BIELITA "Pro pedicure" kojų šveitiklis su Negyvosios jūros druska, profesionaliam naudojimui

Aš esu ne tik įsitikinusi, bet galėčiau sakyti, kad žinau, išbandžiau ir esu tikra, kad rūpintis kojomis būtina apskritai visus metus! Buvo etapas, kai pabandžiau ar tai pamiršau tepti pėdų kremu ir šveisti šveitikliu, ir per porą ar trejetą savaičių mano kulnai prarado švelnumą, oda suragėjo ir tapo visai negraži... Ir vos pradedu reguliariai rūpintis savo pėdomis - jos vėl tampa gražios, švelnios tolygios, dailios ir malonios ne tik rodyti, bet ir liesti... Per kelis metus bandžiau pėdų šveitiklį pakeisti tiesiog įprastu kūno šveitikliu, bet rezultatai su specializuotomis pėdų priemonėmis visuomet būna ženkliai geresni, negu su bendriniu kūno šveitikliu - patikėkite, bene su kiekvienu kūno šveitikliu vis bandau ant pėdų, bet kiekvieną kartą įsitikinu, kad specialios priemonės veikia daug geriau...

Ieškodama priemonių savo pėdoms aš visuomet ieškau kažko, kas dar nebandyta, nes... man smagus naujų dalykų atradimo jausmas ir... tik taip galima atrasti kažką, kas galbūt veiks geriau, nei prieš tai bandytos priemonės. Bielito "Pro" šveitiklio pėdoms pakuotė manęs visai nesužavėjo, tačiau turiu tos pačios serijos šveitiklį rankoms, kurį tiesiog dievinu, todėl pagalvojau, kad ir priemonė pėdoms bus tokia pat puiki. Metas papasakoti, kokie mano įspūdžiai.

"- Mano teta buvo labai gabi svetimoms kalboms, - išdidžiai pareiškė Pelėda.
- O kas tai yra... tos svetimųjų kalbos? - išlemeno Paršelis.
- Kaip čia paaiškinus... - Pelėda suraukė kaktą. - Svetima kalba - tai tokia, kurios nemoki. Tenka ilgai jos mokytis, o išmokus ji liaujasi būti svetima. Ir tenka pradėti mokytis kurios nors naujos."
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: BIELITA "Pro pedicure" kojų šveitiklis su Negyvosios jūros druska, profesionaliam naudojimui
Gamintojas: SP "Bielita". Pagaminta Minskas, Baltarusija
Paskirtis: atgaivinti, pašalinti negyvas odos ląsteles, minkštinti ir drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: jaučiamas poveikis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 360 g
Kaina*: 10,24 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Priemonė švelniai atgaivina ir gerai pašalina suragėjusį odos sluoksnį. Aprūpina kojas mikromasažu, apdovanoja jas harmonija ir balansu. Puikiai minkština ir drėkina odą. Šveitiklio sudėtis praturtinta Negyvosios jūros druska, bičių vašku, simondsijų aliejumi, eteriniais bergamotės ir spygliuočių aliejais.
Naudojimas: nedidelį kiekį kremo - šveitiklio švelniai įmasažuoti į odą. Nuplauti vandeniu arba nuvalyti likučius rankšluosčiu.


Kaip jau sakiau, taip ir galiu pasakyti dar kartą, kad šveitiklio pakuotė manęs visiškai nesužavėjo, atrodė pigiai, labai paprasta. Man tas melsvai pilkas pakuotės plastikas, tamsiai rudas dangtelis ir neaiškiai greitai pagamintas, primityvus dizainas sukuria atstumiančio produkto įvaidį. Jei prieš tai nebūčiau bandžiusi Pro linijos šveitiklio rankoms, į šitą šveitiklį pėdoms niekad nebūčiau nei žiūrėjusi, nei ėmusi į rankas, nei įsigijusi. Tiesiog visas šitas vaizdas nieko gero nežada. Tad šiuo atveju įsigyti produktą suveikė smalsumas ir ankstesnė patirtis.

Produktas dozuojamas labai paprastai: atsukam dangtelį ir kabinam produktą lauk - jokių apsauginių dangtelių, jokių folijų, jokių dozavimo įtaisų. Nors... vos neapsimelavau - apsauginis balto plastiko dangtelis yra, tačiau nemanau kad jis patikimai apsaugo nuo oro patekimo ar smalsių rankų. Greičiau jis skirtas tam, kad apsivertus pakuotei produktas nepatektų ant dangtelio.

Kvapas yra kažkas baisaus... Man šitas produktas labai nemaloniai smirda chemija, spygliuočių kvapu ir tepalais... Kažkas baisaus ir nemalonaus, tačiau kvapas pėdų šveitikliuose nėra labai svarbus, nes jaučiamas tik kol šveičiame pėdas, dingsta greitai ir netenka ilgai erzinti uoslės nemaloniu kvapu.

Konsistencija. Pėdų šveitiklis standžios, tvirtos, kreminės konsistencijos, žalsvai melsvos spalvos. Patrynus priemonę tarp pirštų jaučiama nemažai itin smulkių, tačiau ne itin švelnių šveičiamųjų dalelių. Tad pirmą kartą pasižiūrėjusi konsistenciją padariau išvadą, kad turėtų šveisti neblogai.


Sudėtis: Sodium Chloride, Maris Salt, Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Laureth-4, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Dimethicone, Ceteareth-25, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Bees Wax, Copernicia Cerifera Cera, Cyclomethicone, Silica, Abies Alba Leaf Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopheryl Acetate, BHT, Isopropyl Myristate, Parfum (d-Limonene, Linalool), Methylparaben, Propylparaben, CI 42090.


Poveikis. Tokias priemones, kaip šveitikliai pėdoms naudojame lygiai taip pat, kaip kojoms: masažuojame drėgną odą tol, kol tai malonu, o likučius nuskalaujame vandeniu. Pirmiausia, buvau nustebusi kaip švelniai šveitiklis veikia - galvojau, kad tikrai nebus efektyvus, tačiau pirmus kartus atrodė neblogai. Po kelių savaičių pastebėjau, kad mano pėdų oda tikrai atrodo puikiai: jokių pasausėjimų, jokių odos suragėjimų ar sudiržimų. Perbraukus per pėdą jaučiamas švelnumas, lygumas - pėdos atrodo tobulai gerai prižiūrėtos.

Tad taip, man labai nepatiko produkto kvapas ir nebuvau sužavėta pakuote. Jei prie pakuotės pripratau, tai prie kvapo niekaip negaliu priprasti. Tačiau priemonė iš tiesų veikia ir veikia švelniai, bet efektyviai. Ei, kur ta vasara? Aš noriu pagaliau apsiauti basutes ir parodyti savo pėdas! 😄




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai