ORIFLAME "Joyce Rose" tualetinis vanduo moterims

Na kam nepasitaiko nusipirkti kokios nesąmonės, kurios visai nereikėjo ir paskui nusivilti? Man pasitaiko, bet net ir nusivylus stengiuosi nuomonę bloge užrašyti, nes tokie atsiliepimai man pačiai padeda kažko nepirkti, kai matau, jog merginoms nepatinka. Pastaruoju metu esu susidomėjusi Oriflame kvepalais, perku vieną ar kitą butelaitį ir vis pasakoju savo įspūdžius. Tarp bandytų radau labai fainų perliukų, tačiau ne vienas buvo tik taip sau. Kita vertus tendencija aiški - gaminami net labai neprasti aromatai už nedidelę kainą (žinoma, perkant ne pilnomis kainomis), kuriuos bandyti verta. 

Šiam kartui nusprendžiau išbandyti Joyce serijos Rose aromatą. Joyce yra pigiausia gamintojo aromatų linija, tad greičiausiai daug tikėtis nereiktų. Kita vertus, šis gamintojas turėjo gerą pigučių liniją iš Air, Ice ir Fire aromatų, kurie man patiko, tad lyg ir vyliausi, kad Joyce gali būti panaši į anuos kvapus.


Produktas: ORIFLAME "Joyce Rose" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Kaina: pilna kaina 18,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: rytietiškas - gėlių

Gamintojo aprašymas: Flirtuokite ir pajauskite šio priklausomybę sukeliančio tualetinio vandens aromatą, kuris užkrečia meile gyvenimui. Įspūdingi citrusinių vaisių skoniai subtiliai susimaišo su Madagaskaro Kanangos gėlės aliejaus nektaru, kad sustabdytų akimirkos saldumą. Tai viliojantis, aistringas ir žaismingas aromatas sukeliantis dar daugiau paslaptingumo ...
Malonumas, kuris sudrebins jūsų pojūčius.
„Joyce Rose“ tualetiniame vandenyje atsiskleidžia citrinų, rausvųjų pipirų ir kreminio migdolo viršutinės natos. Švelnių kanagos gėlės žiedlapių natos, svaigusis jazminas ir tuberozė sukelia stiprų priklausomybės jausmą. Viską užbaigia šiltos santalmedžio, tonka pupelių ir vanilės natos.


ČIA

Viršutinė nata: migdolai, rožiniai pipirai, citrina
Širdies nata: tuberozė, jazminas, kananga
Apatinė nata: vanilė, santalmedis, tonka pupelės


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, PHENOXYETHANOL, CI 17200, CI 42090.


Pakuotė. Labai paprasta, minimalistinė ir atrodo, kad su gaminio pakuote gamintojas nepersistengė. Popierinė dėžutė pagaminta iš plono kartono, kurio viduje nėra jokių papildomų įdėklų buteliukui stabilizuoti, o tai dažniausiai labai pigių kvepalų ženklas. Kartonas puoštas lyg ir akvarelės ir marmuro raštais, tačiau daugiau prabangos pakuotei jie tikrai nesuteikia. 

Skaidraus stiklo buteliukas netikslios, užapvalintos formos su metaliniu, aukso spalvos dangteliu. Stiklinis buteliukas labai minimalistinis, tačiau stebėtinai patogus laikyti rankose. Paprastas metalinis dangtelis slepia standartinį purkštuką, kurio kokybei jokių didesnių priekaištų neturiu - purškia taip, kaip ir dauguma kvepalų. 

ČIA

Kvapas. Pirkdama šį kvapą aš suvokiau, kad perku labai pigius kvepalus ir žinojau, kad stebuklų tikėtis čia nereikia. Tačiau jau minėjau, kad ir anksčiau esu bandžiusi labai pigius Oriflame kvapus ir kasdieniam naudojimui man jie labai, labai patiko kasdieniam naudojimui, tad lyg ir vyliausi, kad ir šioje linijoje efektas bus labai panašus - prabanga tikrai nealsuos, tačiau kasdienai puikiai tiks. O ir natų sąrašas atrodė sudarytas iš natų, kurios man patinka. Deja, aš nusivyliau...

Tik pasipurškus tikrai jaučiu pipirų ir citrinos natas, kurias greit keičia gėlės, tarp kurių dominuoja kvapioji kananga, o fone kažkur jaučiasi ir truputis jazmino. Galiausiai kvapas virsta aromatu su kažkokiu dujiniu kvapu, kuriame vanilė suspindi nemaloniu, sintetiniu poskoniu, susimaišiusi su kažkokia neaiškia mediena. Hmmm... tikros medienos neprimena.

Aromatas labai sintetinis, ant mano odos nudžiūva su aiškiai dominuojančiu migdolo, santalmedžio ir gėlių kvapu. Nors skamba gardžiai, tačiau nieko gero čia nėra... kažkodėl visas kvapas man primena parfumuotą gėlėmis kūno talką arba sintetinį šampūną, užsivadinusių gėlių kvapo aromatu. O ir rožių čia visiškai nėra, nors gal aromatas 'Rose" užvadintas dėl rožinės spalvos, o ne rožių kvapo? Vienaip ar kitaip šis kvapas labai sintetinis, ant odos kvepia kaip kvepalai už 5 eurus - jokio unikalumo, maloniai nekvepia ir netgi erzina tas sintetinis bandymas sukurti pigiai bet gerai. Pigu, bet ne 18 eur kokybei, sakyčiau iki 5 Eur ir tai... niekada tokio kvapo nepirkčiau, jei būčiau žinojusi, kaip kvapia iš tiesų. Bet čia dar ne viskas.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Šis aromatas yra vienas tų kvapų, kuriam reikia bet 10-ties papuškimų ant odos vienu kartu, kad kažką pajaustum! Girdėjau legendas apie kvepalus, kurių kvapui užuosti reikia bet pusę buteliuko susipurkšti, tačiau niekad su tokiu atveju neteko susidurti. Va, susidūriau, turiu rankose - reikia purkštis labai daug, kad kvapą jaučiau. Iki 5 papurškimų iš vis jaučiuosi taip, lyg būčiau nesikvėpinusi! Nematau logikos ir nesuprantu tokio tipo kvepalų... Greičiausiai ir buteliuką šį mėnesį pabaigsiu, nes liko vos keli lašiukai - taupyti šio kvapo ar padėti ateinančioms progoms neverta. Ir nenoriu - kam man toks prastas aromatas?

Ne ką geriau yra su aromato išlikimu. Jau atrodo prisipurškiau kaip už tėvynę, kelias valandas bus ramu. Bet kur tau, jau po valandos ant odos nieko nebelieka! V i e n o s   v a l a n d o s! Oficialiai čia trumpiausiai išliekantis kvapas, kokį esu bandžiusi, įskaitant visas pigienas vėlyvoje vaikystėje už kelis eurus, įskaitant net didžiąją dalį parfumuotų kūno dulksnų! Prisipurški pusę buteliuko, o neišlaiko nė pilnos valandos! Kaip jums toks variantas? Mane tai žiauriai erzina.


Visiškas š... kvepalų buteliuke, nevertas ne tik kad 18 Eur, bet ir 5 Eur būtų gaila už tokios kokybės kvapą! Kvepia sintetiniu šampūnu ar gėlėmis parfumuotu talku, o kad užuostum kvapą reikia vos ne pusę buteliuko vienu kartu susipurkšti. Jau atrodo prisivarei kvapo iš širdies, tikrai kvepėsi, o kol nuvažiuoji iki darbo ir vėl tenka pusę buteliuko susipurkšti ir taip kas valandą! Kvapas visiškai nevertas dėmesio - nei moterų, nei jaunų mergaičių. Pataupykite pinigus geresniems kvapams - kam jums aiškiai sintetinis kvapas, kurio reikia labai daug vienu metu, o ir kvepia vos valandą ant odos? Labai prasta kokybė ir labai prastas išpildymas. 

Aromatas panašus į:
- CAROLINA HERRERA "Good Girl"
- AVON "Surreal Utopia"
- LA RIVE "Miss Dream"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai