KNEIPP "Back Comfort" Devil's Claw - vonios druska, padedanti atpalaiduoti įtemptus raumenis su velnio letenos ekstraktu

Nors už lango lyg ir, pagaliau, jaučiamas pavasarinis atšilimas, tačiau vonių sezonas su pirmaisiais pavasario saulės spinduliais nesibaigia. Man asmeniškai iki kokio birželio dar norisi lepintis šiltomis voniomis, o jei vasara vėsi, dar ir vasaros metu kartas nuo karto vonią prisipilu. Man vonios procedūrų metu labai svarbu maloniai kvepiančios ir padedančios atsipalaiduoti priemonės. Šį kart įsigijau įsitempusius raumenis atpalaiduoti žadančią vonios druską iš Kneipp - išbandžiau ir pasakoju jums.


Produktas: KNEIPP "Back Comfort" Devil's Claw - vonios druska, padedanti atpalaiduoti įtemptus raumenis su velnio letenos ekstraktu
Gamintojas: "Kneipp". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūnui ir mintims atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus kvapas
Labiausiai nepatiko: trumpas galiojimo laikas
Tūris: 500 g
Kaina: pilna kaina 14,00 Eur, mokėjau 3,90 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Drogas, Maxima

Ką žada gamintojas: Vonios druska su odą puoselėjančiu velnio letenos ekstraktu ir eteriniu kajeputų aliejumi. Vonios druska padeda atpalaiduoti įsitempusius kūno raumenis, atsipalaiduoti ir pailsėti.
Naudojimas: užpildyti 3/4 dangtelio druska ir įpilti į šiltą vandenį. Vonioje gulėti 15-20 minučių.


Pakuotė. Tvirtas skaidraus plastiko buteliukas su žalio plastiko dangteliu. Pakuotės etiketė puošta gėlių žiedais ir užrašais. Gal ne pati patraukliausia etiketė, bet nepasakyčiau kad atstumianti - vizualiai nelabai patinka, tačiau informacija ant pakuotės pateiksta aiškai, lengvai ir greitai randama.

Kvapas stiprus, truputį primena vyrišką aromatą.

Konsistencija tirpūs vandenyje druskos dažyti, smulkūs kristalai.


Sudėtis: SODIUM CHLORIDE, PARFUM, HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT EXTRACT, MELALEUCA LEUCADENDRON CAJUPUTI LEAF OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, GERANIOL, CITRAL, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, POLYSORBATE 20, AQUA, GLYCERIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, TOCOPHEROL, CI 16255, CI 42090.


Poveikis. Priemonės sudėtis tik iš pirmo žvilgsnio atrodo prasta, tačiau iš ties pagrindą sudaro druska, kvepalai, ekstraktai ir aromatai. Būtent kvapiosios medžiagos sudaro vidutiniškai saugią dalį, tačiau jei kvapiųjų medžiagų nebūtų, nebūtų ir labai malonaus priemonės kvapo.

O kvepia vonios druska iš ties gerai. Pirmiausia noriu pasidžiaugti, kad net ir pripylus vandens, kvapas vonioje susilpnėja tik minimaliai, yra pakankamai intensyvus ir stipriai jaučiamas. Nors iš indelio kvepia taip sau, tačiau pripildžius vonią druska nudažo vandenį švelniai rausva spalva ir pripildo vonios kambarį maloniu, atpalaiduojančiu aromatu.


Vonios druska skirta atpalaiduoti įsitempusius raumenis ir ji tai kuo puikiausiai daro! Atsipalaiduoju, atsipalaiduoja mano raumenys, atsipalaiduoja kūnas ir mintys! Tiesą pasakius vonios druska man labai patinka: kvapas stiprus, raminantis ir pakankamai intensyvus; priemonė ištirpinta vonioje padeda atsipalaiduoti, suminkština odą, o ir sudėtimi esu visai patenkinta. Kas man kliūva - tikriausiai tik trumpas galiojimo laikas - 3 mėnesiai nuo priemonės atidarymo yra labai trumpai, tai reiškia, kad atsidarius turi nuolat naudoti. Aš mėgstu vonios priemones pakaitalioti, nes tai kvapas atsibosta, tai norisi kažkurios kitos priemonės, tačiau su Kneipp taip keitalioti negaliu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai