MARGARITA gaivinamasis tonikas su alavijų ekstraktu - mano pirmoji kosmetikos priemonė

Spėkite, kokia buvo pirmoji mano kosmetikos priemonė? Kažkur tinklaraštyje esu minėjusi, kad pirmoji dekoratyvinės kosmetikos priemonė buvo Ruby Rose 18 spalvų akių šešėlių paletė, kurią padovanojo mano vyriausia sesė. Bet prieš tai, gerokai anksčiau buvau nusipirkusi Margaritos toniką su alavijais. Taip, tai pirmoji mano kosmetikos priemonė apskritai. Aišku, tuomet aš nelabai suvokiau, kam reikalingas tonikas, tačiau naudojau taip, kaip mano suvokimas leido ir tuomet man patiko. Sakysite nelogiškas pasirinkimas? Aš visuomet turėjau labai sausą, tiesiog pleiskanojančią veido odą, ir tik pastarąjį dešimtmetį, tinkamai rūpindamasi savo veiduku tų žiaurių pleiskanojimų nebėra... Taip šiai dienai turėdama patirtį ir krūvą informacijos žinau, kad svarbiausia odą drėkinti, bet tuo metu mama man ir mažajai sesei buvo nupirkusi Nivea universalą (dar skardinėse pakuotėse), kurį kartkartėmis panaudodavo ir mama. Nelabai jis tikdavo mano veidukui, tai suvokiau gerokai vėliau, tačiau bent jau veido odos nebeniežėdavo nuo sausumo (taip, net niežėdavo kiek ji buvo sausa). 

Grįžtant prie mano pirmojo veido toniko - puikiai pamenu, kad jis man padėjo apsitvarkyti su veido odos problemomis, todėl iki šiol kartas nuo karto šio toniko buteliukai vis atsidurdavo mano vonioje kaip priemonė, kuri iš tiesų pasiteisina.

Jeigu tau sunku patikėti savimi, kad galėtum išsikelti tikslą, pamėgink surasti, kuo galėtum kliautis - medžiu kieme, akmenėliu, kurį parsinešei iš turistų žygio, padavėju, kuris kasryt atneša tau kavos. Tai ne tik sumažins įtampą, bet ir padės eiti keliu, kai  manysi, kad nebeturi jėgų.


Produktas: MARGARITA gaivinamasis tonikas su alavijų ekstraktu
Gamintojas: UAB "Biok Laboratorija". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: drėkinti ir tonizuoti veido odą
Tinkamas tipas: sausai ir normaliai odai
Labiausiai patiko: puikiai tonizuoja veido odą
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra pavojingų ingredientų
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,09 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse, internetinėje parduotuvėje Biok Laboratorija
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: „Margarita" gaivinamasis tonikas su alavijais efektyviai drėkina veido odą, suteikia jai minkštumo ir elastingumo. Tonike nėra odą sausinančio alkoholio. Alavijų ekstraktas, daug šimtmečių naudojamas gydomaisiais ir grožio puoselėjimo tikslais, intensyviai drėkina odą, stimuliuoja naujų ląstelių gamybą, gerina medžiagų apykaitą ir mažina sudirgimą. Tinka kasdienei sausos ir normalios odos priežiūrai. 
Naudojimas: Sudrėkinkite vatos gabaliuką ir prieš tepdami kremu švelniai nuvalykite veidą bei kaklą. Patikrinta dermatologų.


Kiek pamenu savo pirmą toniko pakuotę, tai nelabai ženkliai ji pasikeitė per tuos metus: buteliukas liko tokio pat paprasto balto, dalinai skaidraus plastiko, dangtelis toks pat žalsvas, dozavimo anga tokia pat kvadratinė. Tiesa, paprastai tokios skystiems produktams man nelabai patinka, kadangi pataikau išpilti per daug produkto, tačiau čia man viskas stebėtinai patogu ir viskas patinka. Atrodo kad ir produkto įsipilu tiek, kiek reikia - nei per daug, nei per mažai...

Per tuos metus šiek tiek keitėsi tik etiketė: užrašų dizainas ir alavijo paveiksliukas, tačiau informacija liko ta pati - gaila, nepamenu ankstesnių sudėtinių dalių, kažin ar jos keitėsi? Tad pakuotė gana paprasta, tačiau aiškaus, neperkrauto dizaino. Atrodo akies labai netraukia, bet man asmeniškai Margaritos priemonių pakuotės turi kažką tokio, dėl ko kas kartą į jas pažiūriu parduotuvių lentynose.

Kvapas nė kiek neprimena alavijų aromato, bent jau man. Tačiau visuomet kelia malonias asociacijas, kvepia maloniu kosmetiniu kvapu. Toks įdomus gaivus kvapas, tačiau nėra silpnas, vidutinio intensyvumo. Net po panaudojimo aš jį jaučiu dar kuris laikas, kol jo neužgožia kremo aromatas.

Konsistencija. Skaidrus, vanduko konsistencijos skystis.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20Disodium EDTA, Potassium Carbonate, Parfum (Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool).


Poveikis. Man atrodo visos žinome, kaip naudoti veido toniką - aš visuomet sakau, jog tai tiesiog būtina kosmetikos priemonė, būtina norint turėti prižiūrėtą veido odą.

Šitas tonikas turi jaučiamą drėkinimo efektą, savaime suprantama tas poveikis nėra toks stiprus, kaip veido kremo, tačiau mano oda drėkinimą jaučia. Na, o geriausias šito toniko dalykas yra geras veido tonizavimas. Panaudojus visa oda atrodo ženkliai gražiau, vizualiai matosi priemonės efektas, o ir oda jaučiasi dau geriau.

Koks dar būna toniko poveikis? Būna tonikai nuvalo nešvarumus ir makiažo likučius! Šitas tonikas tą savybę turi, bet ji nėra stipri. Na, prieš tai turėjau Babe toniką, kuris viską nuvalydavo beveik kaip makiažo valiklis, o čia - ant diskelio kažkiek nešvarumų matosi, bet jei pabandau valyti nepilnai nuvalytą odą - sunkiai pakelia kažkokius rimtesnius nešvarumus, tad naudodami šitą toniką - nepamirškite gerai nuvalyti veido ir labiau kliaukitės savo makiažo valikliu šiam tikslui.

Nežinau, man šitas tonikas labai patinka ir bus kartojimas dar ne kartą. Ar verta priminti privalumus? Žema kaina, odos drėkinimas, geras, vizualiai matomas tonizavimas ir jaučiamas odos komfortas. Super - tai tikrai ne paskutinis šio toniko buteliukas mano namuose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai