PIRMAS ĮSPŪDIS. THE SKIN HOUSE "Marine Active" drėkinantis veido kremas

Stengiuosi vos gavusi mėginėlius, juos iš karto išbandyti, sunaudoti ir jei tikrai, tikrai sugundė - netrukus ir nusipirkti. Apskritai namuose stengiuosi kiek įmanoma palaikyti tvarką, nekaupti nereikalingų produktų ir jau tikrai nematau tikslo ilgai laikyti mėginukus. Šie tikriausiai užsiliko šiek tiek ilgiau, nei planavau, turiu jau gerą mėnesį, o prieš kelias dienas pagalvojau, kad metas imti ir tiesiog išbandyti, tad bandau korėjietišką The Skin House kremą ir dalinuosi įspūdžiais.


Ką žada gamintojas: Veido kremas intensyviai drėkina ir atgaivina odą. Taip pat priemonė pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Sudėtyje yra hialurono rūgšties, jūros dumblių ekstrakto.
Naudojimas: Rytais ir vakarais tepkite švarią veido ir kaklo odą. Švelniais judesiais pamasažuokite.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Squalane, 1,2-Hexanediol, Vinyl Dimethicone, Orbignya Oleifera Seed Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Potassium Olivoyl PCA, Honey Extract, Sea Water, Pearl Extract, Betaine, Ecklonia Cava Extract, Spirulina Platensis Extract, Ethylhexylglycerin, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Iris Florentina Root Extract, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 23,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Gamintojas: "The Skin House". Pagaminta Korėjoje


Mano nuomonė. Veido kremo sudėtis tiesiog puiki: daug hialurono rūgšties, drėkinančių ingredientų, minkštiklių, antioksidantų, odą kondicionuojančių ingredientų. Saugiai parinkti konservantai ir valio! ploju gamintojui pasirinkus nenaudoti kvapiųjų medžiagų. Iš ties, ar reikalingas kvepiantis kremas? Man nereikia!

Lengva priemonės konsistencija labai greit susigeria į veido odą. Iš karto jaučiu intensyvų, jaučiamą drėkinimo efektą, jokio sausumo jausmo neliko, dingo nemalonus diskomfortas po odos prausimo. Kadangi neturėjau labai daug kremo, negaliu pastebėti ar iš ties priemonė pasižymi dar kokiu nors poveikiu?  Džiaugiuosi drėkinimo ir veido kremui to pilnai pakanka. Pastebėjau, kad pridrėkinta oda ilgalaikio naudojimo eigoje atrodo gražesnė, jaunesnė ir skaistesnė.

Puikus kremas, labai gera sudėtis, gal tik kainos norėtųsi su kokia akcija, nes nepigus. Tačiau tai gali būti puikus, lengvos konsistencijos veido drėkiklis pereinantiems sezonams. Man patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Eurokos dabar juk akcija ir yra, atnešk tuščią bet kokį kremo indelį ir už 6 eurus šis kremas jūsų :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar pritariu dėl kvepalų kremų ar serumų sudėtyje, na kam jie, kokia nauda? Ir aš stengiuosi kuo greičiau sunaudoti mėginukus, kitus, deja, tenka išmesti, jei matau, kad sudėtis nekokia, pvz., eurokos pastaruoju metu dėjo garnier serumą, kurio sudėtyje alkolio denat., na, ačiū, man tokio serumo nesinori teptis...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Garnier iš viso labai retas produktas yra geras, nesuprantu kaip merginos vis giria kaukes su alkoholiu? Brr... labai daug paslėptų nereikalingų ir žalingų ingredientų. Skaityti sudėtį labai svarbu!

      Panaikinti
  3. Puiki apžvalga kaip visada :) gal tik nesutikciau, kad kremas už 23 eurus yra kažkas brangaus savo kategorijoje, sakykime elementarus drėkinantis CeraVe kremas kainuoja 18 euru, o čia naudingų ingredientų daug daugiau. :) Man atrodo dantų pasta už 8 eurus yra daug brangiau :) ok, aš ir paislaidauju ir mėgstu Ellmex ta ne paprasta oranžine ar žalia, o violetine Optischmelz už 5 eur, ji savo kategorijoje jau tikrai brangoka, ir brangesnės sau neleisciau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Priklauso nuo prioritetų.
      Man veido kremas turi drėkinti, o toks gali būti ir už 10 Eur, pvz Ordinary - puikus ir pigus!
      Aš investuoju į geresnius serumus, bent jau stengiuosi :)

      O dantų pasta irgi man yra investicinis reikalas - didelis skirtumas tarp 3 eur ir 8 eur dantų pastos. Dantims, kai turiu su jais daug vargo, nieko negailiu :)

      Panaikinti
  4. Tai būtų gerai, jei ta pigesnė dantų pasta man pvz., tiktų, bet deja, netinka ir dar dantenas dirgina, tai nori nenori, bet tenka pirkti brangesnę ir geresnę, ne visada išeina taupyti, tuo labiau, kad dantis juk valomės kasdien ir kelis kartus per dieną, sveiki dantys labai svarbu, tai jau geriau nepirksiu kokių niekų, bet įsigysiu geresnę dantų pastą. Aišku, medžioju nuolaidas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visos mes nuolaidas medžiojam tiems geresniems daiktams ;)
      Pritariu dėl dantų pastos - man irgi bet kokia netinka. :( Norėtųsi kad galėčiau sau leisti pigiai, bet ant dantų pastos taupyti neišeina :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą