MY POPPY WILD PERFUMES... SPLASH! "Funky Flamingo Club" Eau Fraiche

Vasarą aš labai retai kvėpinuosi sunkesniu kvapu negu tualetinis vanduo... Tiesą sakant, net tualetinis vanduo vasaros metu naudojamas pakankamai retai, mat vasara man visuomet yra kvapniųjų kūno purškiklių metas - priemonių, kurios yra lengvos ir išgaruoja pakankamai greitai... Tačiau toli gražu ne visų purškiklių pakuotes patogu įsimesti į rankinę, todėl ieškodama ryškios ir spalvotos akių šešėlių paletės šiai vasarai, aš netyčia užmačiau ir visai susigundžiau mažyte pakuote, kurią būtų patogu įsimesti į rankinę. Pardavėjas visur nurodo, kad priemonė yra tualetinis vanduo, tačiau ant pakuotės aiškiai nurodyta "eau fresh", kas tiksliausiai būtų verčiama į kvapnųjį vandenį (?). Tikriausiai, jei klystu, duokit žinoti. 😉

Susigundžiau Majamio kvapą žadančių "Funky Flamingo Club" aromatu, kvepiančiu šaltais gėrimais ir karštomis svajonėmis. O kaip kvepia man? Vaisių ir gėlių kvapo kategorijos kvapnusis vanduo.

"Laimė - trumpa stotelė tarp 'per mažai' ir 'per daug'."
M. Haidegeris


Produktas: MY POPPY WILD PERFUMES... SPLASH! "Funky Flamingo Club" Eau Fraiche
Gamintojas: "Push Cosmetic" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Kaina*: pilna kaina 5,99 EUR (šiuo metu taikomos nuolaidos ir galima įsigyti už 1,80 EUR)
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Išskirtinai tik DOUGLAS pristato POP SPLASH 5 moteriškų kvapų kolekciją  - MY POPPY WILD PERFUMES.
10 ml kvepalų buteliukai supakuoti į modernią ledų ar sūrelio popierėlį primenančią pakuotę, kuri žavi ir traukia akį.

MY POPPY WILD aromatai skirti paauglėms ir jaunoms socialiai aktyvioms moterims, besidominčiomis mada, muzika, filmais, susitikinėjančiomis su draugais, norinčiomis linksmintis. Jos linkusios eksperimentuoti, bandyti kažką naujo. Jos mėgsta sekti naujausias mados tendencijas ir gaudo jas socialiniuose tinklalapiuose, bloguose ir jaunimo žurnaluose, iš bendraamžių draugų.

Funky Flamingo Club tualetinis vanduo nukels Jus į egzotišką Majamį: šaltų gėrimų ir karštų svajonių rojų.


Viršutinė nata: laukinės avietės, benzoinas, labdanum
Širdies nata: rožės, jazminai
Apatinė nata: pačiuliai, gintaras, Burbono vanilė

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Coumarin.


Pakuotė. Kaip jau jums minėjau, šitą aromatą išsirinkau dėl mažytės pakuotė. Vos 10 ml talpos, siauras stiklo flakonėlis su purkštuku ir sandariai užkemšamu dangteliu. Tiesa, purkštukas nusukamas, tad tinkamai išvalytą pakuotę galima panaudoti iš naujo. 😉

Buteliuką gauname supakuotą traškiame, desertą primenančiame plastiko pakelyje. Pardavėjas sako, kad primena ledų ar sūrelio - nežinau, tačiau atrodo mielai ir labai smagiai. Tiek kad, tai vienkartinis džiaugsmas - plastiką iš karto metame lauk, o į vasaros rankinę metame tik stiklinį flakonėlį. Na, bent jau aš.

Kalbant apie dizainą - jis beproto mergaitiškas: rožiniai flamingai ir gėlės baltai juodame fone... Saldžiai spalvota pakuotė užburia žaismingumu ir nors yra mergaitiška, net šiek tiek paaugliška, bet kartais taip smagu pabūti ta nerūpestinga paaugle ir nebūti suvaržytai kažkokių standartų ar normų.


Kvapas. Tiesą pasakius ar dėl to, kad tai ne stipresnės koncentracijos kvepalai, ar dėl dar kažkokių priežasčių, aš negalėčiau pasakyti, kad paeiliui užuodžiu visas aromato natas. Taip, tik pasipurškus tikrai jaučiasi vaisinė aviečių nata, kuri greitai susimaišo su sunkesniu rožių aromatu, o galiausiai į viską įsipina itin saldūs ir itin sunkūs vanilės, pačiulio ir gintaro akordai. 

Iš esmės kvapas labai labai saldus, man vaisinės natos jaučiamos labiau negu gėlių. Toks keistai sunkiai saldus aromatas ir nors užmušk, su jokiais Majamio paplūdimiais nesiidentifikuojasi. Greičiau saldžiai, beveik pernelyg saldžai vasariškais vakarais... Bet nei čia gėrimų, nei svaojonių nei Majamio nematau. 😆 Sunkiai saldus ir sunkiai nusakomas kvapas...


Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
     ☀ dienos metui;
     ☄ vasaros sezonui.

Kvapas visiškai neturi jokio šleifo ir yra užuodžiamas tik itin arti kūno odos, geriausiai, uostant nuo odos. Kadangi tai kvapusis vanduo (eau fresh), tai reiktų nepamiršti, kad kvaplų koncentracija produkte siekia tik 1% - 3%. Su tokiais skaičiai nereikia tikėtis ilgo išlikimo - ir iš tiesų, man kvapas užuodžiamas iki 2 valandų. Po to, norint ir toliau kvepėti, būtina purkštis kvapu iš naujo. Tad turint tai galvoje - kvapas tinka tik šiltuoju sezonu.

Galiausiai, įvertinus kvapą, išlikimą, koncentraciją ir pakuotę, sau darausi išvadą, kad tai aromatas, kuris tiks vasaros metui, kai norisi lengvai kvepėti. Tikriausiai, geriausia vasariškomis dienomis, kai visiškai nežavi sunkūs aromatai ant kūno odos... Nedidelę pakuotę labai patogu įsimesti į rankinę, ji neužima daug vietos... O ir patys aromatai neša smagios, žaismingos ir pašėlusios vasaros idėją. Belieka išsirinkti labiausiai patinkantį aromatą!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai