ULTRASUN Lip Protection & Care apsauginis lūpų balzamas su juodųjų serbentų sėklų aliejumi, SPF 30

Turėjau pasakoti apie lūpų dažus, bet, po beveik poros mėnesių pertraukos, tik dabar pradėjau dažytis lūpas. Labai ilgą laiką kamavo pūslelinė - ir kaip baisiai, tik jau pradėjo gyti vienoje pusėje, ima ir iššoka kitoje! Ir taip praktiškai du mėnesius. Dar turiu šašiuką po paskutinės, bet jau pasidažau, pagaliau jaučiu, kad viskas. Ką naudojau visą šį laiką? Išskirtinai tik lūpų balzamus ir tepaliukus nuo pūslelinės ir taip laukiau, kol greičiau užgis, prisižiūrėjau krūvą lūpų blizgių reklamų, užsinorėjau labai daug naujų, bet nieko naujo nenusipirkau, susilaikiau. Pirma norėjosi užgydyti lūpas. Tad šiandien nusprendžiau su jumis pasidalinti Ultrasun lūpų balzamo apžvalga. Priemonė skirta vasaros metui, nes turi aukštą SPF, nors nepakenks ir pavasario metu. O ką - lūpas irgi reikia saugoti!


Produktas: ULTRASUN Lip Protection & Care apsauginis lūpų balzamas su juodųjų serbentų sėklų aliejumi, SPF30
Gamintojas: "Lalique Beauty Distribution" Pagaminta Nyderlandai
Paskirtis: lūpoms: apsaugoti nuo įtrūkimų, sausėjimo, skilinėjimo, UV spindulių; drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugūs UV filtrai
Labiausiai nepatiko: mineralinis aliejus priemonės sudėtyje
Tūris: 4,8 g
Kaina: apie 10 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush, Purebeauty.lt, Pigu.lt

Ką žada gamintojas: Ultrasun SPF30 lūpų apsauga nuo saulės spindulių ir po jos apsaugo gležną odą nuo įtrūkimų ir UV spindulių sukeltų pažeidimų esant karštai ar šaltai temperatūrai.
Puikiai tinka naudoti paplūdimyje ar dideliame aukštyje, balzamas yra užpiltas taukmedžio sviestu ir drėkinamuoju argano aliejumi, kad intensyviai drėkintų, kad išvengtų uždegimų, pažeidimų, išsausėjimo ir skilinėjimo.


Pakuotė. Standartinė, labai paprasta balto plastiko pakuotė su užrašais puoštu plastiko dangteliu. Iš ties nei forma, nei dizainas, nei naudojimo principas niekuo nesiskiria nuo standartinių rinkoje esančių lūpų balzamų - atidarai dangtelį ir išsuki reikiamą priemonės kiekį lauk.

Kvapas. Nors sudėtyje yra aromatinių priemonių, tačiau balzamas jokio kvapo neturi, o ir skonio nejaučiu. Ir gerai - rimtam lūpų balzamui, kuris skirtas pasirūpinti lūpų oda, jokių stiprių kvapų nereikia.

Konsistencija gana lengvai tirpstanti ant lūpų odos, jaučiasi slidumas, šiek tiek riebumo, bet vazelino neprimena.

Sudėtis: C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ozokerite, Paraffin, BIS-Ethylhexyphenol Methoxyphenyl Triazine, PEG-8 Beeswax, Cera Alba, Cocoglycerides, Cyclopentasiloxane, Candelilla Cera, Ceresin, Dipropylene Glycol Dibenzoate, Limnanthes Alba Seed Oil, Cyclohexasiloxane, Ribes Nigrum Seed Oil, PPG-15 Stearyl Ether Benzoate, Lecithin, Copernicia Cerifera Cera, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Extract, Aroma, Tocopherol, Ascorbyl  Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid.


Poveikis. Galiu pasidžiaugti lūpų balzamo sudėtimi - naudojami saugūs filtrai nuo saulės, yra daug odą kondicionuojančių ingredientų. Nepatiko tik mineralinis aliejus, kurį gamintojas galėjo pakeisti kokiu skystesniu natūraliu aliejumi, visgi balzamas nėra pats pigiausias.

Priemonė lengvai dengiasi ant lūpų odos, paskleidžia plonytį balzamo sluoksnį. Nors balzamas jaučiais ant lūpų, tačiau jų neapsunkina, nesijaučia riebus, nemaloniai sunkus ar lipnus. Atvirkščiai, konsistencija ant lūpų lengvutė, tačiau kartu maitinanti, kondicionuojanti lūpų odą ir tikiu, puikiai apsaugos nuo saulės tiek dabar, tiek vasaros metu. Gerą lūpų priemonę su SPF vasaros metu verta turėti - lūpos taip pat sausėja ir taip pat sensta veikiamos saulės.

Lyginant su mylimais Burt's  Bees, pirmiausia Ultrasun balzamas du kart brangesnis! Sudėtis nėra tokia puiki, tačiau mainais gaunate patikimą apsaugą nuo saulės. Jei patinka priemonės, kurios nepasunkina lūpų odos, tačiau maitina ir apsaugo. Tepliotis balzamu nereikės kas pusvalandį, mat priemonė išlieka ant lūpų odos ilgiau ir iš ties geba padėti išsausėjusiai, suskirdusiai, perštinčiai odai. Tiesą sakant man patinka, labai patinka ir dabar, ir vasarą - jei tik iki tos vasaros išgyvens, nes naudoju praktiškai nuolat. Gaila, kad balzamą šiek tiek sudėtinga pas mus rasti, tačiau kai ieškai kur nusipirkti - įmanoma.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai