PHYSICIANS FORMULA Skin Booster Vitamin Shot Brightening - skaistinamasis veido serumas su vitaminu C

Kai kosmetikos kompanijos pradeda gaminti veido priežiūros priemones, didelio pasitikėjimo naujai išleistos linijos nekelia, tiesa? Bet smalsumas visuomet sužadinamas: ko galima tikėtis? Ar bus gera sudėtis? O kaip su poveikiu? O gal tikrai galima pigiau, bet taip pat gerai?

Jau matėme daugybės kosmetikos kompanijų veido priežiūros linijas, o man smalsumas kilo žvilgtelėjus į Physicians Formula veido serumus. Gamintojas siūlo porą skirtingų: jauninantį ir skaistinantį. Po vasaros odai lyg ir norisi skaistumo, turiu kelias pigmentines dėmes iš praeitos vasaros (nežinau nei iš kur, nei kaip, nes SPF naudojau), tad nusipirkau tikėdamasi, kad gal jas sugebės pašviesinti? Bandžiau, testavau, veidas sugėręs didžiąją dalį buteliuke buvusio serumo, tad metas įspūdžiams.


Produktas: PHYSICIANS FORMULA Skin Booster Vitamin Shot Brightening - skaistinamasis veido serumas su vitaminu C
Gamintojas: "Physicians Formula" Inc.,JAV. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veidui - skaistinti, mažinti tamsias dėmes
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ikonsistencija
Labiausiai nepatiko: pilna kaina kiek per aukšta
Tūris: 30 ml
Kaina: 16,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos 

Ką žada gamintojas: Skaistinamasis serumas puoselėja odą. Priemonė padeda suvienodinti odos atspalvį, sumažinti tamsių dėmių atsiradimą. Sudėtyje yra vitaminų C, B3, saldymedžių ekstrakto.
Naudojimas: Prieš drėkinamąjį kremą tepkite serumu švarią veido ir kaklo odą


Pakuotė. Būtent pakuotė atkreipė mano dėmesį, naršant el. parduotuvėje, nes realiai greičiausiai niekad nebūčiau atkreipusi dėmesio. Ryškiai oranžinis stiklo buteliukas su skaidrioje konsistencijoje, įvairiame aukštyje pasklidusiais burbuliukais. Atrodo žavingai! Stiklinis butelaitis dar buvo įstatytas į plastiko dėklą ir įdėtas į kartono dėžutę atviru priekiu. Visgi gražiausias čia stiklo buteliukas, tad jo grožį galėjai pastebėti dar parduotuvės lentynoje, neišėmus iš pakuotės.

Kvapas gaivus, natūralus kosmetinis aromatas. Gamintojas papildomų kvėpiklių nenaudojo, o čia jų ir nereikia. Apskritai labai džiaugčiausi, jei visos veido priežiūros priemonės būtų be jokių aromatų.

Konsistencija tirštokas gelis su minkštais rutuliukais, kurie masažuojant į odą sprogsta.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Diglycerin, Pentylene Glycol, 1.2-Hexanediol, Propylene Glycol, Carbomer, Chlorphenesin, 3-0-Ether Ascorbic Acid, Cucumis Sativus Fruit Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sorbitol, Collagen Amino Acids, Kappaphycus Alvarezii Extract, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Glucosyl Hesperidin, Calcium Alginate, Agar, Iodopropynyl Butylcarbamate, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, CI 77492, CI 73360.


Poveikis. Ir tiesą pasakius tokios, visai geros sudėties, aš nesitikėjau (perkant nebuvo galimybės pasižiūrėti). Priemonėje daug minkštiklių, odą drėkinančių, šviesinančių ingredientų. Gamintojas nenaudojo nesaugių kvapiųjų medžiagų, gana saugiai parinkti ir konservantai - Phenoxyethanol tikrai nėra prasčiausias iš galimų variantų. Beje jis sudėtyje žymi 1% ribą, reiškia žemiau esantys yra mažiau nei 1% ir jie surašyti nebūtinai mažėjimo tvarka.

Gelinės tekstūros priemonė lengvai pasidengia ant odos ir labai greit susigeria, nepalikdama lipnumo, neapsunkindama odos paviršiaus. Iš karto jaučiu malonų komforto jausmą, tad galiu pasidžiaugti, kad drėkinamasis efektas čia tikrai yra. Pastebėjau, kad serumu padengta oda daug švelnesnė, iš kart atrodo šviesesnė ir skaistesnė. Tik kaip su ilgalaikiais rezultatais? Jei vertinsim mano dvi pigmentines dėmes, galbūt, per nago juodymą jos vos, vos, vos šviesesnės, tačiau labai matomo rezultato, po beveik viso sunaudoto butelaičio - nėra. Manau tam reikia daugiau laiko ir vargu ar šis serumas pajėgus?

Tačiau man labai patinka pojūčiai ant odos, iš ties faina serumo konsistencija, greitas susigėrimas, jausmas ant odos. Patinka drėkinimas, patinka vizualiai iš kart matomas skaistumas. O ir makiažas su šiuo serumu kažkodėl visuomet atrodo neblogai. Manau nesuklysiu, jei parekomenduosiu nusipirkti, tik gal ne pilna kaina? Su gera nuolaida įsigijus, neturėtumėte nusivilti. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Vitaminas C jautrus sviesai, tai skaidrus buteliukas ir dar plius permatoma dezute yra siaubingas gamintojo pasirinkimas tokiai priemonei.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš vienos pusės sutikčiau - vitamino C serumai turėtų būti tamsiame buteliuke. Tačiau iš kitos pusės - serume naudojame vitamino C forma 3-0-Ethyl Ascorbic Acid - viena iš stabiliausių vitamino C formų, kuri tirpsta tiek vandenyje, tiek aliejuje. Didžiausias šios formos privalumas yra stabilumas veikiant karščiui ir saulės spinduliams.

      Panaikinti

Rašyti komentarą