ZIAJA Aloe Face Toner - alavijų veido tonikas sausai ir normaliai odai

O šiandien galvoju, kad tebūnie daugiau veido priežiūros iki mėnesio galo, nei įprastai, nes, na šiuo metu vonioje nemažai išbandytų priemonių, susidariau tvirtas nuomones, tad apie viską iš eilės. Pirmiausia apie Ziaja veido toniką su alavijais, kuris tinkamas sausai ir normaliai odai.


Produktas: ZIAJA Aloe Face Toner - alavijų veido tonikas sausai ir normaliai odai
Gamintojas: "ZIAJA Ltd". Pagaminta Gdansk, Lenkija
Paskirtis: veido odai - drėkinti, raminti, minkštinti
Tinkamas tipas: sausai ir normaliai odai
Labiausiai patiko: drėkina
Labiausiai nepatiko: pritrūko kokybės
Tūris: 200 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, pigu.lt, Gintarinė vaistinė

Ką žada gamintojas: Švelnus, be alkoholio tonikas, skirtas kasdienei veido ir kaklo priežiūrai. Atgaivina, ramina ir minkština odą. Suteikia intensyvią hidraciją, pagerina kraujotaką ir stimuliuoja ląstelių funkciją.
NAUDOJIMAS: tepkite ant nuvalytos odos medvilniniu diskeliu.


Pakuotė. Labai paprastas, minimalistinis ir gana pigiai atrodantis plastikinis buteliukas su juodo plastiko atkemšamu dangteliu. Beje, tas dangtelis man nulūžo daugmaž įpusėjus toniką, tad tikėtis, kad pakuotė bus kokybiška čia nereikia. Balto plastiko fone žalios spalvos alavijo kontūras ir tokios pačios spalvos užrašai. Minimalistinis dizainas, tačiau atrodo gana pigiai.

Kvapas gana stiprus, gaivus kosmetinis aromatas, tačiau labiau jaučiamas iš buteliuko, o dengiant ant odos jaučiasi labai silpnai. Mano skoniui jo čia iš viso galėtų nebūti.

Konsistencija vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, PPG-26-Buteth-26, PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Linalool, Citric Acid.


Poveikis. Toniko pagrindą sudaro vanduo, tirpiklis, drėkinantis pantenolis, alavijų sultys, emulsiklis ir ricinos aliejus. Toliau seka 1% ribą žymintis konservantas ir kvepalų ingredientai. Ar sudėtis pati saugiausia? Akivaizdu, kad ne. Ji gana minimali, drėkiklių nėra labai daug, tačiau kaip už tokią kainą - visai neblogai. 

Toniką ant odos dengiu kiekvieną kart po prausimosi ir prieš veido kaukes. Jo konsistencija man šiek tiek keistoka - jausmas toks, lyg ant odos dengčiau vandenį, nes susigeria ne itin greit ir prireikia šiek tiek laiko. Būdama sausiaodė, norėčiau vos vos tirštesnės konsistencijos. Žinote, apie ką aš? Apie tuo tirštesnius tonikus ir emulsijas, kurie tobulai jaučiasi ant veido odos. Na, o kalbant apie poveikį - tikrai jaučiu, kad drėkina ir gaivina odos paviršių. Bet tai yra viskas, daugiau jokio papildomo efekto nepastebiu ir nepasakyčiau, kad priemonė geba raminti sudirgusią odą.

Gal, jei vertinsime kainą, pasakyčiau, kad priemonė visai gera, bet jei neatsižvelgiant į šiuos aspektus, iš pigučių, geriausias drėkinantis tonikas lieka iš Margaritos - ženkliai efektyviau drėkina, tad jį ir rekomenduočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai