2023 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Su didžiuliu džiaugsmu pristatau jums paskutinę 2023 pavasariui - vasarai skirtą tendencijų dalį. O paskutinėje dalyje - labai vasariškos, šiltiems orams nuteikiančios tendencijos, nes kalbame apie maudymosi kostiumėlius, apie visus šiltus orus, visus pasibuvimus prie ežero, jūros ar kito vandens telkinio. Apie madingus bikini, maudymosi kostiumėlius, jų spalvas ir madingus raštus.

Aukštintas kelnaičių liemuo


Pilno kaušelio, su lankeliais liemenėlė


Krūtinės juosta be patnešėlių


Sportinio stiliaus


Maudymosi kostiumėliai su daug juostelių


Dviejų dalių tekstūruotas


Nerti


Mažas, juodas bikini


Gėlių raštai


Gyvūnų kailio ir odos rašto


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS MAUDYMOSIS KOSTIUMĖLIŲ TENDENCIJOSE?

Tikriausiai akivaizdu, kad vis dar labai populiarios praėjusių sezonų tendencijos, tokios kaip aukštintas liemuo, juosta be petnešėlių ar visuomet madingas kostiumėlis su galybe raištelių. Visgi šį sezoną rekomenduojama atkreipti dėmesį į žemesnę liemens juostą. Į madingas tendencijas grįžta liemenėlės su lankeliais ir itin madingu, 90 stiliaus įkvėpti maudymosi kostiumėliai.

Šiais metais, kaip ir ankstesniais, siūloma gausiai gėlių raštais ir gyvūnų kailio raštais puoštų kostiumėlių. O jei nesinori raštuotų, šiuo metu itin madingas mažas juodas bikinis, o gal patiks juostelėmis puošti, tekstūruoti maudymosi kostiumėliai? Pasirinkimo šį sezoną tikrai yra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai