HEI POA Monoi Suncare Milk Moisturizing - drėkinantis, apsauginis pienelis kūnui ir veidui nuo saulės SPF30

Iki šiol nesu radusi nei vieno apsaugos nuo saulės kremo kūnui, kurį norėčiau kartoti ir kartoti. Per tuos metus daug išbandyta, daug testuota, tačiau tokio, kuris patiktų absoliučiai visais aspektais, taip ir neradau, tad... kasmet perku vis kažką kito ir tikiuosi atrasti kažką iš ties verto nuolatinio kartojimo. Nesakau, kad nebuvo puikių kūno apsauginių kremų nuo saulės - buvo! Labai patiko Australian Gold, puikiai prisimenu Eucerin, bet ir vienas ir kitas turėjo aspektų, kurie patiko mažiau. Tad ir perku kasmet vis kažką naujo. Šį kart bandau Hei Poa apsauginį pienelį, tačiau noriu pastebėti, kad šios kompanijos gaminiais domiuosi jau senai, tad apsauginis kūno kremas nuo saulės pažinčiai puikus pasirinkimas.


Produktas: HEI POA Monoi Suncare Milk Moisturizing - drėkinantis, apsauginis pienelis kūnui ir veidui nuo saulės SPF30
Gamintojas: "Laboratoires Gilbert Cosmetiques". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: veido ir kūno odai - saugoti nuo saulės, drėkinti, maitinti
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: apsauginis ir odą drėkinantis efektas
Labiausiai nepatiko: nekokybiška pompa
Tūris: 150 ml
Kaina: 16,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Apsauginis veido ir kūno pienelis nuo saulės. Didele apsauga pasižymintis pienelis yra atsparus vandeniui ir padeda apsaugoti odą nuo neigiamo saulės spindulių poveikio. Purškiama apsauginė priemonė pasižymi drėkinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis.
Sudėtyje yra taičio gardenijų žiedų aliejaus, SPF30.
 
NAUDOJIMAS: Purkškite gausiai prieš išeidami į saulę ir pakartotinai purkškite kas 2 valandas. Veido apsauga: pirmiausia purkškite ant rankų, tada tepkite veidą, venkite akių srities. Dažnai pakartotinai purkškite apsaugai palaikyti, ypač suprakaitavus, paplaukiojus arba nusišluosčius rankšluosčiu.  


Pakuotė. Ryškiai geltonas plastikinis buteliukas su pompa. Ryškiaspalvis dizainas puoštas tropinių augalų paveikslėliais. Plastikinė pakuotė nedidelė, pompa visai neblogai dozuoja, tačiau jei prireikia iš karto išsitepti visiems trims, pastebiu, kad ji linkusi strigti ir priemonė tiesiog nuteka pompa į vidinį pompos mechanizmą. Manau baiginėjantis pakuotei gali būti problemų su pompa - neatrodo labai patikima.

Kvapas jaučiamas ir gana stiprus. Priemonės sudėtyje yra kvapiųjų medžiagų, tad natūralu, kad kvepia kosmetiniu, saldoku, kreminiu aromatu. Nemanau, kad to kvapo čia reikėjo, bet prancūzai yra prancūzai - jų kosmetika visuomet kvepianti.

Konsistencija lengva, pienelio su jaučiamu aliejumi sudėtyje.


Sudėtis: AQUA, OCTOCRYLENE, CYCLOPENTASILOXANE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARETH-6 OLIVATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID (ENSULIZOLE), POLYSILICONE-15, GLYCERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (AVOBENZONE)DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACTTOCOPHEROL, C30- 45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERTOCOPHERYL ACETATE, SOYBEAN GLYCERIDES, AMMONIUM ACRYLOYDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMERPOLYBUTENE, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, CHLORPHENESIN, DECYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE.


Poveikis. Paprastai šios kompanijos priemonės turi prastas sudėtis, tad rinktis prieš įsigyjant reikia atidžiai, pasižiūrėti priemonės sudėtines dalis ir įsitikinti, kad nėra alkoholio (mačiau daugumoje kompanijos produktų) ir kitų žalingų ingredientų. Šiuo atveju kai kurios sudėtinės dalys nėra visiškai saugios - kai kurie UV filtrai ne visiškai saugūs, tačiau iš esmės sudėtinės dalys geros ir jokios didesnės žalos odai neturėtų daryti.

Keistoka, lengva konsistencija primena losjoną ir sudėtyje turi jaučiamo aliejaus. Priemonė į odą nesigeria akimirksniu, tačiau pakankamai greit, kad nereiktų kankintis saulėkaitoje. O man toks susigėrimo greitis labai patinka - kol ištepu visą kūną, galiu pastebėti, jei kurias kūno vietas pamiršau (nesusigėręs pienelis šiek tiek blizga). Man labai patinka, kad sudėtyje nemažai aliejų, kurie drėkina kūno odą, tad po dienos paplūdimyje ji nesijaučia taip stipriai išsausėjusi. 

Kaip kūno pienelis apsaugo nuo saulės, ištestuoti neradau būdo. Tačiau būnant paplūdimyje nei aš, nei sūnus odos nenudegė, apsaugojo ir itin greit nudegančią vyro nugarą ir pečius, tad manau, kad puikiai veikia ir nepriekaištingai saugo nuo saulės poveikio. Visai gerai, visai patinka tik ta pompa... dozuojant nedidelius kiekius vienam kartui ją reikia paspausti labai jau daug kartų, o ir atrodo, kad ji šiuo metu ant strigimo ribos.

Beje, nors gamintojas sako, kad pienelis atsparus vandeniui, bet išsimaudžius jūroje ant odos nieko nelieka, tad... turėkite galvoje, kad kas kart nusimaudžius ar pasivalius rankšluosčiu, reikės padengti iš naujo.




Ačiū, kad skaitote, 
Gėlėta kosmetinė

Komentarai