CIEN "Tropical Summer" putų pavidalo kūno prauskliai "Lovely Mango" ir "Melon Exotic Fruit"

Ar verta kažką pirkti iš Lidl, ta prasme kosmetiką? Turi Lidl mums gerai žinomą Biok kosmetiką, turi galybę nežinomų prekinių ženklų, tačiau šį kartą kalbėsime apie CIEN prekinį ženklą, kuris procentaliai tikriausiai užima didžiąją dalį parduotuvių asortimento. Esu išbandžiusi ir bloge aprašiusi ne vieną Cien produktą ir ne visuomet visos priemonės pasiteisindavo, bet kai kainuoja tiek nedaug, kažkaip visai negaila bandyti, o jei netiks, ir išmesti lauk.

Šių metų vasaros pradžioje visuose Lidl parduotuvėse pasirodė Cien kompanijos "Tropical Summer" limituoto leidimo serija gaminių, kuri pristatė vasaros būtiniausias kosmetikos priemones rankoms, kūnui, plaukams, grožiui... Iš linijos išsirinkau kelis gaminius, apie kurių vieną pasakoju būtent šiame įraše. Taip, sakau vieną, nors nuotraukoje tikriausiai matote du: iš tiesų tą antrą nusipirkau praeitą savaitę, tiesiog kitokio kvapo, tačiau visiškai tokį pat. Pasižiūrime, ar šią, putų pavidalo dušo želė/ kūno prausiklį verta pirkti? Atkreipti dėmesį? Ir ko tikėtis?

Prižiūrėk vidinį sodą. Brangink penkis dalykus, suteikiančius tau džiaugsmą, ramybę ir meilę. Juo puoselėdamas išmoksi suprasti save ir žinosi, kokiu keliu žengti.


Produktas: CIEN "Tropical Summer" putų pavidalo kūno prauskliai "Lovely Mango" ir "Melon Exotic Fruit"
Gamintojas: "Aerox AG". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: kūno odai prausti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: standžios putos
Labiausiai nepatiko: daug nesaugių ingredientų sudėtyse
Tūris: kiekvienas po 200 ml
Kaina*: kiekvienas po 1,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Lidl
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Prieš naudojimą gerai suplakite. Naudodami purkštuko galvutę laikykite statmenai. Užpurkškite prausimosi putų ant odos ir tolygiai paskirstykite. Prieš nusausindami odą, gerai nuplaukite putas. 


Man nepaprastai smagios, tačiau dviprasmiškai vertinamos priemonių pakuotės. Savo forma jos primena purškiamus dezodorantus ir yra metaliniuose flakonuose. Ir dozuojami produktai panašiai: išpurškiame spausdami dangtelio viršų. Tik purškiant reikia nepamiršti laikyti statmenai ir nepaversti, nes priemonė pradeda 'spjaudytis', purkšti netolygiai ir nevienodu kiekiu, tarsi produktas eitų kartu su oru.

Man nepaprastai patinka būtent tokio tipo produktų pakuotės vien todėl, kad yra labai sandarios. Vasarą aš nemažai keliauju savaitgaliais, o netrukus laukia stovykla, todėl man svarbu šalia turėti patikimas, patogias naudoti ir sandarių pakuočių priemones. Aš mielai įsimesčiau pakuotę ir turėčiau automobilyje (kelioneje, ypatingai su mažu vaiku tikrai ne kartą norisi tiesiog nusiplauti rankas), tačiau su slėginėmis pakuotėmis reikia atsargiai: jos negalima laikyti tiesioginės saulės spinduliuose, pakuotei negalima leisti įkaisti, ir pakuotės temperatūra jokiu būdu negali būti daugiau nei 50 laispnių, kitaip rizikuojame turėti bombą. O ar automobilyje galima garantuoti tokias sąlygas? Paprastai saulėtą dieną salonas įkaista labai stipriai, todėl teks apsieiti be pakuotės nuolatinio apgyvendinimo mašinoje, tačiau važiuojant kažkur toliau ar ilgiau - būtinai įsimetu į mano ar vaiko rankinę.

Tačiau reikia nepamiršti, kad metalinės pakuotės teršia aplinką, jos yra sunkesnės ir... norint produktą patalpinti tokio tipo pakuotėse, bei sukurti putojimą, į sudėtį tenka pridėti butano, isobutano ir panašių ingredientų, kurie nėra saugūs mūsų organizmams.


Kvapas. Prieš įsigydama aš galvojau, kad kvapas man patiks labiausiai, tačiau ne kvapas čia mane žavi labiausiai. Melionų kvapo (žalia pakuotė) priemonėje jaučiamas šioks toks rūgštumas, ji gaivesnio kvapo. Tuo tarpu mangų - ženkliai saldesnė, grynai moteriška. Dar parduotuvėse siūloma i pomelo greipfruktų aromato, bet trečios pakuotės kažkaip nenusipirkau, nors gal reikėjo? Tiesa, tikrai nėra taip, kad kvapai identiškai primena vienus ar kitus vaisius, ne, ir pakankamai aiškiai jaučiama, jog kvapas sintetinis, tačiau nėra baisus ar nemalonus.

Konsistencija. Nežinau, kokio pavidalo priemonė pakuotės, tačiau išpurškus į delną priemonė iš karto gula baltos spalvos, itin standžiomis ir tvirtomis putomis. Žinote, kaip tokios putų pavidalo priemonės sukuria skystas, tižias putas, na, trūksta joms standumo. O čia - man idealiai standžios putos, labai primenančios plaukų putų konsistenciją (jei ne dar standesnės).


Sudėtis:
"Lovely Mango": Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl Betaine, Butane, Isobutane, Parfum, Isopropyl Palmitate, Propane, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate.

"Melon Exotic Fruit"Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl Betaine, Butane, Isobutane, Parfum, Isopropyl Palmitate, Propane, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Linalool.


Poveikis. Pats nerealiausias dalykas yra tas, kad šitas priemonės man labai lengva ir labai greita naudoti: tiesiog įsipurškiai putų, išsimuilavai ir viskas, nusiskalavęs esi visiškai švarus. Ir be abejonės, mano vasaros kelionėms labai tinkama priemonė, mat jai nereikia kempinės - na, kur dėti šlapią kempinę po prausimosi? O čia - viskas itin greita ir patogu ir paprasta...

Ir galbūt mano viduje vis dar gyvena mažas vaikas, nes putų konsistencija yra kažkas neprasto: su tokio stendumo putomis tiesiog norisi žaisti, norisi jas naudoti, išpurkšti, mėgautis... Ir mėgaujuosi. Jei pakuotė nebūtų slėginė, tačiau tokia pat sandari, o produktas toks pat puikus - aš mylėčiau produktą dar labiau. 

Grįžtant prie realesnių dalykų, tai taip, sudėtinės dalys tikrai nežiba saugumu, kvapas nėra toks skanus, kad keltų tikrų vaisių asociacijas, tačiau prausia gerai, nešvarumus pašalina efektyviai. Per vieną mūsų kelionių vyras su šituo nusiprausė tepaluotas rankas be jokio vargo! 

Tad mano akimis žiūrint, nors ir turi trūkumų, tačiau šitas produktas net labai vertas dėmesio. Man labai gaila, kad tai tik riboto leidimo gaminiai ir jais galėsime mėgautis tik šią vasarą. Idealiai tinka mano poreikiams greitai ir be papildomų priemonių nusiprausti bei saugiai ir patogiai keliauti! Rekomenduoju, prieš tai pauosčius pabandyti. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai