VILLA BOTANIA "Kanikani" Frangipani Flower - dušo muilas su jostrų gėlių aromatu

Ši savaitė paskutinė darbe prieš atostogas, tad jau strykčioju, nekantrauju, nerimauju, laukiu poilsio, laukiu pabėgimo iš rutinos, laukiu kitokių potyrių, laukiu mūsų kelionių po Lietuvą, laukiu mūsų savaitės stovyklos palapinėse. Tačiau prieš tai dar turiu ką nuveikti darbe, užbaigti visus darbus, viską atlikti iki galo ir tvarkingai perduoti visus neužbaigtus kolegoms. Bet tiesa ta, kad šiuo metu jau jaučiuosi labai pavargusi ir labai išsekusi - poilsis būtinas kiekvienam.
Na o šiandien noriu jums trumpai ir gana glaustai papasakoti apie Villa Botania kūno ir rankų muilą, kurį įsigijau naudoti kaip dušo želė, tačiau.... nusivyliau. Apie viską iš eilės.


Produktas: VILLA BOTANIA "Kanikani" Frangipani Flower - dušo muilas su jostrų gėlių aromatu
Gamintojas: "Botany". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: prausti kūno ir rankų odą, pašalinti nešvarumus, suteikti švelnumo ir pakvėpinti
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: švariai prausia
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 500 ml
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Šis muilas pagamintas tradiciniu muilo gamybos meistrų naudojamu būdu. Muilas yra verdamas iš gryno augalinio aliejaus. Šis kreminis muilas puikai tinka praustis kasdien. Oda tampa švelni ir maloniai kvepia. 
Sudėtyje nėra gyvūninių riebalų, sintetinio paviršinio aktyvumo medžiagų, EDTA ir PEG.
Kadangi muilas gaminamas iš natūralių aliejų, jo tekstūra ir spalva laikui bėgant gali šiek tiek pakisti. Labai žemoje temperatūroje gali kristalizuotis. Šie pakitimai neturi jokios įtakos produkto kokybei.


Pakuotė. Skaidraus plastiko buteliukas su ryškiaspalve etikete, kuri būtent ir patraukė mano dėmesį Buteliuko kamštelis atsikemša paspaudimu, tačiau... pakuotės dangtelis yra visiškai nesandarus, nes buteliukas mane pasiekė apsiliejęs produktu ir suliejęs viską siuntinyje. Akivaizdu, kad tokios pakuotės niekada negalėčiau su savimi pasiimti į kelionę - net kelionė iš parduotuvės su tokiu buteliuku būtų nesaugi.

Kvapas. Perskaičiusi, kad priemonėje dominuoja jostrų aromatas, labai apsidžiaugiau, nes paprastai priemonės su jostrų aromatu kvepia dieviškai. Tik ne ši... dušo muilas lyg ir kvepia gėlėmis, bet turi tokį stiprų ūkinio muilo kvapą, kad baisu... ir ant odos išlieka ne gėlių, o tas ūkinio muilo kvapas. Brr... labai nemalonus ir labai stiprus kvapas.

Konsistencija buvo dar vienas didelis trūkumas - priemonė praktiškai vandens skystumo! Labai nepatogu naudoti tokius skystus kūno prausiklius.


Sudėtis: Aqua, Potassium Cocoate, Parfum, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Coco-Glucoside, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Cocos Nucifera Oil, Potassium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Argania Spinosa Kernel Oil, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Gardenia Tahitensis Flower.


Poveikis. Galvojau, kad bent sudėtines dalis pagirsiu, bet... nepagirsiu, nes konservantai nesaugūs, yra alkoholio, daug nesaugių kvapų ingredientų. Iš pirmo žvilgsnio sudėtis atrodo pusėtina, bet paskaičius gamintojo pažadus mažų mažiausiai tikėjausi nepriekaištingos sudėties... Deja, sudėtis nėra tokia, - naudoti galima, tačiau yra daug saugesnių ir odai švelnesnių prausiklių.

Mane visą laiką beprotiškai erzina per skysta priemonės konsistencija... produktas tekankantis, apterliojantis pakuotės sieneles, pripylus į kempinę sunkokai putoja, tad... labai neskalsiai naudojasi, tad pastebiu, kad senka daug greičiau, nei esu įpratusi. Visiškai neskalsus produktas su kūnui prausti netinkama konsistencija - gal visai tiktų rankoms, tačiau ir rankų muilas daug maloniau naudojasi kai yra bent šiek tiek tirštesnis... 

Taip, priemonė gerai prausia ir odai suteikia džeržgiančios švaros pojūtį, bet tas kvapas... tas ūkinio muilo kvapas, kuris lieka ant odos ir po prausimosi tiesiog labai erzina. Ir dabar galvoju, kad šis prausiklis - muilas man nesuteikė nei trupučio džiaugsmo: bjaurus kvapas, nesandari pakuotė, nepatikusi sudėtis, erzinanti konsistencija... tiesiog neverta, net ir jūsų keiksnoti Nivea prausikliai teikia ženkliai daugiau džiaugsmo. Šis tiesiog erzina, viskuo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai