ACAPPELLA kvapus kartoninis pakabukas automobiliui "Mandarinai ir bazilikas"

Man labai svarbu, kad maloniai kvepėtų ne tik mano oda, tačiau ir namai, kuriuose gyvenu bei drabužių spinta, kurioje savo eilės išvysti dienos šviesą laukia mylimiausi apdarai. Namams naudoju kvapus su lazdelėmis, smilkalus, kvepiančias žvakes, purškiamus gaiviklius, o va spintai labai mėgstu kvapnias korteles. Savu laiku bandžiau ir natūralesnius sprendimus, pavyzdžiui, buvau prisidžiovinusi levandų žiedų, kabinau pievų augalus, bet su jais prisinešiau vabaliukų į namus. Nieko baisaus, bet nemalonu. Buvo ir sandalmedžio medienos gabaliukų era, bet labiausiai pasiteisina kvapnios kortelės, kurios šiaip jau yra skirtos automobiliui, bet puikiai tinka ir naudojimui namuose.



MANDARINAI IR BAZILIKAS

Ką žada gamintojas: Gaivūs mandarinų, žaliosios arbatos ir baziliko aromatai - tinkamas derinys pakelti nuotaiką ir atsikratyti kasdienio nuovargio.
Kvapo tipas: citrusinis – žolelių.

VIRŠUTINĖS NATOS: aitrusis apelsinas, žalioji arbata, mandarinas, apelsinų žiedai.
VIDURINĖS NATOS: bazilikas, ramunėlės, bijūnas.
BAZINĖS NATOS: gintaras, santalas.


Šis kvapas yra įprastinės gamintojo kolekcijos, vadinamos ACappella kvapas, kuri yra pati gausiausia iš visų kolekcijų. Čia ir garsusis Meduolis yra, ir Juodoji Orchidėja, ir labai populiarus Mandarinai ir Bazilikas aromatas. Šis man kvepia gaiviu pavasariu: citrusiniais vaisiais ir žolelėmis, gaivuma, lengvumu, vasarai puikiai tinkančiu aromatu. Tokios kortelės paprastai labai ilgai išlieka drabužinėje ir tik pravėrus duris jaučiamas malonus citrusų, vasaros aromato dvelksmas. Vis gi, turiu pastebėti, kad jei renkatės iš kurios kolekcijos pirkti, giriu Black Edition korteles - jos vis dar sodriai ir intensyviai kvepia, kai "Mandarinai ir bazilikas", į spintą padėti tą pačią dieną, jau beveik nuslopo ir praktiškai nebesijaučia. Beje, tokių kortelių kvapus paprasta atnaujinti, jei tik turite purškiamo kvapo - tiesiog apipurški ir vėl kvepia apie 1,5 mėn. tuo maloniu aromatu.

Klausimas ar verta pirkti? Automobilyje kvapas greičiausiai dings greičiau, nei tikėjotės, tačiau drabužinėje šis kvapas tobulas. Reikia dar nusipirkti tokį purškiamą kvapą ir galėsiu vis atšviežinti kortelės aromatą. Beje, reiktų atkreipti dėmesį, kad kortelė gali dažyti paviršius ir drabužius, tad tiesioginio kontakto su mėgstamais rūbais nerekomenduočiau.


Gamintojas: UAB "Aromika" Amsterdam. Pagaminta Kaunas, Lietuva
Kur įsigyti: Aromika.lt
Kaina: kiekvieno po 1,29 Eur
Kiekis: parduodama vienetais
Dydis: 6,5x10 cm




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai