DR. BRONNER'S "Cherry Blossom" Organic Lip Balm - vyšnių žiedų aromato lūpų balzamas

Aš šiandien noriu paprastai ir trumpai pakalbėti apie Dr. Bronner's lūpų balzamą su švelniu, vyšnių žiedų aromatu. Tiesą sakant šiandien pagavau kelias mintis apie mano pasikeitusius įpročius. Tarkim lankėmės šiandien Maximoje ir žinia, ten viskam dabar -50% nuolaida. Atrodo imk ir tik pirk viską, nes tikrai labai pigu ir dauguma prekių galima įsigyti tokiomis nuolaidomis, kokių senai nėra buvę - nepamenu tokių. Bet nusipirkau tik įklotų, nes tik jų ir reikėjo, nors akys blaškėsi, šokinėjo prie gausios pasiūlos, bet atsispirti pagundai nebuvo jokių sunkumų. Tiesiog nereikia - turiu visko ko reikia, o ko trūksta - tai dideli pirkiniai, kuriuos reikia gerai apgalvoti ir šiek tiek pataupyti.  Susimąsčiau ir apie tai, kad mano vonioje pastaraisiais metais gyvena ženkliai mažiau priemonių. Nors niekad nemėgau atidaryti krūvos kosmetikos pakuočių, bet visuomet turėjau kelias priemones į atsargą, tarsi kokią apsaugą, jei pasibaigtų, kad turėčiau namuose. Pastaruosius metus sandėliuke praktiškai nieko nebėra likę ir tikiuosi, kad per ateinantį pusmetį nebeliks ir sandėliuko - ne karo metai gi, visko galima nusipirkti greitai ir patogiai, kai to prireikia. Kam sukti galvą prisipirkus: kur laikyti, kaip sandėliuoti ir dar prižiūrėti, kad laiku sunaudoti? 

Pastebiu, kad ir vonioje turiu ženkliai mažiau kosmetikos buteliukų ir tuo labai džiaugiuosi. Po truputį valausi prisipirktų daiktų, kosmetikos kiekius, pasilieku tik tiek, kiek iš ties reikia. Nežinau koks tai suvokimas, bet aš manau, kad tai proto branda, kai suvoki, kiek visgi nedaug tam žmogui reikia, kai supranti, kad impulsyvūs pirkiniai laimės nesuteikia, kai supranti, kad tik iš ties reikalingi dalykai ir neapkrauti namai viduje palieka švaros ir ramybės jausmą. Pokytis tikrai nenutiko staiga, pirmieji pokyčiai prasidėjo nuo dekoratyvinės kosmetikos, prieš daugiau nei 1,5 metų, daviau sau daug laiko, abejodama visuomet sustodavau, o va šiandien pagavau mintis, kad man taip patinka labiau, kad džiugina mažiau daiktų, laimės suteikia turėjimas tik tiek, kiek man realiai reikia, o tuomet ir atsispirti norams pirkalioti tampa daug lengviau. Kabinu sau medalį ir šiuo pokyčiu didžiuojuosi.


Produktas: DR. BRONNER'S "Cherry Blossom" Organic Lip Balm - vyšnių žiedų aromato lūpų balzamas
Gamintojas: "Dr. Bronner's Magic Soap" AG. Pagaminta Kalifornija, JAV
Paskirtis: lūpų odai - drėkinti, apsaugoti nuo šalčio ir vėjo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: trūko riebumo (maitinimo efekto)
Tūris: 4 g
Kaina: 4,79 Eur
Kur galima įsigyti: Gintarinė vaistinė, Assorti, Livinn, Efarma

Ką žada gamintojas: Jaukus vyšnių žiedų aromatas užburia tavo lūpas ir žadina pavasariškus jausmus! Ekologiški avokado, simondsijų ir kanapių aliejai maitina, saugo ir puoselėja  lūpas natūraliu būdu.

Nėra kitos priežiūros priemonės, kuri būtų taip arti kūno kaip lūpų pieštukas. Sunku suvokti, kiek įvairių medžiagų nuo lūpų patenka į kūną. Puiku, kad Dr. Bronner's produktai sertifikuojami pagal tuos pačius maistui skirtus standartus, o lūpų priežiūros priemonių aromatų pasirinkimas užtikrina, kad gerovė nesibaigia vien skoniu.

Ne tik lūpoms! Naudokite sausoms rankoms ir pėdoms, suskeldėjusiam smakrui ir skruostams! Ekologiškas bičių vaškas apsaugo nuo šalto, vėjuoto ir sauso oro. Ekologiški simondsijų, avokado ir kanapių aliejai papildomai drėkina, subtilūs eteriniai aliejai svaigina kerinčiais kvapais. Sertifikuoti pagal Ekologinę nacionalinę programą ekologišku USDA sertifikatu, nes ką tepame ant lūpų – patenka į kūną! 


Pakuotė. Plastikinė, rožinės spalvos išsukama tūbelė su nedideliu kamšteliu. Man labai patinka tokie mažyčiai, kompaktiški lūpų balzamų buteliukai - tūbelės, palyginus su didesnėmis standartinėmis pakuotėmis, nes patogiau, atrodo elegantiškiau, moteriškiau ir šiaip smagiau laikyti rankose. Šis lūpų balzamas dar atkeliavo kartoninėje dėžutėje ant kurios pateikta visa reikiama informacija. 

Dizainas yra skonio reikalas. Man priemonės etiketės pernelyg perkrautos užrašais ir dizaino elementais, tačiau šis dizainas puikiai atpažįstamas rinkoje, dėl garsiojo Dr.Bronners skystojo muilo, žinomo regis visame pasaulyje. 

Kvapas labai švelnus, neutralus kosmetinis. Deja, nepasakyčiau, kad kvepia vyšnių žiedais, nejaučiu vyšnių kvapo, man jo trūksta. Aromatas visai malonus, stipriai nejaučiamas, tačiau esu linkusi manyti, kad jei jau kvapas toks silpnas, gal jau visai jo nereikia?

Konsistencija primena neriebų vazeliną. Balzamas pieštuko formos, lengvai tirpsta nuo odos šilumos.

Sudėtis: Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cera Alba, Parfum, Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool


Poveikis. Jūs pasižiūrėkite, kokia puiki šio lūpų balzamo sudėtis! Aliejų pagrindu pagamintas balzamas visiškai saugus naudoti, išskyrus kelias kvapiąsias medžiagas priemonės sudėtyje. Tačiau, jokių nereikalingų konservantų, jokių nereikalingų ingredientų.

Lūpų balzamas lengvos, aliejinės konsistencijas, tad tepamas ant odos maloniai tirpsta ir lengvai sklaidosi. Priemonė lengva, neturi riebumo, tad yra ženkliai skalsesnė, nei riebesni lūpų balzamai. Tačiau to riebumo man labai trūksta - riebumas suteikia lūpoms maitinimo. Aš turiu labai, labai sausą lūpų odą, labai lepnią odą, reikalaujančią iš ties gerai maitinančių ar drėkinančių priemonių. Šis balzamas minimaliai drėkinina, praktiškai nemaitina, tačiau puikiai apsaugo nuo aplinkos poveikio. 

Man trūksta maitinimo, nes kai lūpos labai išsausėja, šis balzamas gelbėja tik labai minimaliai, norisi riebesnės, sunkesnės konsistencijos. Tad manęs balzamas nesužavėjo, bet galiu patikinti, kad jei reikia apsaugos nuo nepalankių oro sąlygų, apsaugoti nuo vėjo ar šalčio - Dr. Bronner's gali padėti. Išsausėjusioms lūpoms reiktų rinktis kitas priemones.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai šaunu, kad pasikeitę įpročiai jus džiugina :) Mačiau, kad maximoje didelės nuolaidos (tiesą sakant, net keista, nepamenu tokių nuolaidų), bet visiškai jokio noro nebuvo eiti ir grūstis žmonių masėje, o ir šiaip kažko ypatingai nereikėjo.
    "Sandėliukas" kosmetikos ar buities, higienos priemonių pas mus yra šioks toks, nes visada seku, ar nėra nuolaidų mano naudojamiems ar reikalingiems produktams, jei yra gera nuolaida, perku, aišku, įvertinu, kiek dar turiu, per kiek laiko sunaudosiu ir galiojimo laiką.
    Black friday nuolaidomis šiek tiek pasinaudojau, nors nebuvo jos kažkokios ypatingos, įsigijau 2 veido kremus, veido dulksnas, šampūną, bellaoggi lūpų balzamą bei stiprinantį nagų laką. Dar naos klube įsigijau porą produktų už sukauptus taškus, nes buvo 25 proc.nuolaida. Štai ir viskas, nieko ypatinga :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi perku per nuolaidas, stengiuosi viską, ko reikia pirkti tik su akcijomis ir dažniausiai pavyksta. Bet pasitaiko, kad prireikia ir jei labai reikia, perku ir pilna kaina. Bet sandėliuko visiškai nebeturiu - mėnesio pradžioje pasižiūriu ko reiktų, kas baiginėjasi ir mėnesio eigoje nusiperku akcijas peržiūrėjusi :)
      Nemažai pirkinių - ar pavyko sutaupyti? Ar visgi minimaliai?

      Panaikinti
  2. Aš ir labai nemėgstu sandėliavimo, nors jau buvau isisukusi i šampūnu kaupimo ratą :) gal dėl to, kad niekaip nerasdavau sau tinkamo. Black Friday pirkau tik vieną dalyką: Olympea Flora kvepalus, kurių seniai norėjau, 30 ml už 42 eurus. ir tai duosiu vyrui, kad padėtu po eglute kaip dovaną nuo savęs. Po praeitos žiemos šildymo sezono teko gerokai susiverzti diržus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būna tas sandėliavimas užsisuka netikėtai, o paskui tik pagauni save, kad jau turi prisipirkęs :D
      Tai teisingai - geriau pačiai nusipirkti, bet žinai, kad patiks. :)
      O jei rimtai - visiškai jus suprantu, nesenai ir patys turėjome sunkesnį etapą, reikėjo ir pataupyti ir paplanuoti išlaidas. Stiprybės, pasibaigia tie sunkūs etapai ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą