EKEL Natural Clean Peeling Gel "Grape" - enziminis veido šveitiklis su vynuogėmis

Galvojau apie kokią priemonę jums papasakoti šiandien ir radau spintelėje kelias, puikiai išbandytas, tačiau bloge dar nepasirodžiusias priemones. Viena iš jų - korėjietiškas, vynuogėmis kvepiantis šveitiklis veido odai iš Ekel. Iš pradžių ieškojau kokio nors stipresnio šveitiklio, tačiau pastaruoju metu supratau, kad mano veido odai labai stiprių šveitimo priemonių nereikia ir tam visiškai pakanka švelnesnių enziminių priemonių.


Produktas: EKEL Natural Clean Peeling Gel "Grape" - enziminis veido šveitiklis su vynuogėmis
Gamintojas: "LJGO Cosmetic Co" Ltd. Pagaminta Incheon, Korėja
Paskirtis: veido odai - švalinti negyvas ląsteles, šalinti radikalus, gaivinti, suvienodinti spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 180 ml
Kaina: 10,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: EKEL veido šveitiklis su vynuogių ekstraktu ne tik pašalins iš odos kenksmingus aplinkos elementus bei druskas, bet ir suteiks odai žvalumo ir energijos pliūpsnį. Mažai kas žino, tačiau vynuogės turi gausybę antioksidantų – nuo karotinoidų iki polifenolio, kurie padeda kovoti su melanoma, taip pat reservatrolį, kuris padeda iš odos pašalinti laisvuosius aplinkos radikalus. Dėl savo rūgštumo, vynuogės taip pat puikiai kovoja ir su akne, be to, jos yra gausiai praturtintos kaliu, kuris pašalina iš odos perteklinį druskingumą. Vynuogėse esantis vitaminas C padės greitai atgaivinti odą, bei sugrąžinti odos spalvos vientisumą.

NAUDOJIMAS: naudokite nedidelį kiekį šveitiklio ant drėgnos odos. Švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite veidą. Nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.


Pakuotė. Didžiulė, plastikinė minkšta tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Tubelė dar supakuota kartoninėję dėžutėje ant kurios pateikta reikalinga informacija apie priemonę. Abiejų pakuočių dizainai identiški: baltame fone tamsiai mėlynų vynuogių paveikslėlis. Visai fainas dizainas, tik tūbelės plastikas man pasirodė kažkoks nekokybiškas, gelsvos spalvos.

Kvapas iš pradžių atrodė kosmetinis, tačiau masažuojant į veidą vis stiprėja vynuogių atomatas. Tiesa, vynuogių kvapas labiau sintetinis. Žinote, ką man labiausiai primena? Vėlyvais 90 buvo populiarūs vaisių kvapo lūpų blizgesiai ir aš visuomet rinkdavausi vynuogių kvapo - tai va, tas aromatas toks sintetinis, bet labai nostalgiškas ir pažįstamas.

Konsistencija kreminė.


Sudėtis: Water, Cellulose, Cetrimonium Chloride, Alcohol, Propylene Glycol, Carbomer, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Methylparaben, Polysorbate 80, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Fragrance, Disodium EDTA.


Poveikis. Dažniausiai korėjietiškos kosmetikos priemonės, kurios pasiekia mūsų rinką būna ne tik puikaus poveikio, bet ir nepriekaištingų sudėčių. Žinoma, ne visais atvejais - tarkim šiuo atveju, priemonės pagrindą sudaro vanduo, celiuliozė, konservantas ir tuomet - alkoholis! Va va, pačiam pagrindo viršuje odą sausinantis, pažeidžiantis odos apsauginį barjerą alkoholis, kuris ilgalaikio naudojimo eigoje gali sukelti rimtų problemų. Kol kas lyg ir nepastebėjau jokio neigiamo poveikio, tačiau savanoriškai antrą kart nekartočiau produktų, kur alkoholio tiek daug. Na ir vyšnaitė ant torto - visai viršuje ir parabenai. Nors naudingų odai ingredientų, minkštiklių, drėkiklių ir antioksidantų.

Masažuojant į odą kreminės tekstūros priemonė lengvai masažuojasi į odą ir reaguodama virsta kažkuo panašiu į purvo rubuiliukus. Na žinot, tokius kai po ligos nueini į pirtį ir nusitrini negyvos odos ląsteles ir nešvarumus? Va tokiais rubuiliukais priemonė ir virsta ant veido odos. Šveičia švelniai ir švariai. Tačiau naudojasi labai neskalsiai ir iš ties dideliais kiekiais.

Nuskalavus likučius vandeniu, mano veidas atrodo skaistesnis, švaresnis, odos paviršius tampa beveik matinis, tačiau priemonė nesuteikia nemalonaus sausumo pojūčio odai, neišsausina odos paviršiaus. Efektas man visai patiko, tačiau turiu pripažinti, kad tai toli gražu nėra geriausias bandytas veido šveitiklis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai