PIRMAS ĮSPŪDIS. THE ORGANIC PHARMACY Hyaluronic Acid Corrective Mask Hydrate & Firm - gelinė drėkinanti hialurono rūgšties veido kaukė

Kadangi išeiginės, pagalvojau, kad šiandien puiki proga išmėginti vieną iš turimų mėginių ir papasakoti jums pirmus įspūdžius apie produktus. Jau kuris laikas rankose pavartau The Organic Pharmacy veido kaukę, žadančią drėkinti ir stangrinti veido odą. Pavasarį drėgmės odai labai trūksta, tad kaukių naudoju daugiau, nei įprastai, norisi dažniau drėkinti, rinktis intensyvesnes priemones odos priežiūrai. Ką gi, pasižiūrime, kokia The Organic Pharmacy veido kaukė.


Ką žada gamintojas: Drėkinanti kaukė su intensyviai veikiančia trigubos molekulinės masės 0,2% hialurono rūgštimi. Kuo ypatinga trigubos molekulinės masės hialurono rūgštis? Hialurono rūgšties molekulių dydis gali varijuoti nuo didelių, kurios pasilieka ant odos paviršiaus iki mažiausių, kurios gali prasiskverbti giliau į odą. Šioje veido kaukėje yra derinama trigubos molekulinės masės hialurono rūgštis, kad būtų užtikrintas maksimalus ir intensyvus odą drėkinantis poveikis. Kaukė pasižymi iš karto ir giliai drėkinančiu bei odos elastingumą didinančiu poveikiu. Tik 15 minučių ir galite pamiršti papilkėjusią, pavargusią odą, kuri taps energinga, tonizuota, skaisti ir putli.

Privalumai:
- Hialurono rūgšties veido kaukės efektyvumas patvirtintas klinikiniais tyrimais.
- Padeda padidinti odos drėgmę 16,2% ir padidinti odos elastingumą 10,1%.
- Sudėtyje intensyviai veikianti trigubos molekulinės masės hialurono rūgštis.
- Puikiai tinka naudoti ištisus metus, norint džiaugtis gaiviai atrodančia, spindinčia ir pridrėkinta oda.
- Aprūpina odą drėgme ir padeda suteikti putlumo.
- Tinka visiems odos tipams, o ypač sausai ir/ar dehidratuotai odai.

Sudėtyje net 95,5% ekologiškų ingredientų.

Naudojimas: Kaukę tepkite storesniu sluoksniu ant švarios bei toniku sudrėkintos veido, kaklo, dekoltė odos bei aplink akis. Palikite 15 minučių ir nuvalykite drungnu vandeniu suvilgyta medvilnės servetėle ar kosmetiniu rankšluostėliu.  Geriausiems rezultatams pasiekti rekomenduojama naudoti vakare, 2 – 3 kartus per savaitę.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Hamamelis Virginiana Flower Water, Glycerin, Xanthan Gum, Carbomer, Aqua (Water), Benzyl Alcohol, Sclerotium Gum, Lecithin, Pullulan, Titanium Dioxide, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Mica, Citrus Grandis Peel Oil, Dehydroacetic Acid, Silica, Limonene.


Kiekis: mėginio kiekis 3 ml. Galima įsigyti 60 ml pakuotėse
Kaina: 53,00 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush
Gamintojas: "The Organic Pharmacy", London, Didžioji Britanija


Mano nuomonė. Iš pirmo žvilgsnio priemonės sudėtis atrodo labai gera, joje nemažai naudingų odai produktų, tačiau deja, priemonės sudėtyje yra alkoholio, kuris ilgesnio naudojimo eigoje sausins veido odą, pažeis apsauginį jos barjerą. Alkoholio naudojimas priemonės sudėtyje jau yra aspektas, dėl kurio pilno dydžio pakuotės nepirkčiau.

Veido kaukė perlamutrinės spalvos, kurią priemonei suteikia sudėtyje esantis žėrutis. Deja, kiekis nėra labai didelis ir padengti storu sluoksniu, kaip rekomenduoja gamintojas, nėra įmanoma. Kaukė turi gana stiprų aromatą, kuris kvepia gaiviai, tačiau turi kažkokią lyg ir dažų priemaišą.

Padengus priemonę ant veido odos iš karto jaučiu gaivą ir drėkinimo efektą. Per nurodytą laiką kaukė pilnai uždžiūvo ant mano veido odos, tad nusiplovė šiek tiek sunkiau, nei kreminės kaukės. Tokias kaukes reikia plauti kempinėle arba šluoste.  Nusiplovus kaukę mano oda jautėsi stangresnė, o va drėkinimas pasirodė minimalus ir nepakankamas sausai odai, tačiau oda atrodė kiek skaistesnė, sveikesnė ir gražesnė.

Džiaugiuosi išbandžiusi, tačiau efektu nesu labai sužavėta, greit džiūvo ant odos ir sudėtyje yra alkoholio, kurio net ir nedidelis kiekis yra žalingas sausai odai. Ilgiau naudojant alkoholis iš ties dirgina ir pažeidžia odą, tad deja, bet rizikuoti ilgesniu naudojimu su tokiomis priemonėmis nesinori.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai