BAIJA "Festin Royal" kūno šveitiklis su karamelės ir medaus aromatu

Kūno šveitiklis man yra labai svarbi kosmetikos priemonė, panašiai kaip prausiklis, kuris yra pirmo būtinumo, tuo tarpu šveitiklis yra būtinas švelniai, lygiai ir sveikai odai turėti. Kadangi mano kūno odą neretai kamuoja išsausėjimas ir pleiskanojimas, tai per keletą metų pastebėjau, kad nuolatinis odos šveitimas man padeda palengvinti odos šerpetetojimą. Savaime suprantama, šveitikliai šalina negyvas odos ląsteles, tad reguliariai šveičiama oda visuomet atrodo gražiau, nei nešveičiama.

Kadangi jau esu išbandžiusi regis bemaž visus populiaresnius šveitiklius, pastaruoju metu ieškojau kažko naujo. Ir radau, Eurokos parduotuvėje mano akys užkliuvo už Biaja kūno šveitiklio su karamelės ir medaus aromatu. Skamba viliojančiai? Mane sugundė, tad įsigijau. Beje, su šios kompanijos pasiūla vyksta labai įdomūs dalykai - anksčiau pasiūla buvo ženkliai didesnė, tačiau regis platintojas pardavinėja likučius ir jos nebeplanuoja turėti. Įdomu kodėl?


Produktas: BAIJA "Festin Royal" kūno šveitiklis su karamelės ir medaus aromatu
Gamintojas: "Bains & Nature". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: kūnui - nušveisti negyvas ląsteles ir pakvėpinti
Tinkamas tipas: visimes
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: konsistencija
Tūris: 249 g
Kaina: pilna kaina 17 Eur, mokėjau 9,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Medaus kvapo kūno šveitiklis nušveičia ir subtiliai pakvėpina odą. Gerina bendrą odos būklę. Sudėtis papildyta medaus ekstraktu, cukraus dalelėmis. 
NAUDOJIMAS: tepkite šveitikliu sudrėkintą odą, sukamaisiais judesiais masažuokite visą kūną ir nuplaukite vandeniu. Masažo metu, sąlytyje su vandeniu, šveitiklis virsta į skystį, kuris primena pieną. Naudokite šveitiklį vieną kartą per savaitę.


Pakuotė. Pradėkime nuo kartoninės dėžutės, puoštos aukso, žalsvos, juodos ir baltos spalvų rombų ornamentais. Kadangi ornamentas labai abstraktus, tai čia galima įžvelgti ką  tik nori: ir eglutes, ir rombus, ir kubus... Baltos spalvos pakuotėje išryškinta etiketė su pavadinimu, ant pakuotės yra visa reikiama informacija apie produktą. Viduje slėpėsi stiklinis indas, kuris... na tikrai, tiesiog atrodo kaip uogienės stiklainiukas! Ir dangtelis panašus, ir sienelės, pro kurias labai puikiai matosi viduje esantis produktas.

Kvapas yra kažkas dieviško! Kvepia šiltu desertu, kuriame ir karamelė, ir degintas cukrus, ir medus... Šiltas ir toks gardus aromatas, kad norisi suvalgyti! Labai, labai malonus, ypač rudens metui.

Konsistencija keistoka - tiršta, sausoka, tąsi masė, primenanti plastikiną ar sausą slaimą.


Sudėtis: Sucrose, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrated Silica, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Mel/ Honey, Parfum, Tocopheryl Acetate, Cocamide DEA, Benzyl Alcohol, Sodium Sulfate, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 19140, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Citric Acid


Poveikis. Kūno šveitiklis cukraus pagrindo su saulėgrąžų aliejumi. Nors pagrindas labai geras, tačiau sudėtis nėra nepriekaištinga: daug nesaugių kvapų ingredientų ir konservantų.

Kad ir kaip žaviuosi priemonės aromatu, kuris taip puikiai dera su niūriais rudens orais, tačiau kvapas ir yra mano mylimiausias aspektas. Deja, manęs nesužavėjo priemonės tekstūra: tąsi, tiršta, sausa košė sunkiai masažuojasi į odą, tenka vis papildomai padrėkinti vandeniu, kad būtų įmanoma šveisti. Ir šveitimas gana švelnus, nėra labai aštrus ar labai intensyvus. Tiesiog tos košės neįmanoma sudrėkinti tiek, kad pakankamai suminkštėtų, bet neištirptų. Hmm... na ir nelabai efektas, nelabai.

Nežinau, nors pradžioje buvau sužavėta aromatu, tačiau išbandžiusi nesidžiaugiu - trūksta geresnio šveitimo, erzina konsistencija, tad nea, kažkaip nepatiko, yra daug geresnių kūno šveitiklių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai