2023/04 Balandžio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Alama, Lumene, Morris Hair ir kt.

Mėnesio pabaiga, kai visuomet rodau savo mėnesio pirkinius. Man atrodo šis mėnuo buvo toks kuklesnis, kai be proto neprisipirkau visko "į ateitį". Tas pirkimas naudojimui kažkada vėliau niekuomet nesiteisina, net jei nusiperki labai gera kaina. Kosmetika ir priemonės genda ir ne tik, juk keičiasi mūsų poreikiai, pavyzdžiui, jei dabar odai norisi drėkinimo, gal po poros mėnesių reikės intensyvios priežiūros ar skaistinimo, o drėkinimo poreikis nebus toks stiprus? Jei šiuo metu plaukai sausi, gal vasaros metu jiems reikės ne maitino, o norėsis daugiau spindesio ar papildomo drėkinimo? Jei šiuo metu dar norisi maitinamojo kūno kremo, po kelių mėnesių sunki formulė erzins, norėsis lengvučių konsistencijų. Tad užsipirkimas kažkam į priekį man pasiteisina tik vienkartinėms veido kaukėms, kurias perku dažniausiai drėkinančias - ko jau ko, bet drėgmės mano odai visuomet trūksta.

Tad pristatau, mano akimis, kuklius šio mėnesio pirkinius - tik tai, ko pritrūko arba labai labai sudomino.


Plaukams I

Drogas, 8,49 Eur

Drogas, 6,69 Eur

Labai norėjau išbandyti būtent šios kompanijos produktus, mat jau kuris laikas šmėžuoja prieš akis ir labai domina. Jaučiu, kad šiuo metu plaukams padėtų drėkinimas, tad su džiaugsmu išbandysiu. Nesuprantu tik gamintojo logikos - kodėl šampūno beveik 2 kart daugiau nei kondicionieriaus? Man abiejų priemonių šiuo metu reikia daugmaž tiek pat, o jei dar paaugs plaukai, kondicionieriaus sąnaudos irgi padidės. Toks lyg ir trūkumėlis, bet nieko, šampūno likučius baigsiu su kokia plaukų kauke.

Veidui

Jau senokai noriu išbandyti daugiau Lumene produktų, nes po kompanijos atsinaujinimo prieš kelis metus, išbandžiau vos kelis gaminius. Pradėsiu pažindintis nuo drėkinančių prausimosi putų.
Douglas, 14,99 Eur

Man atrodo, kad mano odai trūksta retinolio, nes pradėjo labai intensyviai raukšlėtis, norisi intensyvios priežiūros, tad pabandysiu ir papasakosiu. Atrodo labai įdomiai, tik gal kiekis mažokas?
Drogas, 8,99 Eur

Jau esu naudojusi ir ne kartą - tai pats švelniausias ir pats pigiausias dvisluoksnis makiažo valiklis, kokį esu bandžiusi. Labai tikiuosi, kad formulė per tiek metų nėra pakitusi ir valymo efektas vis dar toks pat maloniai švelnus.
Eurokos, 6,79 Eur

Nežinau ko tikėtis, kai kosmetikos kompanija išleidžia veido priežiūros produktų liniją? Kažkaip tikiuosi, kad bus veiksmingas, nes toli gražu ne visi serumai veikia efektyviai, tiesa? Šiek tiek daugiau skaistumo pavasariui tikiuosi iš šio produkto.
Eurokos, 16,49 Eu, mokėjau 12,37 Eur

Man reikia gero paakių kremo, labai gero, drėkinančio ir padedančio jauninti paakių srities odą. Šį kart paėmiau korėjietišką, kurio kiekis milžiniškas, tad pakaks labai ilgam laikui. Norisi tikėti, kad ir poveikis bus puikus.
Drogas, 9,99 Eur

Kojoms ir rankoms

Kiekvieną pavasarį naudoju tokią pėdas šveičiančią kaukę, kuri padeda per porą savaičių nusilupti senai odai ir suteikia švelnumo. Jei jau naudojate tokias kaukes, jas būtina naudoti bent 3 savaitės iki basučių sezono, kuris manau prasidės jau gegužės pabaigoje, tad dar šiandien skubėsiu užsidėti. Ar jūs tokias naudojate?
Drogas, pilna kaina 6,29 Eur, mokėjau 5,03 Eur

Ir kartais taip norisi šiek tiek palepinti rankų odą... Nors nuolat naudoju rankų kremus, tačiau kartkartėmis norisi intensyvesnės priežiūros. Išbandysiu ir nors šios kompanijos produktai nėra patys saugiausi, o kartais ir ne intensyviausių efektų, tačiau pasitaiko ir perliukų. Norisi tikėti, kad čia vienas jų.
Drogas, 2,99 Eur

Burnos higienai

Eurovaistinė, pilna kaina po 4,84 Eur, mokėjau po 3,39 Eur
Eurovaistinė, pilna kaina 9,44 Eur, mokėjau 6,61 Eur
Eurovaistinė, pilna kaina 4,99 Eur, mokėjau 3,99 Eur
Eurovaistinė, pilna kaina po 5,25 Eur, mokėjau po 3,67 Eur

Pasipildžiau šepetėlių atsargas. Visuomet stengiuosi nusipirkti kelis vienetus šepetėlių pasitaikius kad ir nedidelei nuolaidai. Dabar keliems mėnesiams turėsime atsargų. Beje, kad ir kokius kompanijos produktus bandyčiau, esu labai laiminga - geresnių šepetėlių tiesiog nėra.

Dekoratyvinė ir aromatai

Jau labai greit prireiks naujo makiažo fiksatoriaus. Būdama sausiaodė, jokio fiksavimo aš nenoriu, nereikia, tačiau man reikia, kad priemonė padėtų sulieti sausus makiažo produktus. Turėtų būti labai smagus dalykėlis, jau greit išbandysiu.
Eurokos, 17,49 Eur

Oriflame, pilna kaina 18,00 Eur, mokėjau 10,99 Eur

Oriflame, pilna kaina 24,00 Eur

Nusipirkau porą kvepalų vasarai, nes labai knietėjo išbandyti daugiau Women's Collection gaminių, o dėl Joyce, deja užsakiau dar iki apžvalgos apie Joyce Rose kvepalus, galvojau bus faina kasdieniam naudojimui, tačiau dabar šiek tiek nerimauju.

Plaukams II

KlipShop, vertė 17,00 Eur
KlipShop, vertė 18,00 Eur

Gavau testavimui ir jau naudojau pirmą kartą, tačiau kol kas pasakoti apie poveikį dar ankstoka. Manau bus gerai - plaukams dar niekad nepakenkė atkuriamosios priemonės pažeistiems plaukams. 
Papasakosiu.
-------------------------------------------------
Viskas, va tokie mano šio mėnesio pirkiniai. Atrodo daiktelių net 22 vnt. bet bemaž visi buvo labai reikalingi. Ir dabar susimąsčiau, kiek pakuočių kosmetikos ir priežiūros priemonių nusiperkate? Koks daugmaž mėnesio vidurkis butelaičių ir pakuočių, apsigyvenančių jūsų namuose?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Mano plaukai riebūs, tai man šampūnas baigiasi kone triskart greičiau nei kondicionierius :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O geras, kažkaip nepagalvojau - niekad nesu turėjusi riebių plaukų etapų, tai man atvirkščiai, bet kai parašėte, dabar suprantu :) Ačiū :)

      Panaikinti
  2. Aš ir turiu paguodos stalciuka taip sakant :D o tiksliau savo Spa oaze - viena stalčių pilna veido kaukių ir meginuku. Šiuo metu kyla egzistenciniai klausimai, ar tokia ,,investicija" tikrai veiksminga ir ko nors verta. Aš ir noriu išbandyti retinoli, bet šiuo metu maitinu, tai kažkada ateity. O taviskis iš Isanos Vokietijoje sulaukia gerų atsiliepimų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kažkoks nedidelis kiekis veido kaukių tikrai reikalingas, juk odos poreikis kinta, neprilakstysi kas savaitę vis po kaukę nusipirkti. Neveiksminga tampa krūvos atsarginių buteliukų į ateitį kažkam, kas pasikeičia, kai priemonės genda, atsiranda naujų produktų ir dar veiksmingesnių, geresnių, įdomesnių :D
      ačiū, kažkaip negirdėjau apie Isana serumą jokių atsiliepimų, tai pradžiuginote - tikiuosi, kad bus gerai :)

      Panaikinti
  3. Oi, kaip mėgstu pirkti " atsargai"! Ir kaip laukiu, vis kol tos atsargos baigsis, nes tai išties nesąmonė 😄 Akcijų visad pilna, naujienų srautas begalinis, noris naujo kremuko, bet juk dar 2 seni stovi, tad...gal man liga? 😃Jei rimtai, kokie metai save stipriai už tai baudžiu ir mažinu pirkimą. Ačiū už įrašus!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiaugiuosi už jus ir kartu labai džiugina augantis sąmoningumas - atsargų stalčiukus kaupdavo mūsų mamos ir močiutės, nes buvo didelis deficitas ir kai pavykdavo gauti, niekas negalvodavo, kad atsargų dar turi namie ir nereiktų pirkti. Pasikeitė laikai, bet dar turime įsišaknijusį, vaikystėje matytą kaupimo modelį. O dabar nes galime pirkti nes uždirbame, bet ne visuomet sąmoningai įvertiname poreikį. Žinoma, yra ir tas naujienų smalsumas, kuriam ne visuomet pavyksta atsispirti. Kita vertus, kai paskui reikia priemones mesti lauk, širdis skauda - visi išleisti pinigai kažkada buvo mūsų laikas ir dabas, tad išmesti lauk, nepanaudoti produktai reiškia išmestus pinigus, išmestą triūsą ir laiką, naudotą veltui.

      Džiaugiuosi visomis mažomis laimėtomis kovomis, kai pavyksta atsispirti reklamuojamam gėriui :) Sveikinu ir jus - sąmoningas pirkimas didžiausias laimėjimas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą