G.U.M. "SensiVital+" dantų pasta jautriems dantims ir dantenoms

Jei ieškote iš ties geros, kokybiškos dantų pastos, labai rekomenduočiau išbandyti G.U.M. dantų pastas. Prieš tai bandžiau ortodontinę, skirtą nešiojantiems breketus ir buvau labai maloniai kokybe. O šį kart reikėjo pastos, kuri padėtų gydyti dantenas ir sumažinti jautrumą, tad ilgai nedvejojusi išsirinkau iš G.U.M. ir pasakoju įspūdžius jums.


Produktas: G.U.M. "SensiVital+" dantų pasta jautriems dantims ir dantenoms
Gamintojas: "Sunstar". Pagaminta Šveicarija
Paskirtis: išvalyti dantis, šalinti apnašas, saugoti nuo ėduonies, mažinti dantų ir dantenų jautrumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gal tik kiek aukštesnė kaina
Tūris: 75 ml
Kaina: 7,39 Eur
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Dvigubas poveikis - nujautrina dantis (kalio nitratas) - užpildo pažeisto emalio ertmes (skystasis emalis - hidroksilapatitas). Pasta padeda apsaugoti dantis nuo skylučių atsiradimo ir ėduonies susidarymo, dėl sudėtyje esančių patentuotos flluorido ir izomalto formulės, bei apelsinų žievelės ekstrakto. Apsaugo nuo apnašų susidarymo. Švelnaus mėtų skonio. 
Naudojimas: valykite dantis du kartus dienoje.

Sudėtis: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Isomalt, Potassium Nitrate, Hydroxypatite, PVM/ MA Copolymer, Lauryl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Cocamidopropyl Betaine, Hesperidin, Sucralose, Sodium Chloride, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Sodium Benzoate, CI 42090.
Sudėtyje yra 1450 ppm fluorido


Mano nuomonė. Dantų pasta atkeliauja balto kartono dėžutėje su rožinės spalvos akcentais. Šios kompanijos pastas vieną nuo kito skiria tik tas spalvinis akcentas, neskaitant efekto, sudėties ir paskirties. Dėl dizaino šiuo atveju esu neutrali - neatrodo nei labai inovatyviai, nei kažkaip labai patraukliai, sakyčiau neutralus dizainas, kuris neklius už akių, tik greičiausiai įmantrybių ieškotojų akių tikrai nepatrauks. Lygiai tokiu pat dizainu puošta ir minkšto plastiko tūbelė su atsukamu dangteliu. Tūbelė patogi priemonei išspausti lauk bei patogiai dozuoti.

Dantų pastos sudėtis iš ties gera, net ir labai norėdama, tiesiog neturiu prie ko prikibti - ir sudėtinės dalys saugios, ir fluorido kiekis pakankamas, ir iš sudėties matosi, kad turėtų raminti jautrius dantis ir dantenas. O tokios pas mane buvo kai tik įsigijau pastą.

Dantų pasta šiek tiek kitokios, labiau gelinės tekstūros, gerai putoja ir maloniai kvepia švelnia mėta. Galbūt mėtos kvapas galėtų būti šiek tiek intensyvesnis, tačiau didelės reikšmės lyg ir neturi, stiprumo ir gaivos, nors nepakanka visai dienai, tačiau geram pusdieniui užtenka. Tačiau svarbiausia, ar geba nuraminti jautrius dantis ir dantenas? Iš ties geba, ir gana greit! Po pirmo valymo jautrumas tikrai niekur nedingsta, bet po 2-4 jau būna stipriai sumažėjęs, o po savaitės naudojimo pastebėjau, kad apie jautrumą jau ir spėjau pamiršti! Pasta kokybiška, pasta veiksminga, sudėtis puiki - neturiu jokio rimtesnio priekaišto ir jei kamuoja jautrūs dantys ar dantenos - rekomenduoju išbandyti!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Patiko ir man ši pasta, dabar turiu dar 2 naujas šios firmos dantų pastas, pirkau camelia, kai buvo gera nuolaida. Dar neblogos elmex dantų pastos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. šitos tikrai labai puikios, o Elmex naudojau jau senai, bet irgi patiko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą