HERBAL ESSENCES bio:renew "Clean" White Strawberry & Sweet Mint - valomasis ir apimties suteikiantis šampūnas ir kondicionierius

Apie plaukų priežiūrą tinklaraštyje kalbu rečiau, nes tiek dažnai naujovių plaukams ir nebandau, plaukų kasdien neplaunu (ir taip sausi), tad ir priemonių mažiau, o ir apskritai plaukai greičiausiai nėra mano tema. Tačiau kartais bloge pasidalinu įspūdžiais apie išbandytas plaukų priežiūros priemones, kaip ir šį kart, dalinuosi nuomone apie šampūną ir kondicionierių iš Herbal Essences su braškėmis ir mėta. Tiesą pasakius nelabai ir supratau, ką gamintojas žadėjo kai ši porelė darys ir paprastai tokios neaiškios gal ir nepirkčiau, bet šios kompanijos drėkinančias priemones (Hydrate me, mėlyname buteliuke) kažkada labai mėgau, tad susigundžiau.


Produktas: HERBAL ESSENCES bio:renew "Clean" White Strawberry & Sweet Mint - valomasis ir apimties suteikiantis šampūnas ir kondicionierius
Gamintojas: "Procter & Gamble". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: plaukams - išplauti, suteikti apimties, spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: šampūnas - 400 ml; kondicionierius - 360 ml
Kaina: po 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Rimi, Senukai

Ką žada gamintojas: Šampūnas ir kondicionierius valo nušvarumus ir drėkina, suteikia plaukams minkštumo ir lygumo. Plaukus puoselėjančios formulės su natūraliais augaliniais ekstraktais.
Sudėtyje nėra silikono, dažiklių, parafinų, ftalatų.
Tinka ir dažytiems plaukams.
Naudojimas: drėgnus plaukus įtrinkite šampūnu, pamasažuokite, gerai išskalaukite. Po plovimo drėgnus plaukus tepkite kondicionieriumi nuo šaknų iki galiukų. Nuskalaukite.


Pakuotė. Plastikiniai dideli buteliukai: šampūnas skaidraus plastiko, o kondicionierius ryškiai rožinėje pakuotėje. Patogu, kad abiejų buteliukų dangteliai atsikemša. Pakuotės man labai gausiai perkrautos, o tos baltos braškės papaišytos ant pakuotės atrodo labai netikroviškai. Bet tiesa ta, kad ta rožinė spalva tikrai patraukė mano žvilgsnį parduotuvių lentynose.

Kvapas stiprus, saldžiai gaivus ir primena braškes. Ne tikras, o greičiau kokią braškių uogienę, gerokai saldintą. Ant plaukų kvapas jaučiamas ilgam, bet nesu juo labai sužavėta, ne mano skonio, man per saldus ir pernelyg mergaitiškas.

Konsistencija. Šampūnas skaidrus, gelinės konsistencijos. Kondicionierius labai tirštas, kreminis.


Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Linalool, Butylene Glycol, Limonene, Histidine, Mentha Piperita Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Magnesium Nitrate, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Ecklonia Radiata Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol Denat., Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

KONDICIONIERIUS: Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Benzyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Parfum, Glutamic Acid, Benzyl Benzoate, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Bis-Aminopropyl DimethiconePropylene Glycol, Citric Acid, Linalool, Histidine, Butylene Glycol, LimoneneMentha Piperita Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Magnesium NitrateAloe Barbadensis Leaf JuiceFragaria Chiloensis Fruit Extract, Ecklonia Radiata Extract, Alcohol Denat.Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.


Poveikis. Nors plaukų priežiūros priemonių sudėčių labai atidžiai netyrinėju. bet šį kart keliais žodžiais norisi akcentuoti svarbiausius aspektus. Sudėtyse yra minkštinančių, plaukus kondicionuojančių ingredientų, yra drėkiklių, antistatikų. Tačiau sudėtyse kartu labai daug vidutinio saugumo ingredientų, turinčių potencialiai pavojingų priemaišų, daug nesaugių kvapų ingredientų, nesaugiai pasirinkti konservantai, o ir alkoholio yra sudėtyje. Va tas vienas ingredientas, kurio vengiu visur. Gaila.

Plaukų šampūnas labai gerai putoja (sudėtyje yra SLS) ir švariai plauna plaukus. Maždaug po mėnesio pajaučiau, kad galvos oda sausesnė, nei esu įpratusi, tačiau pleiskanų neatsirado, neniežti, tad nors nesu labai patenkinta sausesnio skalpo pojūčiu, tačiau ir nesiskundžiu. 

Tirštas kondicionierius sunkiai išsispaudžia iš buteliuko, tad praktiškai nuo pat pirmojo naudojimo jį laikau apverstą aukštyn kojomis, kad išspausti reikiamą priemonės kiekį būtų lengviau. Tirštą priemonę mano plaukai gana lengvai sugeria. Kondicionierius iš kart mažina plaukų vėlimąsi, plaukai jaučiasi sunkesni, primaitinti. Išdžiūvus pastebėjau, kad ir nuo šaknų plaukai pakilę kiek daugiau nei įprastai, gražiai ir sveikai spindi. Vienintelis trūkumas mano tie mažučiai plaukai, kurių visuomet pilna galva - išlenda ir vis matosi - juos suglotninti ir paslėpti labai sunku.

Tiek šampūno, tiek kondicionieriaus poveikis man patiko: plaukai atrodo storesni, primaitinti ir nuo šaknų pakelia. Naudojant pastebiu sveikiau spindinčius plaukus, mažesnį vėlimąsi, tiesesnius plaukus. Tačiau deja, sudėtinės dalys prastos, bent jau alkoholio nesinori sudėtyse matyti, o jis čia yra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai