BLING NAILS "Cantaloupe Oil" Cuticle Revitalizer Oil - nagų ir odelių aliejukas su kantalupe melionų aliejumi

Bet kaip faina pagaliau vėl lakuoti nagus ir pasidžiaugti ne tik paaugusiais, tvarkingais nagais, bet ir spalvotu manikiūru ir sveikomis odelėmis. Iš ties gražiam manikiūrui svarbiausia yra tinkamas nagų ir odelių maitinimas ir drėkinimas ir čia labiausiai padeda nagų aliejukai, tiksliau reguliarus jų naudojimas. Dažniausiai problema nagų odelių priežiūroje yra ne netinkama priemonė, o tai, kad tokius aliejukus mes pamirštame naudoti, nes jie būna nepatogiuose buteliukuose, o panaudoti dažniausiai prisimename būtent ne namuose. Nesenai pamačiau pieštuko formos aliejų ir smalsumo vedama nusipirkau, - šiandien trumpai apie tai, kas patiko, o kas ne.


Produktas: BLING NAILS "Cantaloupe Oil" Cuticle Revitalizer Oil - nagų ir odelių aliejukas su kantalupe melionų aliejumi
Gamintojas: nenurodytas
Paskirtis: drėkinti, maitinti nagų odeles ir nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neaiškus gamintojas ir nepatikimai fiksuota sudėtis
Tūris: 5 ml
Kaina: 1,90 Eur
Kur galima įsigyti: Benitas

Ką žada gamintojas: Nagų ir odelių aliejus pieštuke. Patogi aplikacija. Unkalus atgaivinantis komplesas su persikų, mangų ekstraktų, kalciu, saulėgrąžų aliejumi ir vitaminais maitina ir drėkina nagus ir odeles aplink nagus. Pantenolis (vitaminas B5) įsigeria į nago paviršių ir maitina.
NAUDOJIMAS: švelniai pabraukite šepetėliu virš nagų 3-4 kartus per savaitę. 
Aliejukas sustiprins nagus, jie augs ilgesni ir sveikesni.

Sudėtis: Grapeseed Oil, Amino Acids, BHA, Natural Keratin, Organic Calcium, Sunffower Oil, Vitamin A, Vitamin D, Sesame Oil, Vitamin B5, Vitamin E, Silk Procaine, Natural Panthenol, Thymol, Methyl Glucose Ether.


Mano nuomonė. Visų pirma, nagų aliejukas truputį neaiškios kilmės - nei ant pakuotės, nei internete nenurodyta, kas yra aliejuko gamintojas, kur jis gamintas ar kas yra atsakingas už platinimą - jokio informacijos! Ir sudėtis surašyta labai netvarkingai - man panašu į kinietiškus produktus, o žinia - kinietiški produktai pasitikėjimo tikrai nekelia. 

Nežinau, kas tiksliai yra priemonės sudėtyje. Atrodo, kad sudėtis gausiai papildyta aliejais ir vitaminais, tad galima tikėtis, jog aliejus maitins ir kondicionuos nagus ir odeles aplink nagus. Ir iš ties - maitina ir drėkina tikrai puikiai. Manau, kad didžiausias šio produkto privalumas yra labai patogi pakuotė - tokią nedidelę lengva įsimesti į rankinę, tad atsiminus - iš kart galima ir naudoti. Pavyzdžiui, atsiminiau darbe - pasitepiau; atsiminiau mašinoje - pasitepiau. Niekad į rankinę neimčiau aliejaus buteliuko, nes juo nepatogu naudotis, apsitaškyti galima, o toks pieštukas - tiesiog pasaka. 

Ir būtent reguliarus aliejuko naudojimas duoda geriausius rezultatus - odelės ne tik nebešerpetoja, tačiau ir neatrodo nė trupučio pasausėjusios, nebeskeldėja ir neberagėja. Bet kaip čia vertinti aliejuką? Pats aliejus man nepasirodė itin kokybiškas, tačiau patiko pakuotė. Kai tik pasibaigs, bandysiu išardyti ir pripildyti savo mėgstamu aliejuku iš CND. Arba tokias pakuotes galima įsigyti kokiam ebay ar aliexpress ir turėti papildytus mėgstamu aliejumi rankinėje, automobilyje ar darbe.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai