HUGGIES "All Over Clean" drėgnos servetėlės kūdikiams

Su Mindauginėmis!
Kadangi šiandien švenčiam, nenoriu ilgai sėdėti prie tinklaraščio, tad šiandien jūsų dėmesiui labai trumpas įrašas apie drėgnas servetėlės, kurias iš ties dažnai naudoju namuose ir rankoms, retkarčiais veidui, kojoms, o prireikus ir kūnui valyti. Ir visai nesvarbu, kad namuose kūdikių senai nebėra - kūdikiams skirtos servetėlės švelniausios.


Produktas: HUGGIES "All Over Clean" drėgnos servetėlės kūdikiams
Gamintojas: "Kimberly-Clark Europe Ltd". Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: valyti nešvarumus ir bakterijas nuo rankų, veido ir kūno
Tinkamas tipas: visiems, sukurta kūdikių odai
Labiausiai patiko: saugi ir švelni sudėtis
Labiausiai nepatiko: nepatogus uždarymas, kuris naudojimo eigoje nebelimpa
Kiekis: 56 vnt.
Kaina: 1,75 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kūdikių skyriuose ir vaistinėse 

Ką žada gamintojas: Šios servetėlės yra malonaus kvapo, švelnios ir minkštos odai. Tinka veido, rankų ir kūno odai valyti. 70% servetėlių sudaro natūralios medžiagos - celiuliozė; 30% plastikas, skirtas apsaugoti nuo plyšimo.

Sudėtis: Aqua, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Coco-Betaine, Malic Acid, Parfum, Sodium Citrate.


Poveikis. Kažkurių pabaigtų įraše tikrai esu minėjusi, kad šios servetėlės yra puikios sudėties: gamintojas saugiai parinko konservantus, yra odą kondicionuojančių ingredientų. Tik kvapai sudėtyje vidutinio saugumo, tačiau be aromato, servetėlės neturėtų malonaus, švelnaus aromato.

Jau tikriausiai standartas, kad drėgnos servetėlės būna supakuojamos plastikinėse pakuotėse su lipduku arba dangteliu. Šiuo atveju naudotas daugkartinis lipdukas, tačiau nepasakyčiau, kad lipdukas ilgaamžis. Darinėjant pakuotę, per laiką jis nebelimpa, pakuotė praranda sandarumą ir viduje esančios servetėlės ima džiūti. Daug mieliau rinkčiausi tokias servetėles su dangteliu. 'All over clean" drėgnos servetės pakuotė turi keli dizaino variantus, tačiau visi jie puikiai atpažįstami iš rankų arba rankų paveikslėlių ant pakuotės.

Drėgnos servetėlės gausiai prisotintos skysčio ir šiek tempiasi, tačiau vos daugiau patempus lengvai plyšta, panašiai kaip popierius, tad tikėtis, kad ji stipriai išsitemps neverta. Tačiau šios servetėlės yra labai švelnios net ir sudirgusiai odai, padeda lengviau nuvalyti nešvarumus, nedirgina odos, sudėtis labai švelni. Beveik be jokių trūkumų, tad nenuostabu, kad būtent šias kartu labai, labai dažnai. Jei ir jums reikia drėgnų servetėlių - iš kūdikiams skirtų rekomenduočiau šitas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai