ESSENCE Makeup & Baking Sponde - makiažo kempinėlė

Makiažo dengimo kempinėlės yra puikus būdas dengti makiažo pagrindui ir kreminiams produktams. Man čia toks savotiškas tinginio metodas - tingiu ilgai sklaidyti šepetėliais, o su kempinėle viskas greita, paprasta ir padauginti priemonių sudėtinga - visas perteklius gražiai susigeria į kempinėlę.

Per pastaruosius metus jau esu bandžiusi regis visus populiaresnius variantus, tačiau Essence variantas dar liko nebandytas, tad šį kart buvau nusipirkusi Essence kempinėlę ir labai noriu pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: ESSENCE Makeup & Baking Sponde - makiažo kempinėlė
Gamintojas: "Cosnova", Vokietija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui - kreminiams produktams padengti ir fiksavimui (baking)
Medžiagos: nenurodyta
Labiausiai patiko: geras kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: labai greit nusidėvi
Matmenys: aukštis - 7,5 cm, apimtis - plačiausioje vietoje 15 cm
Kaina: 3,39 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Speciali makiažo kempinėlė yra itin universali. Ji sukurta „baking“ makiažo technikai arba su ja galite nepriekaištingai padengti odą įvairių tipų pudra.
Naudojimas: Naudojant „baking“ techniką, pasirinkite plokščiąją pusę: sudrėkinta kempinėle paimkite didelį kiekį birios pudros ir denkite ant nelygių (raukšlės, linijos) veido vietų – leiskite pudrai keletą minučių susigulėti, o perteklių pašalinkite. Skystai ar kreminei pudrai dengti naudokite kempinėlės pusę užapvalintais kraštais: užtepkite pudrą ant veido ir kempinėle tapšnojamaisiais judesiais išsklaidykite. Patarimas – kuo daugiau laiko tam skirsite, tuo nepriekaištingesnė bus Jūsų išvaizda.


Mano nuomonė. Makiažo kempinėlė atkeliauja plastiko tūbelėje su viduje įdėtų kartoniniu dėkliuku - etikete. Pakuotė labai primena beautyblender makiažo kempinėlės pakuotę, man regis ir pačios kempinėlės principas labai panašus. Kempinėlė šiek tiek mažesnė nei dauguma esančių rinkoje, tačiau noriu pasidžiaugti, kad ji tobulo santykio tarp minkštumo ir tvirtumo. Ką turiu galvoje? Kempinėlė nėra labai švelni, tačiau minkšta prie veido odos ir idealiai spyruokliuoja dengiant makiažo pagrindus. 


Kempinėlė nėra brangi, puikiai dengia, maloniai spyruokliuoja ir man labai patinka, tačiau deja, ši kempinėlė labai greit pradėjo plyšti. Praėjo tik pora mėnesių iš kurių beveik mėnesį nesidažiau, tad realiai po mėnesio naudojimo jau norėčiau naujos, nes darosi nemalonu naudoti, kempinėlė įplyšusi ir netrukus pradės trupėti. Gal dar pratempčiau 2-3 savaites, bet naudojimo laikas yra tiesiog per trumpas. Norėtųsi, kad nusipirkus kempinėlę, ją galėtum naudoti bent pusmetį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Reikės išbandyti :) PS: Manau, kad vis dėlto ne 15 cm, o 1,5cm?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ai, o ji padidėja sušlapinus vandeniu? Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Padidėja ir sušlapinti vandeniu prieš naudojimą būtina.
      Prieš dengiant pudrą, vandens perteklių nuspauskite su ranksluosčiu.
      Po kiekvieno naudojimo reikia išplauti muilu.

      Panaikinti
    2. Ačiū, taip, kitką žinau :) Tiesiog yra vieną tekę nusipirkti tokio tipo kempinėlę, o ji pasirodo, po sušlapinimo vandeniu taip ir nepadidėjo, išliko kieta, buvo nepatogu ir visiškai neįmanoma naudoti, tad ir tikslinuosi :D

      Panaikinti
    3. Yra ir man buvę - tokia kieta, o sudrėkinta tik vos, vos, vos pasidėjo. Bet ir nepatinka man tos, kur nepadidėja - nepatogios ir nemalonios dažytis.

      Panaikinti

Rašyti komentarą