PIRMAS ĮSPŪDIS. MKS eco (Marrakesh) Leave-In & Detangler Original nenuplaunamas kondicionierius su arganų ir kanapių aliejais

Prieš kelias dienas nusprendžiau išbandyti jau kuris laikas namuose gyvenantį plaukų kremą, kurį radau po spintos tvarkymosi. įprastai mėginius dedu į atskirą dėžutę, kur jie gyvena iki bandymų dienos, tačiau šį buvau kažkodėl įmetusi į veido kaukių dėžutę, kuri iki spintos pertvarkos buvo įkraustyta į megztinių lentyną. Dabar ten gyvena pavasario kvepalai, o kadangi atradau mėginį, nusprendžiau jį išbandyti ir pasižiūrėti, koks tas MKS plaukų kremas.

Beje, kalbant apie kompaniją, iš pradžių galvojau, kas čia per nauja, negirdėta kompanija? Pasirodė labai pažįstamas dizainas, tad kiek pašniukštinėjus tapo aišku, kad jau matyta, girdėta ir seniau buvusi labai populiari Marrakesh kompanija tiesiog pervadino kompaniją į MKS eco.


Ką žada gamintojas: MKS eco X Leave-In & Detangler Original Nenuplaunamas kondicionierius - universali, plaukus tausojanti priemonė, lengvinanti iššukavimą. Purškiklis akimirksniu drėkina, atpalaiduoja ir padeda apsaugoti plaukus nuo karščio bei aplinkos daromos žalos. Atkuriamasis maistingųjų medžiagų, argano aliejaus iš Maroko, stiprinančio kanapių sėklų aliejaus, pantenolio ir grynųjų augalinių ekstraktų mišinys užtikrina ilgalaikį plaukų pūtimosi ir elektrinimosi kontroliavimą ir suteikia blizgesio. 
NAUDOJIMAS: Purkškite reikiamą kiekį (~5 purškimus) ant išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų ir iššukuokite. Nenuplaukite. Plaukus formuokite įprastai.
Geriausiam rezultatui pasiekti naudokite kartu su kitais MKS eco produktais.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Cetrimonium Bromide, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Glycerin, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Aurantium (Orange) Dulcis Fruit Extract, Trideceth-12, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Coumarin, Linalool, Limonene.


Kiekis: mėginio kiekis 2,6 ml. Pilnas gaminio kiekis 269 ml
Kaina: 34,90 Eur
Kur galima įsigyti: Klipshop
Gamintojas: "Earthly body" Los Angeles, Jungtinės Amerikos Valstijos


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pasidžiaugti teigiamais pokyčiais priemonės sudėtinėse dalyse - jei teisingai pamenu, seniau gamintojai naudojo daugiau kvėpiklių ir nevengė nesaugių ingredientų. O šiuo metu priemonės sudėtinės dalys ženkliai saugesnės.

Lengvos kreminės tekstūros priemonė labai maloniai kvepia saldžiai su maloniu dūminiu aromatu. Aromatas plaukuose išlieka pakankamai ilgai, kvepia maloniai ir man labai patinka. Kremas padeda lengviau iššukuoti plaukus ir dėl sudėtyje esančio silikono jie ženkliai mažiau veliasi, nebereikia taip dažnai šukuoti. Nesu tikra, ar ši priemonė drėkina plaukus, naudojau per trumpai, tačiau pastebiu, kad suteikia plaukams spindesio, glotnumo ir neįtikėtino švelnumo. Priemonės efektas tiesiog fantastiškas, efektyvus, plaukus ne tik malonu liesti, bet ir vizualiai matomi rezultatai džiugina. Ir visai norėčiau ne tik pilnos šio kremo - nenuplaunamo kondicionieriaus pakuotės, tačiau ir išbandyti daugiau šios kompanijos priemonių. Pirmas įspūdis labai geras!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai