#111/2023 Spalio mėnesį baigiau.

Vėlinės! Lapkričio 1-oji! Diena, kai tradiciškai lankome kapelius, prisimename analipilin išėjusiuosius. Tinklaraštyje šiandien tik pasirodau su tradiciniu tuštučių įrašu, papasakoju jums galutines nuomones apie priemones ir skubu paminėti, prisiminti mūsų šeimai brangius, mūsų protėvius, artimuosius.


Kūnui I

Nors priemonės sudėtis ne pati geriausia, bet ne dėl sudėties renkuosi Radox priemones. Visos iki šiol bandytos Radox priemonės pasižymi labai, labai stipriais, maloniais aromatais. Ne išimtis ir šios putos - kvepia maloniu, atpalaiduojančiu aromatu, nedidelis kiekis sukuria gausų kiekį tvirtų putų. 
Labai patiko, nors sudėtis ne per geriausia, bet mielai pakartočiau.

O čia priešingas atvejis - sudėtis gera, bet putų ženkliai mažiau, reikia didesnio kiekio, o ir kvapas šiek tiek silpnesnis. Aromatas keistokas, kažkas tarp apelsinų ir gėlių. Nepaisant to, priemonė man patiko, apskritai ši kompanija mane žavi priemonių kvapais, bet šiuo atveju gal ne visai mano skonio kvapas.
Kartočiau, bet bandyčiau kitus kvapus.

Ką galvoju? Pirmiausia šita dušo želė labai, labai skalsi - man jos užteko labai ilgam laikui, todėl ta aukšta kaina nepasirodė tokia jau iš kosmoso. Kita vertus - kaina iš ties didelė, kai kūno prausiklius nuo odos nuplaunam taip greitai. Nesužavėjo nesaugi sudėtis, panaši į pigiausių kūno prausiklių, su tokia sudėtimi kūno prausiklių galima nusipirkti daug daug pigiau! Vienintelis geras aspektas - malonus aromatas. Tačiau ar dėl kvapo verta tiek mokėti? Aš jau geriau investuosiu į brangesnes vonios priemones, o prausikliui ir galima pataupyti. Tad manau, kad greičiausiai nekartočiau.

Kūnui II

Jokių abejonių nei po pirmo, nei po paskutinio naudojimo - labai patinka, la-bai! Kvapas stiprus, intensyvus, atpalaiduojantis. Druskos kokybė puiki ir gal tik prie sudėties galiu šiek tiek kabinėtis. Bet, labai džiaugiuosi įsigijusi, man labai patiko, mėgavausi kiekvienu naudojimu.
Mielai pakartočiau.

Nežinau... šį kart aromato man pritrūko. Taip, sudėtis gera, faina, kad priemonė lietuviška, kad pigu, bet kvapas vonios priemonėms yra labai svarbu... arba reikia pilti pusę, o gal net visą pakelį vienu kartu. Manau, kad šiuo atveju visgi nekartočiau. O jei norisi pigiai, tos pačios kompanijos 7 žolės druska daug intensyvesnio kvapo.

Plaukams

Štai, kaip ir tikėjausi, baigėsi kondicionierius daug anksčiau, nei šampūnas. Suteikia labai daug minkštumo, švelnumo, purumo, plaukai tapo lengvai šukuojami ir praktiškai nesivelia! Iki pilnos laimės man pritrūko tik kokio intensyvesnio drėkinimo ar maitinimo. 
Kondicionierius, nors ir silpnesnis, nei tikėjausi, tačiau man patiko. Greičiausiai kartočiau.

Veidui I

Žiauriai apmaudu, kad priemonės sudėtyje yra alkoholio. Tačiau kalbant apie veido kremus nuo saulės šis yra nuostabus: lengvai ir labai greit susigeria, puikiai draugauja su makiažu ir saugo nepriekaištingai. Pojūčiai labai geri, kremas puikus, bet tas alkoholis...
Noriu sakyti, kad kartosiu, bet noriu atrasti tą priemonę, kuri tokia pat faina, tik sudėtyje nėra alkoholio.

Na geri tie Ordinary produktai, bet ne visi man patinka, tinka ar tiesiog prilimpa. Ši priemonė buvo skirta švelniai šveisti odą ir tą iš ties darė - švelniai, beveik nepastebimai. Nu bet aš jūs įsivaizduojat - neturiu priemonei jokių priekaištų, veikia, švelnus, sudėtis faina, bet tiesiog neprilipo! Nu va sunaudojau ir nebenorėčiau kartoti, nes tiesiog atrodo kad būna efektyvesnių priemonių ir geresnių sprendimų. Tiesiog neprilipo ir nemanau, kad kartočiau.

Puikiai valė makiažą, be jokio vargo tirpimo, be vargo nusiplaudavo, efektas tiesiog nuostabus! Tačiau mane labai erzino per stiprus kvapas, tiesiog per stiprus. Nesu aš jautri kvapams, bet šitas erzino. 
Vien dėl kvapo negalėčiau kartoti, bet efektas tai labai patiko!

Veidui II

Atgaivino, sudrėkino, suteikė skaistumo, bet labiau džiugino, kad oda jautėsi komfortabiliai, dingo sausumo pojūtis. Na labai patiko, mielai pakartočiau.

O šita patiko net labiau, nes ir drėkino, ir skaistino, ir lygino, ir veido oda vizualiai atrodė keliais metais jaunesnė. Labai geras pojūtis, labai smagiai naudojosi - kartočiau.

Nepatinka man nulupamos kaukės, tad džiaugiuosi, kad čia lyg ir paskutinė turima. Taip, odos paviršių pavalė, bet eina sau, kokia sausa jautėsi po kaukės! Nulupti tokias kaukes labai sunku, apie tolygų nulupimą nei kalbos nėra ir krapštinėji paskui po gabaliuką... Žodžiu ne sausai odai, ne tai, kuriai reikia drėgmės ir ne tiems atvejams, kai norisi panaudoti ir lengvai nusiimti. Nulupamos kaukės ne man, ši ne išimtis, tad nekartočiau.

Kažkoks nesusipratimas be praktiškai jokio efekto... O kadangi smirdėjo, patikrinus galiojimą pamačiau, kad senai pagaminta, nusprendžiau nebesikankinti ir kaukę mesti lauk, vos po poros pabandymų. Apmaudu, kad dabar perkant produktus reikia tikrinti ir pagaminimo datas...
Nekartočiau.


14. TEPE tardančių šepetėliai Nr.1, 6 vnt.
Visai neblogi, bet Curaprox vistiek mėgstu labiau. Pamenu, kad pirkau, nes reikėjo greit, o vaistinė neturėjo mano mylimų. Sunaudojau, visai neprasti, esant reikalui nebijočiau ir pakartoti.

Labai faina pasta, nors priprasti prie dantų pastos kabinimo iš indelio, reikėjo laiko priprasti. Puikiai valo apnašas, iš ties gerai balina, dantys jaučiasi švarūs, gaivos labai daug ir sudėtis puiki. Puikiai, gerai, labai patiko - mielai kartočiau!

16. VIVAVIT Kalcis, Magnis, Cinkas + Vitaminas D maisto papildas, 60 kaps.
Sunaudojau, nes pastaruoju metu labai trūko magnio ir kalcio. Bet esu linkusi matyti, kad šie papildai ne geriausios kokybės, nepatiko, kad vienai dienai reikia 3 kapsulių, nors referentinė maistinė vertė visai gera, bet ar nebuvo galima to sutalpinti vienoje kapsulėje? A? Kitam kartui rinkčiausi kažką geresnio.
TRIJOSE KAPSULĖSE:
Kalcis 750 mg - 93,8% RMV
Magnis 375 mg - 100% RMV
Cinkas 18 mg - 180% RMV
Vitaminas D 3,75 ug - 75% RMV

Vasariškas, tropinis aromatas labiau pritiko vasarai, nei rudeniškiems rudens orams. Bath and Body Works dezinfekcinės želė yra tobulisimo! Puikiai valo, rankų nesausina ir dar maloniai kvepia vasara, o ne kaip dauguma dezinfekcinių priemonių - naminuke, dvokiančiomis kojinėmis ar panašiais nemaloniais dalykėliais. Kartosiu, faina.

Dekoratyvinė kosmetika

Šitas atspalvis man visai netiko, kai buvau blondine, visiškai tragiškai atrodė. O atsiauginusi natūralius plaukus - negalėjau atsidžiaugti kaip puikiai tiko! Ir pieštukas labai gerai išlieka, gera pigmentacija, neteplioja puodelių ir labai tolygiai nusivalo. Puikus pieštukas, reikės pasižvalgyti ir įsigyti daugiau atspalvių.

Paprastas, kasdienai puikiai tinkantis lūpų blizgesys su tobulu atspalviu. Nors įraše sudėtos ne pačios geriausios nuotraukos, bet atspalvis labai natūralus, gražiai paputlina, paryškina lūpas, suteikia švelnų spindesio efektą ir puikiai jaučiasi ant lūpų odos. Visiškai elementarus, paprastas, bet puikaus efekto lūpų blizgesys - daugiau nebeiškrapštau, bet radusi dar kartą įsigyčiau.

Pudra, kuri tikrai nepatiks sausiaodėms, nes priemonė suteikia tokio tvirtumo ir atrodo, kad sausina odos paviršių, nemaloniai tempia. Apmaudu, kad ir dienos metu sukrisdavo į poras. Nepatiko, manau labiau tiktų riebiaodėms, bet atnaujinti tikrai ne kartą reiktų dienos metu. Nesužavėjo, nekartočiau, ne man.

Jau taip ilgai šitą šepetėlį 'drožiau', be jokios pertraukos naudojau beveik 7-erius metus! Vežiausi į visas keliones, išplaudavau ir vėl naudodavau. Ir jau daugiau nei metus jis man vis šerdavosi, kol šį mėnesį, plovimo metu pasileido plaukeliai. Viskas, gaila, bet mano džiaugsmas baigėsi ir meilė iškeliauja į šiukšlinę. Puikus buvo šepetėlis hailaiteriui - geresnio tiesiog nebuvo. Tikiuosi greit pavyks atrasti kitą, tokį pat mylimą.

Aromatai

Pakuotės dizainas sakė viena, o kvepalai man pasirodė kitokie: labai saldus kvapas su maloniu odos aromatu labai priminė tiesiog cukruotus apelsinus nei pankišką, maištingą ar agresyvesnį, stipresnį kvapą. Keistokas, tačiau labai gardžiai sunaudojau spalio mėnesį. Tiesa, greit baigėsi greičiausiai dėl to, kad ilgai nelaikė ant odos, o man šį mėnesį labai norėjosi gardžiai kvepėti.
Išbandžiau, pasimėgavau, bet nemanau, kad kartosiu - norisi įspūdingesnės kompozicijos bei ilgiau išliekančio kvapo.

Pabaigiau! Pačiai kiek sunku patikėti, kad toks didelis kiekis tiesiog baigėsi, bet... nuo birželio aromatą vis naudojau tomis dienomis, kai nežinojau, ko noriu, kai norėdavau pertraukos tarp kitų kvapų. Tiesiog norėjau tarp visų bandymų, šitą kvapą sunaudoti pirmiausia. Pirkau aromatą aklai, tikėdama aprašymu, tačiau kvapas šiprinis, ne visai mano skonio. Nėra čia nei aiškaus jazminų kvapo, neskamba taip gardžiai, kaip tikėjausi, tad deja, žinau, kad nekartočiau. Manau, kad pataikius su šios kompanijos aromatu galima išsirinkti nuostabius kvepalus, bet va, pataikyk, kad gudrus, kai aprašymai neatitinka to, kas slepiasi buteliuke.

Mėginys.
Puikiai sukomponuotas, masėms tinkamas ir daugumai patiksiantis aromatas. Maloniai kvepia gėlėmis, mediena ir vanile. Aromatas man iš ties patiko, tačiau kai tokios didelės kvepalų kainos... man norisi įspūdingesnių kvapų - šiuo metu nesu pasiruošusi mokėti tiek už įprastinės, lengvai atpažįstamos DNR kvepalus, tad ieškau arba pigesnių alternatyvų arba tokios kainos iš ties puikių, brangių ir galbūt nišinių aromatų. 
-----------------------------------
Viskas, mano šio mėnesio krepšelis pilnai ištuštėjo, papasakojau jums apie visas priemones, sudėliojau galutines nuomones ir matau, kad kitas mėnesis tuštučiuose turėtų būti šiek tiek ramesnis. Džiaugiuosi, kad visos priemonių kategorijos yra naudojamos, iš visų kategorijų priemonės baigiasi, įskaitant ir dekoratyvinę kosmetiką, ir kveplaus. 
P.S. kaip jums šis fotografavimo fonas? Man atrodo, kad produktai šiek tiek liejasi su tokiu fonu. 
Kad ir kaip myliu savo vonios grindis, tačiau greičiausiai baigtų priemonių fotografavimui jos nėra tinkamiausias pasirinkimas. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Perskaičiau apžvalgą. Kaip visada labai informatyvu. Ačiū! Ir beskaitydama ir žiūrėdama nuotraukas dar ir pagalvojau, kokios fainos plytelės! O pabaigoje kaip tik dar paklausėte apie jas. Jūsų teisybė - produktai liejasi, bet plytelės tai tikrai laaaabai gražios!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cha-ha! Geras. Ačiū už komplimentą :)
      Plytelėmis labai džiaugiuosi, tačiau daugiau vietoje fono nenaudosiu :)

      Panaikinti
  2. Taip, mirga marga, bet plytelės gražios, labai smalsu, koks visas vonios kambarys :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, plytelės buvo mano nuklydimas. Vonios kambarys mažutis, visi siūlė vienspalves, o man taip patiko tokios raštuotos, perkrautos ir visos skirtingos.
      Kambariukas mažas, standartinis, gal kiek daugiau nei 4 kvadratų :)

      Panaikinti
  3. Jei norisi lengvai susigeriančio kremo su SPF apsauga, visai rekomenduoju Beauty of Joseon kremą, man netgi labiau patiko nei COSRX :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš ir norėjau pamineti Beauty of joseon, man ji tepant ant veido atrodo, kad net jo sudėtis turtingesnė, Cosrx toks liesutis, o Beauty of Joseon toks kaip maskarpone :D perkeltine prasme

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą