CATRICE "Glam & Doll" Super Black Liner - itin juodas, skystas akių kontūro pravedimas "010 Super Black"

Aš tik šiuo metu imu atrasti akių pieštukus ir skystus pravedimus! Pieštukais dažydavausi tik paauglystėje, apvesdama akis juoda linija, nes tuo metu taip buvo madinga ir populiaru. Po kiek laiko, išpopuliarėjus akies pravedimui jo nemokėjau pasidaryti, testavau, mokiausi, o kai galiausiai pavyko, supratau, kad toks pravedimas visiškai netinka mano akių formai! Išbandžiau labai daug skirtingų formų, pravedimo storumo ir vietų nuo kur iki kur man reiktų brėžti. Galiausiai, neradus tinkamo varianto pravedimą nurašiau kaip man netinkamą makiažo techniką ir ilgam pamiršau visas akių kontūro priemones. Kas paskatino vėl bandyti? Visažisto konsultacija apie mano akis ir akcentų sudėliojimas, kokie turi būti pravedimai mano akių formai, kad pravedimas ne tik man patiktų, tačiau ir tiktų. Ir tik dabar pradedu džiaugtis pasiryškinusi akis kontūru. O šį kart noriu trumpai papasakoti apie Catrice Glam & Doll skystą akių pravedimą - plunksnelę.


Produktas: CATRICE "Glam & Doll" Super Black Liner - itin juodas, skystas akių kontūro pravedimas "010 Super Black"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: labai lengva naudoti
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra daug alkoholio
Tūris: 1 ml
Kaina: apie 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Naujoviškas ir lankstus tulpės formos aplikatoriaus galiukas palengvina akių pieštuko kūrimą, net jei esate pradedantysis. Antgalio antgalis gali nupiešti tikslią ir ploną liniją, o apatine antgalio dalimi galite užburti dramatiškesnę liniją. Super paprastas ir tikslus. Ilgalaikiam ir apgalvotam tamsiai juodo atspalvio efektui.
Akių pieštukas su naujovišku aplikatoriumi 
Ilgai išliekantis ir intensyvus juodas atspalvis
Tiksliam ir platesniam akių kontūro pieštukui 


Pakuotė. Plastikinio korpuso, pieštuko formos pakuotė su juodu plastiko dangteliu. Pakuotės dizainas puoštas minimaliais sidabriniais akcentais, papaišyta ir aplikatoriaus forma, tik vargu, ar žvilgtelėjus į pakuotę ji labai aiški.

Kvapas. Papildomų kvapų gamintojas nenaudojo, visgi man pieštukas labai intensyviai smirda alkoholiu ir jo sudėtyje regis net labai nemenkas kiekis.

Konsistencija skysta.


Sudėtis: AQUA, ALCOHOL DENAT., ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERIN, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, RICINOLETH-40, STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PEG-75 SHEA BUTTER GLYCERIDES, COCOYL PROLINE, PPG-2-DECETH-30, SIMETHICONE, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, C11-15 PARETH-7, TETRASODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, CI 77266 (BLACK 2) (NANO).


Poveikis. Pirmiausia apie sudėtį - man labai apmaudu taip aukštai priemonės sudėtyje matyti alkoholį ir pakartotinai jį (nors jau kitos formos) matyti sudėtinių dalių pabaigoje. Alkoholis iš pradžių nedarys jokios įtakos, tačiau ilgą laiką naudojamas gali pažeisti apsauginį odos barjerą, dirginti odą, sausinti, galiausiai atsiranda fiziškai matomi ir jaučiami odos pažeidimai. Aš vengiu priemonių su alkoholiu ir ketinu taip pat daryti ateityje - alkoholis nėra tinkamas ingredientas nei veido, nei plaukų, nei odos priežiūros priemonėse, nei dekoratyvinėje kosmetikoje.

Man labai patinka itin tikslus, tulpės (kaip įvardina gamintojas) aplikatorius, kuriuo dengti priemonę itin lengva tiek plonomis, tiek grafinėmis stambesnėmis linijomis. Man atrodo, kad ir pradedantiesiems su tokiu aplikatoriumi nusibrėžti kontūrą nebūtų sudėtinga. Aš čia jau labai mandra, bandau laikyti save pažengusia, nors pravedimu dažausi kokius 2-4 kartus per mėnesį ir visgi, tai darau periodiškai, be ilgesnių pertraukų. 

Priemonės pigmentacija iš pradžių man pasirodė prastoka, nes piešiant ant rankos juodos spalvos nepavyko išgauti, tačiau brėžiant tiesiai ant akies voko - atspalvis ryškiai juodas, dalinai blizgus.


Šį kart bandžiau akių kampučiuose pravedimą šiek tiek pastorinti ir man regis pavyko visai neprastai. Iki šiol brėždavau tik griežtai plonyčius pravedimus pagal blakstienų augimo liniją, tačiau labai džiaugiuosi išbandžiusi ir kiek kitaip. Žiū, gal ir tą katės pravedimo kodą, kuris tiktų mano akių formai, su laiku nulaužiu. 😅 

Pieštukas puikiai veikia, juo labai lengva naudotis, nubrėžta linija išlieka visą dieną per daug nepakitusi. Žinoma, jei netrinsite akių vokų rankomis - pravedimas nėra atsparus nei vandeniui, nei trynimui. Viskas čia būtų labai puiku: labai lengva naudoti, gera pigmentacija ir geras išlikimas. Tačiau sudėtyje yra alkoholio ir labai daug alkoholio! Aš nenoriu rizikuoti akių vokų išsausėjimu, sudirgimu ar nemaloniu perštėjimo jausmu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai