DR. JART+ Shake & Shot Shaking Rubber Elastic Mask Firming - stangrinanti veido kaukė

Veido kaukės yra puikus būdas greit ir palyginus nebrangiai pasirūpinti veido oda. Turiu neblogą pluoštą veido kaukių, tarp kurių ir drėkinančių, ir stangrinančių, ir odą valančių. Tad atsižvelgiant į veido odos būklę, naudoju vieną ar kitą, bet šiandien padariau išimtį - turiu kaukę, kurios pakuotė užima labai daug vietos, bet Dr. Jart+ kaukės pakuotė atrodė labai įdomi, o ir man regis esu girdėjusi, kad šio gamintojo kaukės puikios. tad bandau šiandien ir tikiuosi gerų rezultatų.


Produktas: DR. JART+ Shake & Shot Shaking Rubber Elastic Firming - stangrinanti veido kaukė
Gamintojas: "Have&Be" JAV. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: stangrinti veido odą, gerinti tekstūrą, suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės paruošimas (suplakti neįmanoma)
Tūris: 17.5g + 32.5g
Kaina: 8,99 Eur 
Kur galima įsigyti: Notino, Klip Shop

Ką žada gamintojas: Dr.Jart+ Shake & Shot Firming Mask Stangrinanti veido kaukė pagerina odos tekstūrą ir suteikia jai elastingumo. Odą stangrinančios kaukės sudėtyje yra vitamino A (retinolis) bei „OxyForce Cellular Active“, kuris skatina kolageno sintezę ir suteikia suglebusiai odai daugiau stangrumo bei elastingumo.
NAUDOJIMAS: Atidarykite puodelį ir išimkite iš jo mentelę. Į puodelį supilkite „Step 01 Super Booster“ ir „Step 2 Liquid ampoule“. Uždenkite dangtelį ir abi priemones gerai suplakite, kol visiškai susimaišys. Naudodami mentelę, tepkite ploną kaukės sluoksnį ant veido, vengdami akių ir burnos zonų. Tepimui skirkite 2-3 minutes. Palaikykite kaukę 15-20 minučių. Švelniai nulupkite kaukę, pradėdami nuo kraštų. Priemonės perteklių pašalinkite drėgna medvilnine šluoste ir naudokite įprastas odos priežiūros priemones.
Svarbu: kaukę turite užtepti per 2-3 minutes, sumaišę „Step 01“ ir „Step 02“ priemones.


Pakuotė iš ties žavinga ir traukiantį žvilgsnį. Plastikinis indelis užkimštas violetinio plastiko dangteliu ir išlindusia mentele. Atrodo, lyg kokteilio puodelis ir labai patrauklus. Tad jau vien pakuotė sukelia susidomėjimą priemone, nekalbant apie gamintojo pažadus. Puodelio viduje du maišeliai su skysčiais ir jau minėta ryškiai oranžinė mentelė. Pakuotės dizainas ne tik įdomus, bet ir ryškių spalvų, tad tikrai atkreipia žvilgsnį kaukių pasiūloje.

Kvapas švelnus, kosmetinis kvapas. Aromatas labai švelnus, praktiškai nejaučiamas tiek maišant, tiek naudojimo metu.

Konsistencija pirmo žingsnio maišelyje - kreminės tekstūros, antrame - vandens skystumo. Sumaišius priemones kaukė tampa panaši į gumą.


Sudėtis:
STEP 01 Super Booster: Cetyl Ethylhexanoate, PEG-8 Glyceryl Isostearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Trihydroxystearin, Silica Dimethyl Silylate, Algin, Tetrapotassium Pyrophosphate, Calcium Sulfate

STEP 02 Firming Liquid Ampoule: Water, Dipropylene Glycol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Adenosine, Ceramide NP (Ceramide 3), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Perfluorodecalin, Cyanocobalamin, Sucrose Palmitate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Gardenia Florida Fruit Extract, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti kaukės sudėtinėmis dalimis: veiksmingos ir naudingos odai sudėtinės dalys, daug odos minkštiklių, drėkiklių, odą kondicionuojančių ingredientų, šiek tiek šviesinančių ir apsaugančių nuo aplinkos poveikio. Tik konservantas priemonės sudėtyje nesaugus, tačiau jis apsaugos priemonę nuo gedimo ir garantuoja, kad kaukė bus ilgai tinkama naudoti.

Gamintojas sako, kad supylus maišelių turinį, kaukę reikia suplakti indelyje. Nesu garantuota, kad iš maišelių pavyko išspausti visą priemonių kiekį, o ir suplakti indelyje yra tiesiog neįmanoma. Pirštu užspaudžiau burną imituojančią skylutę, tačiau pasirodo pats dangtelis nėra sandarus ir skystis tiesiog taškosi lauk... Tad tiesiog sumaišiau, bet konsistencija nesigavo vienalytė, bet tikėjausi, kad tepant ant veido didesnės įtakos tai neturės. 


Kaukė gana lengvai pasidengė ant veido odos. Gamintojas įspėja, kad po sumaišymo kaukę reiktų iš kart tepti ant odos, nes ji pradeda stingti. Ir tai tiesa, vos per kelias minutes kaukės paviršius ant odos sutvirtėja, o galiausiai virsta kažkuo panašiu į minkštą gumą.

Sukietėjus kaukei ji lengvai nusiima nuo veido odos vientisu lakštu. Ir o dievuli, kaip man patinka efektas! Veido oda atrodo skaisti, atspalvis tolygus, dailus, oda atrodo šviesesnė. Kaukė tik labai minimaliai drėkina odą, tačiau mano veidas po kaukės atrodo ir jaučiasi stangresnis, jaunesnis, o raukšlės mažiau pastebimos. Efektas puikus, tad to maišymo verta ir didesnę kainą suprantu - puiki kaukė! Norisi išbandyti daugiau šio gamintojo priemonių veido odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Gamintojo kaukės tikrai išsiskiria pakuotėmis, bet man jos baisuokliškos :) išvis kartais kyla klausimas, ar tikrai veido kosmetika, kurią dabar naudojame, neturės neigiamų pasekmių ateityje, visas tas bumas kaukyčių, serumiukų, kremukų.. kažkodėl dabar prisiminiau EOS, kaip šie lūpų balzamai buvo ant bangos, o 2020 tyliai pasitraukė iš Europos, dėl masiškų vartotojų skundų apie odos problemas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ar tai tikrai bumas? Man asmeniškai - būtinybė! Turiu sausą odą, kuriai veido kremo nepakanka, dvi paros be drėkinimo ir mano oda ima pleiskanoti, atsiranda sausi odos ruožai ir plotai, kurie niežti, peršti. Manyčiau, jei oda neturi sausumo, odos ligų ar problemų, naudoti visko tiek daug, kiek visi aplink rekomenduoja, tikrai nereikia. Būtina visuomet įsivertinti odos poreikius, pasikonsultuoti su geru kosmetologu, išmanančiu odos poreikius. Dažniausiai mažiau, reikšia geriau.
      O dėl Eos, tiesa, tačiau per kosmetikos istoriją tokių atvejų labai daug, tarkim pudra su arseniku, kosmetika su kadmiu, švinu, gyvsidabriu, nikeliu... Kažkada veidui naudojome aštrius šveitiklius su riešutų kevalų granulėmis ir džiaugiamės lygesne oda, o paaiškėjo, kad braižome ir žalojame odą. Kažkada labai populiarios buvo nulupamos kaukės, kurios sukelia daugiau streso nei duoda naudos... Ačiū dievui mokslas tobulėja, galime atsakyti žalingų ingredientų ir kosmetikos priemonių.

      Panaikinti
  2. Visiškai pritariu! Bet kita vertus, ar žinome, kad šiuo metu tokie ant bangos niacinamidas arba peptidai TIKRAI neturi šalutinio poveikio ateityje? Ne...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ingrida, čia retorinis klausimas, ne Jums. Skaitau jūsų bloga su džiaugsmu, skatinate bandyti ir rasti tinkamas priemones savo odai

    AtsakytiPanaikinti
  4. Viskas gerai :) Žinoma, kad po dešimtmečio gali paaiškėti tam tikrų ingredientų žala. Pavyzdžiui, mane vis dar stebina, kai žmonės nesibaido alkoholio (to blogojo) kosmetikoje - jis žiauriai sausina!

    Labai ačiū, kad skaitote ir sugrįžtate - man tai didžiausias komplimentas ir skatinimas nesustoti rašyti ;)
    AČIŪ <3

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą