CHANEL "Coco Mademoiselle" parfumuotas vanduo moterims

Pamenu, kai pirmą kartą pauosčiau Chanel Coco Mademoiselle 2004-2006 metais, aromatas man pasirodė per brandus, per močiutiškas, per sunkus... Tuo metu mokiausi paskutinėse mokyklos klasėse, galvose švilpavo vėjai, mėgau lengvus, saldžiai - gaivius gėlių aromatus ir mintyse Chanel atidėjau bent jau dešimtmečiui į priekį. Prabėgus dar dešimtmečiui madmozelę uosčiau ir ant odos matavausi dar kartą, ir po to dar kelis kartus kas kelis metus. O dabar turiu mėginuką ir galvoju, kad gal jau pats metas ir tinklaraštyje šiek tiek plačiau papasakoti, kaip jaučiuosi dėl šio kvapo, juolab, kad nuo aromato atsiradimo pradžios ant savo odos testavau daugybę kartų, o šiandien turiu mėginį, kvėpinuosi ir pasakoju jums apie elegantišką, moterišką Chanel aromatą.

ČIA

Produktas: CHANEL "Coco Mademoiselle" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Chanel". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 35 ml; 50 ml; 100 ml (mano miniukas 1,5 ml)
Leidimo metai: 2001 metai
Aromato kūrėjas: Jacques Polge
Kaina: 35 ml - 82 Eur; 50 ml - 119 Eur; 100 ml - 165 ml
Kur galima įsigyti: Kristiana, Douglas
Kvapo kategorija: gintaro - gėlių

Gamintojo aprašymas: Drąsios ir laisvos moters charakteris. Ryškus rytietiškas ir tuo pačiu stebėtinai gaivus aromatas. COCO MADEMOISELLE aromatui įkvėpimo semtasi iš žavingos Gabrielle Chanel asmenybės. Aromatas – užuodžiama nepriklausomos mąstytojos, laužančios taisykles ir kuriančios savas dogmas moters išraiška. Tai portretas moters, kuri savo likimą pasitinka drąsiais žingsniais.

Ryškus rytietiškas ir tuo pačiu stebėtinai gaivus aromatas.
Gaivūs ir energingi apelsino pliūpsniai akimirksniu pažadina jausmus. Skaidriose ir jausmingose širdies natose atsiskleidžia perregimi jazminų ir rožių akordai. Pačiulių ir vetiverijų akcentai paryškina grakščią kompozicijos struktūrą.
Kvapusis vanduo yra purškiamame flakone, todėl paprasta kvėpinti odą ir drabužius.



Viršutinė nata: apelsinai, mandarinai, bergamotė, apelsinų žiedai
Širdies nata: turkiška rožė, jazminas, mimoza, kvapioji kananga
Apatinė nata: pačiulis, baltas muskusas, vanilė, kvapnusis auksabarzdis, tongapupės, opopanaksas

ČIA

Sudėtis: ALCOHOL, PARFUM, AQUA, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CI 14700, CI 19140, CI 42090.


Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė, tačiau lyginant su kitais mėginiais ir tokioje smulkmenoje, kaip mėginys matosi kokybė. Pirmiausia - mėginio butelaitis stiklinis, su kokybišku purkštuku. Dažniausiai kvepalų mėginukams gamintojai tikrai neskiria dėmesio - gamina plastikinius, purštukai retai kokybiški arba tokie, kad sunaudoti iki galo tiesiog neįmanoma. Kai ir mėginio pakuotė kokybiška, tai iš pilno dydžio pakuotės kokybės tikiesi.

Pilno dydžio pakuotę rankose laikiau ne kartą - labai malonaus liesti skaidraus stiklo buteliukas su matiniu plastikiniu dangteliu - sunkus ir kokybiškas. Man labai patinka švarus, neperkrautas, minimalus, šviesus Chanel kvepalų dizainas ir Madmozelė čia ne išimtis. Moteriškumo priemonei suteikia švelniai rausva spalva dažytas skystis. Atrodo elegantiškai, patraukliai ir labai moteriškai.

ČIA

Kvapas. Tai elegantiškas, gana brandus ir moteriškas aromatas, kuris man labiausiai kvepia švariu citrusų ir gėlių aromatu. Moteriškas aromatas man asocijuojasi su jauna dama, kuri žino, kaip gražiai bei elegantiškai rengtis, ji natūraliai elegantiška, susikūrusi klasikinį įvaizdį ir atrodo tai vyksta taip natūraliai, kad nereikia jokių didesnių moters pastangų. 

Per visą bandymo laikotarpį pastebėjau, kad aromatas labai reaguoja į odos chemiją, ir greičiausiai oro temperatūrą. Praktiškai kas kart kvepiu šiek tiek kitaip - kartais jaučiu daugiau citruso, kartais gėlių, tačiau labiau džiaugiuosi, kad pradžioje stipriai dominuojančios pačiulio ir bergamotės natos, aromatui nudžiūvus ant odos stipriai prislopsta, palikdamos šiek tiek muiluotą, pudrišką citrusų ir gėlių kvapą. 


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ★ vakaro metui.

Kvapas labai stiprus, labai aiškiai jaučiamas ir skalsus. Vienam pakvėpinimui pakanka poros papurškimų ir jis jau jaučiamas per 2-3 metrus nuo kūno odos. Todėl tikrai netiks biuro aplinkoje, mažose erdvėse. Nors dauguma sako, kad kvapas labiau tinkamas dienai, tačiau man jis išskirtinai vakarinis aromatas, kurį mielai dėvėčiau prie elegantiškos ilgos suknelės vakarėlio metu. 

Negaliu nepagirti, kad išlieka visą amžinybę! Ant mano odos pasikvėpinus jaučiasi apie 8 val! Vos pora papurškimų (ir daugiau puršti nerekomenduočiau), o  jei pakliūva ant rūbų, kvepia geras dvi paras, regis iki pat skalbimo, tad greičiausiai ir ilgiau! Nepriekaištingas stiprumas ir puikus išlikimas. Ar gali būti kitaip? Čia Chanel ir nieko prastesnio aš nesitikėjau.

ČIA

Citrusinis - baltų gėlių pudriškas, muilas aromatas netiks jaunoms panelėms. Tai brandesnis, moteriškas kvapas, moters, kuri spinduliuoja elegancija, klasika visiškai natūraliai, regis iš prigimties. Man tai išskirtinai vakarinis aromatas ypatingoms progoms - išlieka ilgai, šleifas jaučiamas per kelis metus. Elegancija, moteriškumas ir prigimtinė klasika!
Išskirtinis, bet prieš perkant būtina bandyti ant odos.
Aš kol kas pilnos pakuotės pirkti nenoriu - šiuo metu mėgstu medienos ir saldžius, gurmaniškus aromatus, o ir klasika bei elegancija šiuo metu nėra mano prioritetas.

Aromatas panašus į:
- DIOR "Miss Dior"
- ARMAF "Club de Nuit"
- SOFIA VERGARA "Sofia"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai