių, tad natūralu, kad drėkinimo ir gaivinimo efektas jaučiamas. Tačiau jei lyginsite su kokiu hialurono rūgšties serumu, turiu pastebėti, kad drėkinimo efekto mažoka - priemonės su hialuronu drėkina stipriau, intensyviau ir efektyviau. Kita vertus, su šiuo serumu mano veido odos paviršius ne tik padrėkinamas, bet ir ilgalaikio naudojimo eigoje vizualiai matau gražesnės, skaistesnės odos paviršių. 

Serumas visai neblogas - iš ties drėkina, tikrai suteikia švelnumo, skaistina, greičiausiai apsaugo nuo aplinkos poveikio (dėl sudėtyje esančių antioksidantų). Man labai patinka greit susigerianti, tiršto gelio konsistencija, tačiau aš tikėjausi intensyvesnio drėkinimo. Sausai odai reikia stipriau - dėl to mieliau renkuosi priemones su hialuronu. Tačiau jei ieškote universalios priemonės, kuri tiktų visiems odos tipams - šis serumas gali būti puikus produktas absoliučiai visiems odos tipams. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai