CIEN "Rose & Argan" Rich & Caring rankų kremas su organiniu rožių vandeniu ir argano aliejumi, normaliai odai

Man atrodo, kad šiais laikais vis dar baidomės kažkokių prekinių ženklų, galvodami, kad va čia jau ne lygis naudoti. Kiekvienam savo, tačiau man atrodo šiek tiek kvaila galvoti, kad viena ar kita kosmetika nėra gera vien dėl to, kad nepatinka prekinis ženklas. Apskritai man kuo toliau, tuo mažiau patinka mūsų tautiečiams būdingas susivaržymas, noras būti kaip visi ir iš to kylantys kompleksai. O tada jau pripildom kibirą ir liejam ant visų iš eilės. Negi sunku suprasti, kad jei kažkas netinka tau, nereiškia, kad būtina įkalbėti ir kitus, kol pritars tavo nuomonei? Kiekvienas gali ją turėti skirtingą ir mažiausiai, kur reiktų dėti pastangas yra bandymas visiems įpiršti savąją. 

Apie ką aš čia šiandien? Apie komentarus ir atsiliepimus ir apie Cien, Nivea ir panašius prekinius ženklus, kurie susilaukia nepelnytos paniekos. Man Cien patinka, džiaugiuosi jų vonios druska ir labai patinka kremai. Šį kart apie kremą su rožėmis ir argano aliejumi, mažutėje pakuotėje, kuri puikiai tinka rankinei.


Produktas: CIEN "Rose & Argan" Rich & Caring rankų kremas su organiniu rožių vandeniu ir argano aliejumi, normaliai odai
Gamintojas: "WIN COSMATICS" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: rankų odos priežiūrai
Tinkamas tipas: normaliai odai
Labiausiai patiko: maitinamasis poveikis
Labiausiai nepatiko: reikia šiek tiek laiko, kol pilnai susigeria
Tūris: 30 ml
Kaina: 1,89 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Cien rankų kremas su ekologišku rožių vandeniu ir argano aliejumi, skirtas normaliai odos priežiūrai. Dermatologiškai patikrintas. Be mikroplastiko. Tinka veganams.


Pakuotė. Nedidelė plastikinė tūbelė su užsukamu plastikiniu dangteliu. Pakuotės dydis puikiai tinkamas įsimesti į rankinę, plastikas labai minkštas, patogus išspausti reikiamą priemonės kiekį. Pakuotės dizainas yra skonio reikalas - man šiek tiek primena vokiškų prekių pakuotes: tamsiai rudas fonas visiškai nedera prie rožinės spalvos gėlių. Beje, nors kremas su rožėmis, bet ant pakuotės kažkodėl pavaizduoti bijūnai.

Kvapas. Labai, labai malonus gaivus (primena bulgariškų) rožių aromatas. Dievinu šį kvapas, va tokį gaivų rožių kvapą galėčiau uostyti ir uostyti...

Konsistencija losjono konsistencijos, turi nemažai riebumo ir sunkumo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Phenoxyethanol, Panthenol, Sodium Cetearyl Sulfate, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum, Allantoin, Benzoic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Disodium EDTA, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Levullinate, Alcohol, Sodium Anisate, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Ficus Carica Fruit Extract.


Poveikis. Rankų kremo sudėtis būtų visai nebloga, jei ne gana aukštai sudėtyje esantis konservantas ir apskritai sudėtyje esantis alkoholis. Greitomis perbėgusi sudėtį parduotuvėje jo nepastebėjau - mano klaida - pirkti kosmetikos priemones skubant nėra gera mintis. Kremo sudėtyje labai daug minkštiklių, drėkiklių ir odą kondicionuojančių ingredientų.

Rankų kremas lengvos konsistencijos, tačiau turi nemažai riebumo, tad įmasažavus į rankų odą, prireikia dar šiek tiek laiko, kol priemonė pilnai susigeria. Ant odos paviršiaus kremas palieka jaučiamą rieboką plėvelę, kuri per keliasdešimt (maždaug iki minutės) susigeria į rankų odą. Bet pripažinsiu - dirbti su kompiuteriu iš kart po kremo pasitepimo nėra malonu - reikia palaukti, kol pilnai įsigers.

Užtat kremas puikiai maitina ir drėkina rankų odą, pasitepus kremu dingsta nemalonus sausumo jausmas, rankos tampa lygesnės, oda vizualiai jaunesnė ir gražesnė. Nors prireikia laiko rankų kremui susigerti, bet maitinamasis ir odą kondicionuojantis efektas man labai patinka. Gal ne pats tobuliausias kremas vasaros dienomis, bet visu kitu metu, pavasarį, rudenį, žiemą, vasaros vakarais, - kremas puikiai veikia ir maloniai jaučiasi ant rankų odos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai