EMMA HARDIE Plump & Glow Hydrating Fiacial mist - drėkinanti ir spindesio suteikia veido dulksna - tonikas

Aš turiu įprotį, o gal tiksliau savo sistemą, kai pabaigus vieną gaminį, prieš imant kitą, peržiūriu ar neturiu kokių mėginėlių, mini pakuočių, kurias pirmiausia norisi išbandyti ir pabaigti. Nes žinote, paskui tuos miniukus pamiršti, prisiperki pilno dydžio pakuočių ir galiausiai išmeti sugedusius. Tai va, kol kas tokia sistema man puikiai pasiteisina, o ir produktų pakuočių atsargų dėžutėje ženkliai mažiau.

Šį kart, pasibaigus veido tonikui į rankas paėmiau Emma Hardie purškiklį, kuris skirtas naudoti tiek kaip tonikas, tiek kaip veido dulksna odos gaivinimui, tiek kaip makiažo fiksatorius, suteikiantis lengvą švytėjimo efektą. Išbandžiau, nemenkai panaudojau ir jau metas nuomonei.


Produktas: EMMA HARDIE Plump & Glow Hydrating Fiacial mist - drėkinanti ir spindesio suteikia veido dulksna - tonikas
Gamintojas: "Emma Hardie" Ltd. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: veido odai drėkinti, suteikti putlumo ir švytėjimo, apsaugoti nuo aplinkos poveikio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: smulki dulksna
Labiausiai nepatiko: erzina odą
Tūris: mano pakuotė - 30 ml
Kaina: £13,99 (16,03 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Cult Beauty, New Crush

Ką žada gamintojas: Padeda drėkinti odą, suteikti putlumo dehidratuotai odai. Padeda apsaugoti odą nuo aplinkos užterštumo ir jo daromos žalos. suteikia odai švelnų, natūralų spindesį.
Naudojimas: purkškite ant veido 30 cm nuo odos, užsimerkite. Priemonę naudokite dienos metu, kai reikia atgaivinti odą. Intensyviam drėkinimui galima naudoti ir kaip toniką, ant švariai nuvalytos veido odos prieš serumą.


Pakuotė. Mano rankose nedidelis plastiko buteliukas su užsukta pompa purškimui. Pakuotės dizainas nėra labai patrauklus, ta ruda spalva man negraži, o ir užrašais perkrauta. Man nepatinka pakuotės pompa - ji purškia tikrai smulkia ir malonia dulksna, tačiau srovė labai plati, purškia didžiąją dalį priemonės į šonus, o ties centru priemonės praktiškai nepatenka. Keistoka ir naudotis nelabai patogu, kai didžioji dalis produkto, laikant buteliuką tiesiai patenka į plaukus, o ne ant veido. 
Šio produkto pakuotė man kokybe tikrai nežiba, atrodo netgi pigokai. Deja, neradau, kaip atrodo pilno dydžio pakuotė, nes atrodo kad arba produktas išimtas iš prekybos, arba tiesiog visur išparduotas.

Kvapas labai labai stiprus aromatas, kuris man labai primena lyg ir levandų, samanų ir drėgmės kvapą. Sunkiai nusakomas, stiprus ir labai ilgai jaučiamas.

Konsistencija skysta, beveik vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Propanediol, Glycerin, Polysorbate 20, Ribose, Sodium Benzoate, Mica, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum, Polypodium Vulgare Rhizome Extract, Geraniol, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Disodium EDTA, Panthenol, Citronellol, Citric Acid, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Linalool, Mentha Aquatica Extract, Tin Oxide, Cetraria Islandica Thallus Extract, Sphagnum Magellanicum Extract, Biosacharide Gum-4, Citral, Farnesol, Sorbic Acid, CI 77891.


Poveikis. Nors priemonės sudėtyje daug drėkiklių, tačiau man nelabai patinka, kaip aukštai sudėtinių dalių sąraše yra konservantas. Nežavi ir visa krūva ingredientų kvapams sukurti, stiprinti, palaikyti. Va dėl to tas stiprus kvapas ir yra. Aš juo vis dar stebiuosi, gal ir yra žmonių, kuriems tokio intensyvumo kvapai patinka, bet net ir kūno priežiūroje toks kvapas būtų per stiprus, o čia kalbame apie veido priežiūrą. Jei galiu - renkuosi priemones be jokių kvapų. 

Šitą priemonę bandžiau įvairiais būdais, pirmiausia vietoje toniko ir... oij kaip netiko ir nepatiko... Nors atrodo, kad uždeda apsauginę plėvelę ant odos, gaivina ir šiek tiek drėkina, tačiau šitas tonikas erzina mano skuostus, jie rausta ir priemonė siaubingai griaužia odą aplink akis. Beprotiškai! Jau po pirmo naudojimo supratau, kad toniko iš šios priemonės nebus, tad pabandžiau dengti ant makiažo, vietoje fiksatoriaus. Turiu pastebėti, kad produktas menkai fiksuoja, tačiau iš ties suteikia gražų, sveikai atrodantį švytėjimo efektą. Greičiausiai tam ir bandysiu pabaigti priemonės likučius.

Na nesužavėjo... Kvapas per stiprus, ženkliai per stiprus, o ir veido odą dirgina, griaužia akis, jei naudoju vietoje toniko. Manau vietoje makiažo fiksatoriaus gal ir galima naudoti. Visgi, jei esate nors truputį jautresnės kvapams, jei turite nors truputį jautresnę odą - nerekomenduočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai