BY TERRY "Hyaluronic" pressed Hydra-Powder "0. Colourless" - presuota drėkinamoji pudra su hialuronu, bespalvė

Su šv. Velykomis!
Tikiuosi atšventėte smagiai? Margučiai buvo tvirti, spalvoti ir stiprūs?

Na o šiandien, pakilus nuo šventinio stalo, labai noriu pasidalinti dar viena nuomone, šį kart apie pudrą, kuri žadėjo intensyviai drėkinti odą ir užfiksuoti makiažą. Skamba lyg iš fantazijų srities, nes dauguma pudrų ne tik matiškumo suteikia, bet ir sausina veido odą. O kaip dėl By Terry.


Produktas: BY TERRY "Hyaluronic" pressed Hydra-Powder "0. Colourless" - presuota drėkinamoji pudra su hialuronu, bespalvė
Gamintojas: "L.A.B", Didžioji Britanija. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė veidui - fiksuoti makiažą, suteikti matiškumo, drėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pamaskuoja smulkias raukšleles
Labiausiai nepatiko: jaučiu odos sausumą
Tūris: mano pakuotė - 2,5 g; pil dyžio pakuotė - 7,5 g
Kaina: 37,45 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Cult Beauty, Feelunique

Ką žada gamintojas: Besvorė, lengvai dengiama permatoma fiksavimo pudra, praturtinta hialurono rūgštimi. Pudra iš karto matizuoja, maskuoja odos netobulumus jos nesausindama. Pudra supakuota patogioje kompaktiškoje pakuotėje su pudrinuku - aplikatoriumi ir dideliu veidrodėliu. 

Hialurono rūgštis šilko švelnumo pudroje:
- užfiksuoja makiažą, kad išliktų ilgam
- sugeria odos riebalus ir sumažina blizgesį
- išlygina odos spalvą
- užpildo smulkias raukšleles
- maskuoja odos netobulumus
- sudrėkina odą
- universalus, bespalvis atspalvis tinka visiems odos atspalviams ir amžiui.

Naudojimas: Uždėkite reikiamą kiekį ant pudrinuko ir nupurtykite perteklių. Padenkite ant veido, didžiausią dėmesį skirkite T zonai. Švelniai paspauskite pudrinuku ant besiriebalinti likusių odos vietų arba ten, kur padengtas skystas makiažo pagrindas. Galima naudoti ir dienos metu makiažui atšviežinti.


Pakuotė. Mano rankose nedidelė pudros pakuotė, tačiau ji atrodo visiškai taip pat, kaip pilno dydžio. Rudos spalvos kompaktinės pudros indelis, po kurio dangteliu slepiasi nedidelis, kompaktiškas veidrodėlis. Pudra turi pudrinuką, kuriuo gamintojas ir siūlo dengti produktą, tačiau man taip nepatogu, tad aš naudoju pudros šepetėlį. Pakuotė iš ties patraukli akiai ir atrodo labai patogi įsimesti į rankinę ir dienos metu atšviežinti makiažą.

Kvapas neutralus, natūralus talko kvapas. Jaučiamas tik uostant iš pakuotės, tačiau neužuodžiamas jau padengus ant veido.

Konsistencija presuota, itin švelni, vidutinio sausumo.


Sudėtis: Talc, Silica, Mica, CI 77120 / Barium Sulfate, Octyldodecanol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Magnesium Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Diisostearyl Malate, Methicone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate.


Poveikis. Priemonės sudėtis labai gera, joje yra drėkiklių, odai švelnumo suteikiančio silikono, tad galima tikėtis, kad produktas ir drėkins, ir suteiks švelnumo, ir matizuos odą.

Nors gamintojas siūlo priemonę dengti pridėtu pudrinuku, tačiau tokiu atveju priemonės ant odos pasidengia per daug. Būdama sausiaodė mėgstu tik šiek, tiek, labai minimaliai pafiksuoti skystą makiažo pagrindą, tad dengimui naudoju makiažo šepetėlį ir minimaliai prabėgu visą veido odą. Ką daro pudra? Pirmiausia, tas baltas atspalvis šiek tiek matosi ant odos, veidui su tokios spalvos pudra yra būtinas bronzantas, skaistalai ar šiek tiek hailaiterio, kad veido bruožai neatrodytų plokšti.

Kompaktinė pudra iš ties vizualiai geba pamaskuoti odos nelygumus ir smulkias raukšleles, suteikia odai matinį efektą, tačiau drėkinimo pasigedau. Greičiau atvirkščiai, pudra pasausina veido odą, jaučiu lengvą tempimo jausmą, pudra tarsi sutvirtina odos paviršių - ir tai man nepatinka. Manau iš esmės produktas labai tinkamas riebaluotis linkusiai odai, kuriai reikia matinio efekto. O ir dienos eigoje priemonė linkusi pasitrinti, negražiai sušokti ant veido odos, tad greičiausiai atnaujinti makiažą plonu sluoksneliu reikia ne tik sausiaodėms, bet bus būtina ir riebesnę odą turinčioms.

Man šis produktas nepatiko ir netiko - taip, silikonai suteikė švelnumo, priemonė matizavo, šiek tiek maskavo, bet tas tvirtumas ir sausumas ant odos nepatiko. Tokią pudrą įvertins riebesnę odą turinčios, tačiau vis tiek dienos eigoje ją reikės atnaujinti ir vis papildomai papudruoti. Sausiaodėms tikrai nepatiks ir netiks. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai