ZARA Olfactive / No.04 parfumuotas vanduo "Fashionably London" (v.2021). "It's Soulful Heartbeat Always Plays It's Own Song"

Zara kvepalai, ypač tie, kurti su Jo Malone (Jo Loves) yra fantastiški! Žinoma, greičiausiai ne visi kiekvieno skoniui, tačiau tikrai visi verti dėmesio, visi labai malonūs, sodrūs ir gana ilgai išliekantys. Iš to, ką teko uostyti, mane labai sužavėjo pasaulio miestams skirta kolekcija, išleista 2021 metais, originaliai kolekcijoje išleisti 8 aromatai, kurią paskui papildė 9-tasis, skirtas Paryžiui. Aš jau pasakojau jums apie kolekcijos mėgstamiausią Tokyo, kuris idealiai tinka karštu oru ir buvo vienas iš topų praeitą vasarą. Na o ankstyvo pavasario metu, matavausi madingojo Londono aromatą ir noriu pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: ZARA Olfactive / No.04 parfumuotas vanduo "Fashionably London" (EDP)
Gamintojas: "Industria de Diseno Textil". Pagaminta Ispanijoje
Tūris: 40 ml. Parduodama 10 ml; 40 ml ir 75 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2021 m.
Aromato kūrėjas: Jo Malone (Jo Loves)
Kaina: 10 ml - 5,95 Eur; 40 ml - 17,95 Eur; 75 ml - 25,95 Eur
Kur galima įsigyti: Zara parduotuvėse arba internetu
Kvapo kategorija: gėlių - muskuso

Gamintojo aprašymas: Parfumuotas vanduo moterims. "Sielos kupini širdies dūžiai groja savo melodiją" – „Jo Loves“ įkūrėja Jo Malone, apdovanota Britų imperijos ordinu (CBE).
Aromatas skleidžiasi bergamotės, rožių ir muskuso aromatu.


Viršutinė nata: bergamotė
Širdies nata: rožė
Apatinė nata: muskusas


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, ParfumEthylhexyl Methoxycinnamate, LimoneneButyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Geraniol, CitralBenzyl Benzoate.
Augalinės kilmės alkoholis 80%


Pakuotė. Ko jau ko, bet iš pigių kvepalų niekuomet nesitikiu įspūdingų ar kokybiškų pakuočių. Zaros atveju galiu tik pasidžiaugti, kad tokia pakuotė nebūtų gėdinga ir ženkliai brangesniems kvepalams. Skaniai rožinės spalvos pakuotė tekstūruoto, malonaus liesti paviršiaus. Pakuotė atsiverčia, kaip knyga, o jos viduje minimalistinio dizaino, skaidraus stiklo ir labai malonios rankose laikyti formos buteliukas.

Visa reikalinga pakuotės informacija pateikta ant baltos spalvos pakuotės įmautės. Tačiau žaviausia, kad viduje slepiasi atvirukas - kortelė su miesto žymiu statiniu - Tower Bridge tiltu. Tokio atviruko, kaip atvirlaiškio nesiųsčiau (nes yra informacijos, leidžiančios identifikuoti, kad atvirukas iš kvepalų), tačiau kaip akiai malonų knygos skirtuką panaudoti bus visai smagu.


Kvapas. Aromatas atsiveria stipriu, intensyviu, šiek tiek nosį riečiančiu aromatu. O ir aromatas yra palyginus intensyvus, stiprus ir labai svarbu jo nepadauginti - pora purškimų visiškai pakanka dienai. Aromatas intensyvus, sodrus rožių kvapas, primenantis rožių smilkalus... Keista, tačiau šį kvapą sudaro tik trys natos: bergamotės, rožės ir muskuso. Bergamotė jaučiama tik labai trumpą laiką. Visą šį laiką jaučiamas labai stiprus rožių ir muskuso kvapas. 

Aš labai ilgą laiką galvojau, kad rožių kvapo nemėgstu ir kvepalai su rožėmis niekada nebuvo mano pasirinkimas. Kur ten pasirinkimas, aš net neuostydavau, nes niekada nepatikdavo, o Fashionably London atveju - negaliu nustoti uostyti - sodrus muskuso rožės kvapas labai malonus uoslei ir nors nerekomenduočiau itin jaunoms panelėms, bet puikiai tiks nuo jaunos moters iki brandžios damos.

Beje, labai dažnai matau, kad Fashionably London lyginamas su Delina, tačiau turiu pastebėti, kad Delina turi nemažai rūgštelės ir visą puokštę gėlių. Tuo tarpu Londonui skirtas aromatas elegantiškas,, moteriškas, sodrus rožių kvapas su maloniu šiek tiek smilkalus primenančiu aromatu.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas iš ties pakankamai stiprus ir negalėčiau jo priskirti lengvų, bemaž orinių kvepalų kategorijai. Aromatas sodrus, stiprus ir jaučiamas per porą metų nuo kūno odos. Aš turiu sausą kūno odą, tad visi kvapai ant jos išlieka trumpiau, nei ant kitiems. Esu girdėjusi, kad draugei lengvai išliko 6 valandas, o va man geriausiai jaučiasi apie 5 valandas. Norėtųsi ilgiau, bet palyginus kaina, kurią sumokame, visai gerai, pakankamai. Nepriekaištauju ir džiaugiuosi.


Elegantiškas, moteriškas, brandus sodrių rožių ir muskuso kvapas, kuris greičiausiai nepatiks jaunoms mergaitėms. Gardus, gražus ir malonus aromatas gana stiprus, todėl reiktų nepersistengti su papurškimais ir dozuoti atsargiai, ypatingai, jei naudojate dienos metu ar biure. Išlieka daugiau mažiau kaip kiti Zaros aromatai, apie 6 valandas ant normalios ir maždaug 5 val ant sausos odos. 

Aromatas puikiai tinka vėsesnėms pavasario dienoms, o va karštu oru aromatas apsunkina, jaučiasi nemaloniai ir atrodo net kaitina odą. Gražiausiai kvapas skamba ankstyvo pavasario ar rudens dienomis, kai pakankamai šilta, bet trumpoms rankovėms dar ankstoka.

Mano nuomone, aromatas panašus į:
- MONTALE "Roses Musk"
- BYREDO "Rose of Nomalsland"
- ZARA "Rose Petal Drops"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą