ORIFLAME Women's Collection "Radiant Peony“ tualetinis vanduo moterims

Aš tikrai nežadėsiu, kad tinklaraštyje nebebus vienų ar kitų produktų ir tiems, kuriems neaktualūs Oriflame gaminiai, labai rekomenduoju įrašo tiesiog neskaityti. Tokių įrašų tinklaraštyje tikrai bus, yra dar šio gamintojo aromatų, kurie man kelia smalsumą, kuriuos dar noriu išuostyti, išbandyti, atrasi, patirti, tad kai sugalvosiu, - planuoju ir nusipirkti ir dar jums papasakoti. Čia toks lyg ir pasiteisinimas, kodėl vis bandau, nors žinau, kad yra nemaža dalis žmonių, kurie į tinklinio marketingo prekes žiūri su pašaipa ir nepasitikėjimu. Bus, pasakosiu, bandysiu ir noriu labai rekomenduoti visiems, besinervinantiems dėl blogo įrašų, nepatikusius tiesiog praleisti ir man nerašyti, nekomentuoti, kad viena ar kita įrašo tema jums nepatinka. Geriau klauskite ko norite, prašykite jei kažkas įdomu, bet ne kritikuokite - tiesiog neskaitykite kas jums nepatinka. Gėlėta kosmetinė niekad nebuvo kuriama kaip pageidavimų koncertas - rašau tik tai, kas man pačiai įdomu ir aktualu, neturiu finansinių galimybių kiekvienam įrašui vis pripirkti prabangių prekinių ženklų, o ir nenoriu. Renkuosi naudoti tai, kas man pačiai įdomu ir patinka. Tad susitarkim: jūs skaitykite tai, ką norite; aš rašysiu apie tai, ką aš noriu, gerai? Susitarėm? 

Puiku, o dabar apie tualetinį vandenį, kurį ilgą laiką norėjau išbandyti. Oriflame turi specifinę Women's Collection aromatų kolekciją, skirtą augalams, klasikinę kolekciją. Jau esu bandžiusi alyvų aromatą, mimozas, o šį kart - laikas bijūnams.


Produktas: ORIFLAME Women's Collection "Radiant Peony“ tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Leidimo metai: 2021 m.
Tūris: 75 ml
Kaina: pilna kaina 24,00 Eur
Kur galima įsigyti: oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - žalumos

Gamintojo aprašymas: Kaip džiaugsminga pavasario šventė, šis gaivus ir spinduliuojantis gėlių aromatas užfiksuoja netikėtą mieste žydinčių gėlių grožį. Šiame subtilaus aromato tualetiniame vandenyje dominuoja bijūnai, kurie įkvėps ir pakylės jūsų jausmus.

ČIA

Viršutinė nata: magnolijos, ryto rasa
Širdies nata: bijūnai
Apatinė nata: muskusas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, GERANIOL, PHENOXYETHANOL, CI 17200, CI 19140.


Pakuotė. Visi šios kolekcijos aromatai turi vienodus, klasikinės formos, stačiakampius stiklinius buteliukus su aukso spalvos akcentais ir tokio pat metalo dangteliu. Labai faina matyti minimalistinę, baltą etiketę ir kitoje pusėje, tikroviškai atrodančių bijūnų paveikslėlius. Stiklinis buteliukas dailus, paprastas ir elegantiškas. 

Kartoninė dėžutė plona, labai paprasta, puošta gėlių motyvais pastelinės melsvos spalvos fone. Atrodo simpatiškai, patraukliai akims ir labai moteriškai. Moterims ši kolekcija ir yra skirta, tad nenuostabu, kad visos pakuotės puoštos augaliniais motyvais.


Kvapas. Tik pasipurškus jaučiamas gaivus, žalias aromatas su daug gaivos, tikriausiai taip kvepia magnolijos ir ryto rasa. Tačiau akivaizdu, kad nuo pat pirmųjų akordų dominuojančias pozicijas užima beveik tikroviškas bijūnų žiedų aromatas, kuris nusėdęs ant odos tampa šiek tiek pudriniu, šiek tiek muiliniu, tačiau bijūnai niekur nedingsta ir dominuoja per visą kvapo išlikimo ant odos laiką.

Šis aromatas keliantis gerą nuotaiką, burbuliuojantis, gėlinis, muilinis, pradžioje žalias ir gaivus. Pabaigoje gėlinis ir muilinis. Aromatas nėra labai intensyvus, ant mano odos labai lengvutis, beveik orinis ir tobulai skamba karštame vasaros ore... Tad tiks arba kaip lengvutis vasaros aromatas, arba sluoksniuoti su kitais kvapais. Tiesą pasakius nesitikėjau, kad taip patiks, nemanau, kad gali kvepėti taip saldžiai ir maloniai. Kvapas, nors ir lengvas, tačiau labai malonus.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Aromatas labai lengvas, jaučiamas prie pat kūno odos, tad neerzins aplinkinių, tiks tiek laisvalaikiui, tiek biuro aplinkoje. Nors svaigų, malonų, muilinį bijūnų kvapą mieliau rinkčiausi pasimatymui, romantiškai išvykai ar laikui su mylimais žmonėmis.

Kvapas ne tik lengvutis, tačiau ir išlieka neilgai, ant mano odos maždaug 3 valandas, tad purkšti ir atnaujinti reikia palyginus dažnai, tačiau kai moki nedaug, dėl to pernelyg nesuki galvos - svarbu ne 30 minučių.


Moteriškas, romantiškas aromatas su dominuojančiu muiliniu bijūnu, labai panašiu į tikrą šių gėlių aromatą. Kvapas lengvutis, tad puikiai tiks karštiems orams ar sluoksniavimui. Ant odos ilgai neišlieka, tačiau kai moki nedaug, šiuo atveju trys valandos visiškai pakankamas laiko tarpas. Bijūnų kvapas... malonus ir iš šios kolekcijos labiau sužavėjo tik alyvos

Aromatas panašus į:
- AVON "Luminata"
- FLORIS "Fleur"
- LANCOME "Miracle"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš anksčiau mintyse visiškai nemokejau sau artikuliuoti, kokio kvapo norėčiau. Buvo toks periodas, kai skaniausias kvapas buvo tiesiog mano odos, turbūt buvau apsinuodijusi kvapais :)) kai pvz kolegės ryte ateina prisipurskusios (būtent kaip dezodorantu) mišiniais kvepalais. Tu labai gražiai tekste sudėlioji akcentus apie kvepalus. Padėjai vėl atrasti kvapų pasaulį ir kad jis nebūtinai turi kainuoti 300 euru.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū <3 Labai malonu.
      Atraskite, pasinerkite, uostykite - visko pirkti nebūtina, bet pažinti labai smagu ir gera :)

      Panaikinti
  2. Mišiniai=nišiniai

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ai tiesa, aš issirenku favoritą ir iki kol tuščias buteliukas purskiu, kol kas turiu tik dvejus kvepalus :) . Vasarai Jardin Boheme mano favoritas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jardin Boheme turi labai puikių kvepalų :) Kuriuos naudojate?
      Aš mielai dėvėčiau vienus, bet esu nepastovi kvepalų klausimu - mėgstu keisti, pagal sezoną, pagal nuotaiką, pagal orą ar progą.

      Panaikinti
    2. Epizode Romantique

      Panaikinti

Rašyti komentarą