JESSUP Individual - akių makiažo šepetėlių rinkinys - 15 vnt. (T237)

Jessup šepetėliai yra vieni mėgstamiausių iš visų turimų makiažo įrankių ne tik todėl, kad jie nebrangūs, tačiau kartu - tai labai kokybiški makiažo įrankiai. Pavyzdžiui, vieną iš turimų rinkinių naudoju jau penkis metus, kasdien ir tik kai kurie šepetėliai pradėjo rodyti pirmuosius nusidėvėjimo ženklus. Kaip už tokias kainas - nuostabūs rinkiniai, kurių dar vieną turiu kelis metus, tad noriu jums parodyti bei papasakoti apie šitą rinkinį šiek tiek daugiau. 


Produktas: JESSUP Individual - akių makiažo šepetėlių rinkinys - 15 vnt. (T237)
Gamintojas: "Jessup Trading HK Co." Pagaminta Hong-Kong, Kinija
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių makiažui
Medžiagos: sintetiniai plaukeliai, aliuminis, beržo mediena. Baltų šepetėlių šereliai iš vilnos
Labiausiai patiko: kokybės ir kainos santykis
Labiausiai nepatiko: gal kad reikia siųstis, tad užsakius rinkinį reikės apie mėnesį jo laukti
Matmenys: ilgis apie 16 cm
Kaina: 19,09 Eur
Kur galima įsigyti: oficiali parduotuvė ČIA. Įsigyti originalą galima per ebay (ČIA, ČIA

Ką žada gamintojas: Perlų baltos su sidabru makiažo šepetėlių rinkinys. Sukomplektuotas visiems poreikiams ir norams, kurių gali prireikti akių makiažui atlikti. Natūralių ir sintetinių plaukelių mišinys aukštos kokybės, šepetėliai lieka kokybiški ilgus metus.
Aukštos kokybės beržo medienos šepetėliai su aliuminio sutvirtinimu.


Makiažo šepetėliai atkeliavo sudėti į plastikinį maišelį, paženklintą priemonės pavadinimu ir rinkinio numeriu. Šį kart pakuotėje dar ir radau kompanijos įsteigimo aprašymą bei daugiau informacijos apie priemones. Kompanija buvo įsteigta 2013 metais neturtingo vaikino, pavadinusio kompaniją mylimos merginos vardu. Kompanijai šiais metais jau 10 metų! 

Kiekvienas šepetėlis atkeliavo dar papildomoje plastiko įmautėje. Greičiausiai tai ne pats draugiškiausias žemei sprendimas, tačiau apsaugoti  plaukelius kažkaip reikia - jie ypatingai pažeidžiami transportavimo metu, na o namuose svarbi tinkama priežiūra ir atsargus, kruopštus plovimas. 


Gamintojas turi didžiulę gausybę skirtingų rinkinių, iš kurių dar galima rinktis skirtingų kotelio spalvų, skirtingos metalo spalvos - pasirinkti yra kiekvieno skoniui. Anksčiau pirkdavau tik juodus šepetėlius, tačiau pastebėjau, kad tarp turimų skirtingų šepetėlių sunku rasti norimą, kai visi jie juodi, tad pastaruosius metus nevengiu spalvų ir lengviau orientuojuosi tarp mėgstamų šepetėlių. 

Naujus šepetėlius būtina išplauti prieš pirmą naudojimą. Plaunant pastebėjau, kad šepetėliai tvirtai sudėti, šereliai nesmunka lauk, netrupa lauk. Ant kiekvieno šepetėlio nurodytas individualus šepetėlio numeris ir jo paskirtis - visai faina, kai tarkim, nežinai kam skirtas vienas ar kitas įrankis, nors turiu pripažinti, kad dažnai šepetėlius naudoju ne pagal paskirtį, eksperimentuoju ir naudoju tai, kas man patogu. Na o dabar apie rinkinyje esančius šepetėlius.


1. 237 / DETAIL SHADER 
Detalus akių šešėlių šepetėlis.
Labai patogus sintetinių plaukelių šepetėlis, skirtas tiek sausiems, tiek drėgniems akių šešėliams padengti. Nedidelė šepetėlio galvutė labai patogi tiksliam šešėlių padengimui ant voko, šereliai puikiai paima produktą ir padeda dailiai padengti. Šis šepetėlis man labai patinka.

2. 223 / PETIT EYE BLENDER 
Smulkius šešėliavimo šepetėlis.
Šešėliavimui arba blendinimui labiau mėgstu naudoti natūralaus plauko šepetėlius. Šis man patinka kai reikia ne sulieti visą voką, o tik tam tikrą dalį. Patogus smulkiausiems šešėliavimo darbams.

3. 226 / SMUDGER 
Skirtas sulieti akių šešėlius ir pieštukus prie blakstienų linijos. Padeda sulieti tokio tipo kaip Khajal pieštukus ir padaryti išsklaidytas, padūmavusias linijas. Tokius makiažus dariau rečiau, tad šepetėlį naudoju gerokai rečiau. Pasidžiaugsiu, kad kokybiškas, tačiau jaučiu, kad ne iki galo ištestuotas ir išmylėtas.

4. 234 / LUXE SMOKY SHADER
Šepetėlis akies raukšlėje esančios priemonės padengimui ir išsklaidymui. Šepetėlis tvirtas, patogus naudoti, o natūralūs šereliai labai patogūs dengti ir sklaidyti. Patinka.

5. 233 / CREAM SHADER
Plokščias šepetėlis kreminiams akių šešėliams dengti. Gal kiek neįprasta, kad toks ilgas, bet stebėtinai gerai veikia: lengvai ir tolygiai padengia kremines priemones ant voko.

6. 222 / LUXE ALL OVER SHADER
Didelis šepetėlis suliejimui, nors skirtas šešėlio padengimui, tačiau padengti juo smagu tik bazinę spalvą. Tie balti, natūralių plaukelių šereliai patogesni šešėliavui, o ne dengimui.

7. 231 / LUXE PETIT CREASE
Smulkus akies raukšlės šepetėlis. Labai patogus šešėlius sklaidyti akies raukšlėje šešėlius dengti ir sklaidyti.

8. 221 / LUXE SOFT CREASE
Vidutinio dydžio šešėlių skaidymo šepetėlis. Pats optimaliausias dydžiu, patogiausias sklaidymui, minkščiausias ir švelniausias iš visų rinkinio šepetėlių.


9. 142 / CONCEALER BUFFFER
Maskuokliui sklaidyti. Aš maskuoklį sklaidau su makiažo kempinėle, tad papildomo šepetėlio, net ir paakių zonai man nereikia. Retkarčiais, kai nesidažau skystu pagrindu, juo pasinaudoju, o kartais juo išsklaidau hailaiterį ant ir po nosies, smakro srityje. Patogus, purus šepetėlis.

10. 230 / LUXE PENCIL
Tikslus šešėliavimo šepetėlis, kuriuo dažniausiai naudojuosi akių kampučiuose ir akcentiniam akių makiažui. 

11. 312 / DETAIL LINER
Akių pravedimo šepetėlis, kuriuo dar neteko naudotis. Pravedimus darau su pieštukais, kurie turi patogias plunksneles, tad papildomo teptuko kol kas nereikėjo, tačiau atrodo labai patogus šitam reikalui. Jei prireiks, žinosiu, kad turiu patogų įrankį.

12. 317 / WING LINER
Storesnis akių pravedimo šepetėlis, su kuriuo pavyks nusibrėžti storesnes akių kontūro linijas. Šepetėlis labai kokybiškas, atrodo itin patogus.

13. 322 / BROW LINER
Šepetėlis skirtams antakiams: tvirtai sudėti, trumpi šereliai. Šepetėlio galvutė suformuota kirstos formos, kad būtų patogu padengti tiek pudrinius, tiek kreminius produktus. Iš pradžių atrodė, kad bus per kietas, per tvirtas, tačiau naudojimo eigoje pripratau ir dabar jis man labai patogus.

14. 227 / LUXE SOFT DEFINER
Šepetėlis skirtas akių šešėliams išsklaidyti ir padengti. Galvutė suformuota šiek tiek suspausta/ plokščia. Natūralių plaukelių šepetėliu patogiausia sklaidyti, tačiau jis tinkamas ir padengti šešėliams.

15. 228 / LUXE CREASE
Šepetėlis skirtas akių raukšlėje esantiems produktams padengti ir paskirstyti. Šepetėlis apvalus, natūralių šerelių, patogus sklaidyti šešėlius, kai norisi tikslesnio priemonių sklaidymo. Va šitą irgi labai mėgstu ir dažnai naudoju.
---------------------------------------------------------------

Beveik visi šio rinkinio šepetėliai man visiškai pasiteisino, naudoju juos kiekvieną kart, kai darausi akių makiažą ir džiaugiuosi kokybe. Makiažo įrankiai švelnūs odai, malonūs su ja liestis, šereliai lengvai paima produktus ir puikiai dengia ant odos. Rinkinys puikus visoms akių makiažo reikmėms. Gal, jei reiktų pilno rinkinio, dar prie jo pridėčiau antakių šepetėlį - šukutes, tačiau tokių jau turiu, tad nepritrūko kasdieniame makiaže. 

Rinkinys puikus, kainos ir kokybės santykis fantastiškas. Jessup rinkiniai yra jėga - kaina nedidelė, kokybė puiki, lengvai plaunasi, o ir laiko ne vienus metus. Jei dar nebandėte šios kompanijos rinkinių, labai rekomenduoju. Šis skirtas akių makiažo  visiems poreikiams, o jei reikia pradinio, visa apimančio rinkinio, rekomenduočiau šitą




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai