TONYMOLY Master LAB Intensive Damage Care Snail Mucin - lakštinė veido kaukė su sraigių mucinu

Vakar nebeturėjau jėgų rašyti. Tiesą sakant labai erzina šita fizinė būsena, kai greit pavargsti ir visiškai neturi jėgų jokiam rimtesniam darbui. O kartu su nuovargiu, ir emocinė savijauta tikrai ne pati geriausia... nes tiesiog pasiplanuoji kelis darbus, o jėgų jiems visiems atlikti nelieka. Dabar gyvenu darbu ir vaiko namų darbais ir toks krūvis jau per akis. Turiu įtarimą, kad toks nuovargis kankina dėl tik ką prasirgtos koronos, greičiausiai reikės šiek tiek laiko pilnai atsigauti, atgauti jėgas, bet kol kas ligos padariniai dar labai jaučiasi. Ir susikaupti net ir tokiems paprastiems darbams, kaip dušas, maisto ruošimas reikia susikaupti. Susikaupiau ir šiandien nusprendžiau, kad reikia užsidėti veido kaukę, būtinai, tad iš krūvos traukiu su sraigių mucinu iš Tony Moly, dedu ant veido ir skubu pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: TONYMOLY Master LAB Intensive Damage Care Snail Mucin - lakštinė veido kaukė su sraigių mucinu
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: veidui - drėkinti, regeneruoti, saugoti nuo senėjimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 18 g/ 1 vnt.
Kaina: 5,99 Eur 
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas:  Ypač plona drėkinamoji lakštinė kaukė, pagaminta iš natūralios celiuliozės, kad veikliosios medžiagos būtų tolygiai ir nuosekliai absorbuojamos. Sraigių Mucinas regeneruoja ir apsaugo nuo senėjimo.
NAUDOJIMAS: uždėkite kaukę ant švarios veido odos, palaikykite 15-20 min., nuėmus kaukę, priemonės likučius lengvais judesiais įmasažuokite į veido odą.


Pakuotė. Baltas plastikinis maišelis, kurio dizainas labai primena medicines lašelines - nu tik pažiūrėkite, tas antraip apverstas serumo buteliukas taip ir atrodo. Jei teisingai suprantu idėją, dizainas turėtų reikšti stiprios koncentracijos, bemaž medicininį produktą veido odai? Atrodo keistokai, bet va, sugundė ir dėmesį patraukė.

Kvapas. Priemonė papildomai parfumuota, tačiau reta korėjietiška kaukė kvepia maloniai. Man kvepia kažkokia sintetika, ne pačiu maloniausiu aromatu. Laimė, kad jis nėra jaučiamas, kol kaukė ant veido odos. Tik gal to kvapo iš viso nereikėjo? Nei jis malonus, nei labai jaučiasi - be kvapo ir saugiau būtų.

Konsistencija plonytis medvilninis lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Alcohol, Propanediol, Methylpropanediol, Allantoin, Panthenol, Olive Oil PEG-8 Esters, Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Acorus Calamus Root Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Chlorphenesin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Arginine, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, PEG-10 Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Fragrance.


Poveikis. Kaukės sudėtis iš ties gausi įvairiais drėkikliais, odą kondicionuojančiais, raminančiais ingredientais, antioksidantais. Sudėtimi būčiau labai, labai pasidžiaugusi, jei ne priemonės viršuje esantis alkoholis, kuris žinia, ilgalaikio naudojimo eigoje pažeidžia apsauginį odos barjerą, sausina, o nenustojus naudoti gali sukelti rimtus odos pažeidimus, žaizdas ir rimtesnes problemas. Vien alkoholio sudėtyje pakanka, kad kaukės nekartočiau ir nenaudočiau. Deja.

Mane labai maloniai nustebino ir sužavėjo labai plonytis kaukės lakštas, kuris taip puikiai priglunda, kad jaučiasi praktiškai kaip antra oda. Tokio plonumo lakštai visuomet džiugina labiausiai, geriausiai jaučiasi ant odos. Svarbu lakštines kaukes ant veido odos laikyti tiek, kiek nurodo gamintojas, nes pradėjus džiūti ant veido odos kaukė sukelia daugiau žalos, nei duotų naudos.


Nuėmus veido kaukę nuo odos negaliu atsidžiaugti efektu: veido odos paviršius lygesnis, skaistesnis, oda atrodo jauniau, jaučiasi atsigavusi, puikiai sudrėkinta. Efektas labai geras! Lakštas labai maloniai plonas ir su akcija galima labai gera kaina nusipirkti. Tačiau labai apmaudu, kad  klampumui reguliuoti gamintojas pasirinko alkoholį ir vien dėl šio ingrediento žinau, kad kaukės nekartočiau, kad ir kaip sužavėjo poveikis, rezultatai ir tas antrą odą primenantis, plonytis lakštas...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai