BIOCELL Moisturizing Hyaluronic Acid Face Mask - drėkinanti lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi

Na, tai kiek šiandien turime dirbančių? Aš dirbau ir buvo keistokas jausmas, kai didžioji dalis žmonių akivaizdžiai pasidarė ilgąjį savaitgalį. Jei praeitais metais ilgaisiais savaitgaliais mėgavausi ir aš, tai šį kart suplanavau šiek tiek kitaip, turėjau užsilikusių darbų, kuriems vis pritrūkdavo laiko, tad kuo puikiausiai su jais susitvarkiau ramią dieną. Na, o kadangi ši diena visgi buvo darbo diena, nusprendžiau prieš savaitgalį pasilepinti veido kauke, atgaivinti veido odą ir pasimėgauti keliomis ramybės akimirkomis.

Iš savo kaukių dėželės šį kart paėmiau drėkinančią Biocell veido kaukę ir tikriausiai tik dabar, pirmą kart į rankas paėmusi pakuotę ir atidžiau patyrinėjusi supratau, kad tai lietuviška kosmetika! Smagu matyti ir smalsu išbandyti.


Produktas: BIOCELL Moisturizing Hyaluronic Acid Face Mask - drėkinanti lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi
Gamintojas: UAB "Valentis". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: veido odai - drėkinti, suteikti elastingumo ir gyvybingumo, maitinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus drėkinimas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 1 vnt.
Kaina: 3,89 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Benu vaistinė

Ką žada gamintojas: Jauti, kad oda prarado drėgmę, elastingumą, skaistumą, labiau išryškėjo raukšlės? Metas pasitelkti BIOCELL drėkinamąją veido kaukę su garsiąja hialurono rūgštimi. Vos per 15-20 minučių ji geba atkurti odos drėgmės balansą, pamaitinti ir grąžinti odos elastingumą bei gyvybingumą. Išbandyk!

Kuo ši kaukė ypatinga?
• Ši kaukė yra Nr. 1 veido odos priežiūros priemonė Lietuvoje. Remiantis "Softdent" pardavimų 2022m. duomenimis. Tai rodo, kad moterys pasitki ir džiaugiasi gaunamu rezultatu.  
• Kaukėje gausu intensyviai drėkinančių ingredientų.
• Hialurono rūgštis laikoma vienu iš efektyviausių kosmetikos ingredientų, nes yra natūraliai randama žmogaus odoje. Ji suteikia odai drėgmės, elastingumo ir stangrumo, padeda palaikyti švarias poras ir skaistesnę odą. Negana to, ji puikiai bendradarbiauja su kitais naudingais ingredientais ir padeda juos pernešti į gilesnius odos sluoksnius.
• Prabangi ir retai kosmetikoje sutinkama platina pasižymi antioksidantinėmis savybėmis ir gebėjimu kovoti su laisvaisiais radikalais bei saugoti apsauginį odos barjerą. Ilagalaikėje perspektyvoje platina, prisideda prie sveikesnės, stipresnės ir skaistesnės odos.
• Išlaikyti drėgmę odoje ir pastiprinti apsauginį barjerą taip pat padeda mažiau pažįstamas Saccharide Isomerate, kuris itin vertinamas dėl įspūdingo gebėjimo išlaikyti drėgmę odoje maksimaliai ilgai.
• Dar vienas keistai skambantis ingredientas Dipotassium Glycyrrhizate gauna pliusų už tai, kad ne tik drėkina, bet ir ramina, skaistina, kondicionuoja odą.
• Tikrai visiems žinomas medaus ekstraktas pasižymi antimikrobinėmis savybėmis ir veiksmingai drėkina, minkština bei skaistina odą.
• Populiarusis glicerinas - tobulas drėkiklis, pritraukiantis drėgmę į odą ir padeda ją ten ir išlaikyti. Be to, glicerinas stiprina apsauginį odos barjerą ir užtikrina ląstelių atsinaujinimą.
• Per daug drėgmės odai nebūna, tad drąsiai naudok šią kaukę 2 kartus per savaitę. Esant poreikiui, net ir dažniau.

Svarbu! Efektas – ne tik greitas ir intensyvus, bet ir išliekantis. Tai užtikrina su kiekviena BIOCELL kauke atliekami tyrimai.
Tobula esi tu. BIOCELL tai išsaugo.

NAUDOJIMAS: Naudokite tik ant švarios odos. Venkite tiesioginio kontakto su akimis.
- Veikliųjų medžiagų prisotintą lakštą išimkite iš pakuotės. Nuimkite plastikinę apsauginę plėvelę ir kaukės lakštą dėkite ant užmerktų akių.
- Uždėję kaukės lakštą, tolygiai paskirstykite, švelniai pamasažuokite, kad kaukė prisispaustų prie odos. Palaikykite 15-20 min.
- Nuėmę kaukę, likusį skystį švelniai įmasažuokite į odą. Nebūtina nuplauti ar nuvalyti.

Rekomenduojama šią kaukę naudoti 1-2 kartus per savaitę. Esant poreikiui galima naudoti dažniau.


Pakuotė. Plastikinis kaukės maišelis su labai švariu, baltu dizainu ir aukso spalvos minimalistiniais užrašais. Ant pakuotės labai tvarkingai sudėliota visa reikalinga informacija. Bet rimtai - kokia faina pakuotė ir koks skoningas dizainas! Nei per daug, nei per mažai, nei per didelis maišelis, nei per mažas! Nuostabu, kaip lietuviai tobulėja kosmetikos gamyboje ir dizaino prasme ir ačiū dievui, kad jau senai šviesmečiais nutolome nuo rusiškos kosmetikos.

Kvapas. Neutralus, natūralus ir gal ne pats maloniausias. Nustebau, nes gamintojas papildomai naudojo kvapiąsias medžiagas, tad aromatas galėjo būti patrauklesnis, pavyzdžiui gaivos, vandens ar malonus kosmetinis. Jei papildomų kvapų sudėtyje nebūtų, toks kvapas nekeltų abejonių, o šiuo atveju - pakvėpino, bet aromatas nevykęs.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Medvilnės lakštas gana plonas, todėl gamintojas jį papildomai uždėjo ant plastikinio lakšto, kuris prieš naudojimą turi būti nuimamas.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Saccharide Isomerate, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, PPG-26-Buteth-26, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Honey Extract, Propylene Glycol, Platinum, Polysorbate 80, Citric Acid, Linalool.


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio priemonės sudėtis atrodo labai gera. Iš ties joje daug drėkiklių, daug odą minkštinančių ingredientų, beveik visi ingredientai visiškai saugūs naudoti. Gal tik konservantas Phenoxyethanol yra gana aukštai priemonės sudėtyje, tad po jo esančių naudingų ingredientų koncentracija labai maža (>1%). 

Veido kaukės lakštas atkeliauja supakuotas kartu su plastikiniu lakštu, kuris apsaugo plonesnį kaukės lakštą nuo susilankstymo, plyšimo. Labai smagu, kad kaukytė plonytė, maloniai priglunda prie veido odos, nors pats lakštas tikrai nėra pats ploniausias, kokį esu bandžiusi. Lakštinės kaukės nepavyko dailiai pridėti tik nosies srityje, medžiagos lakštas šioje vietoje per platus, kad gražiai užsidėtų. Visgi, man nosis nėra standartinė, tad tikriausiai normalu.

Kaukė labai drėgna, tačiau papildomo skysčio pakelyje pratiškai nelieka. Uždėjusi kaukę laukiau 25 minutes ir ji nepradėjo sausėti, būčiau galėjusi laikyti ir ilgesnį laiką, bet ruošiausi išlėkti, tad nuėmiau. Beje, labai svarbu stebėti, kad kaukė ant odos nepradėtų sausėti, nes sausėjanti kaukė formuoja raukšlę ir gali duoti daugiau žalos, nei naudos.


Labai faina nuėmus kaukę matyti švytinčią, sveikai atrodančią veido odą. Serumas po kaukės ilgokai geriasi į odą, tačiau ant paviršiaus nei gėrimosi metu, nei pilnai susigėrus nelieka jokio lipnumo pojūčio. Dar kol kaukė buvo ant veido, džiaugiausi maloniu komforto jausmu ir gaiviu pojūčiu, tad nenuostabu, kad nuėmus ir jaučiu, ir vizualiai matau, intensyviai sudrėkintą veido odą. Drėkina nepriekaištingai, intensyviai, efektas mane labai džiugina, tad negaliu nepagirti ir su mielu noru rekomenduoju išbandyti ir jums - puikus efektas, nulis lipnumo ir gera sudėtis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. kainos lakštinių kaukių neadekvačios kaip už vieną panaudojimą... geriau perku brangesnį veido kremą ar serumą, nei pirkinėju tas kaukes, o kiek dar jos sukuria šiukšlių...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia jums geriau gal? Pažįstu savo odą, kaukės man būtinos ir gerą serumą turiu :)
      Ačiū, kad pasidalinote savo veido rutina ;)

      Panaikinti
  2. Dar drėkinimui gerai veido dulksnos, super dalykas vasarą ir ne tik, ir užtenka gana ilgam.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tonikas ar purškiamas tonikas/ dulksna turėtų būti naudojama ne tik vasarą, bet ir visus metus ;)
      Užtenka ilgam, drėkinimui būtina. Jei turėtumėte sausą odą - suprastumėte ;)

      Panaikinti
    2. Tai ir parašiau, kad ne tik vasarą... Ir oda mano linkusi sausėti. Kažkaip nesupratau jūsų komentaro, ką aš dar turėčiau čia suprasti :DDD

      Panaikinti
    3. Kažkaip regis nesusikalbėjome :) taip, tonikas reikalingas. Bet vis tiek, kaukės būtinos ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą