COSRX Advenced Snail 96 Mucin Power Essence - veido esencija su sraigių mucinu

Šią vasarą išbandžiau labai daug įdomių veido priežiūros priemonių, o ir veido odos būklė per laiką gana ženkliai pagerėjo. Tarp bandytų produktų vieni buvo visai neblogi, kiti - pusėtini, o keli produktai - tiesiog perliukai. Šiandien noriu pasidalinti vienu iš perliukų, kurį išbandyti norėjau labai ilgą laiką. Apie Cosrx veido esenciją su sraigių mucinu.


Produktas: COSRX Advenced Snail 96 Mucin Power Essence - veido esencija su sraigių mucinu
Gamintojas: "COSRX" Inc. Pagaminta Seoul, Korėja
Paskirtis: veido odai - maitinti, drėkinti, jauninti, apsaugoti, mažinti raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: keli ingredientai sudėtyje
Tūris: 100 ml
Kaina: 21,49 Eur
Kur galima įsigyti: AsianBlossom, Eurokos, Šokoladas Sielai, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Aktyvi veido esencija su sraigių mucinu veikia odą dvejopai - maitina ir drėkina ją, bei jaunina odą. Panaudojus esenciją, sumažėja odos tempimo jausmas, ji pasidaro gaivi, švytinti ir sudrėkinta. Sraigių mucinas regeneruoja odą, mažina raukšlelių gylį. Oda apsaugoma nuo žalingo aplinkos poveikio, sulėtinami senėjimo procesai, mažinami uždegimai. Turi pigmentines dėmes šviesinančių savybę, lygina odos toną ir reljefą. Dėl minimalios sudėties, tinka ir jautresnei odai.

Kultinis korėjiečių prekinis ženklas, veikiantis nuo 2014 metų ir sulaukęs didžiulio pripažinimo visame pasaulyje. COSRX pavadinimas susideda iš dviejų žodžių: COS – reiškia „kosmetinis“, RX – vaistinėse naudojamas simbolis, reiškiantis „receptas“, „gydymas“. Gamintojo produktai nukreipti ne tik į konkrečių odos problemų gydymą, bet ir į tai, kaip išsaugoti natūralų odos grožį, o jų sudėtyse naudojami tik natūralūs ir saugūs ingredientai.

Naudojimas:  prieš naudojant kremą kelis lašus esencijos švelniai įmasažuoti į veido ir kaklo odą, vengiant zonos aplink akis ir lūpas.


Pakuotė. Matinio plastiko buteliukas su plastikine pompa, supakuotas balto kartono dėžutėje. Visų pirma giriu pompa - jis visuomet tiksliai dozuoja, nestringa ir nors plastikas nėra pati brangiausia pakuotės medžiaga, tačiau kokybė nepriekaištinga. Man patinka ir minimalistinis dizaino sprendimas, džiūgauju dėl gausios informacijos anglų kalba ir lietuvišku vertimu (čia jau mūsų platintojų nuopelnas), nes neretai ant korėjietiškos kosmetikos gaminių informacijos mums suprantama kalba trūksta. Akivaizdu, kad šis produktas orientuotas į pasaulinę rinką.

Kvapas neutralus, natūralus. Priemonė bekvapė - ir čia noriu ploti atsistojusi, nes veido priežiūros priemonėms papildomų kvapų tikrai nereikia.

Konsistencija skystoka, labiau primena gelį. Tačiau nelipni, o masažuojant ant odos tampa kiek vandeninga.


Sudėtis: Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Carbomer, Panthenol, Arginine, Water.


Poveikis. Visų pirma norisi pasidžiaugti priemonės sudėtinėmis dalimis - ingredientų sąrašas minimalus, bemaž visi ingredientai intensyvūs drėkikliai, odą kondicionuoja ir ramina. Vos vienas ingredientas gali erzinti akis, o konservantas nėra pats saugiausias, tačiau ir ne blogiausias - būna ir prastesnių. Vertinu sudėtines dalis teigiamai.

Lengvos, beveik gelinės tekstūros priemonė lengvai įsigeria į veido odą ir labai intensyviai drėkina, gaivina, ramina veido odą. Efektas jaučiamas iš karto, tačiau vizualiai poveikį mačiau jau po geros savaitės. Bet žinote, kas smagiausia? Ne tik visos smulkios raukšlelės praktiškai dingo, bet ir vizualiai oda atrodo sveika, švytinti ir spindinti! 

Aš sunkokai patikiu reklamomis, o šią esenciją reklamavo tikrai nemažai merginų, bet... eina sau! Čia yra perlas! Čia yra vienas tų produktų, kurį būtina pabandyti visoms, o ypač sausesnę odą turinčioms merginoms! Šią vasarą mano oda nebuvo nė trupučio išsausėjusi ir esu garantuota, kad dėl šios emulsijos. Jei dar nebandėte - labai rekomenduoju išbandyti, o aš esu tiek patenkinta efektu, kad esu beveik garantuota - pasibaigus vienai pakuotei, iš kart pirksiu kitą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pritariu, šis produktas ir man buvo atradimas. Po žiemos išprotėjusią odą sutvarkė ir kol kas neradau nieko, kas geriau gelbėja odą, kuriai trūksta drėgmės. Kartojau ir kartosiu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Liuks! ši esencija yra verta kiekvienos liaupsės ir kiekvieno pagyrimo - produktas nepriekaištingai drėkina odą ;)

      Panaikinti
  2. Eurokos nėra, rodo išparduota. Ir kaina didesnė 26-28 eurai droge/eurokos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl kainos aš ir pirkau Asian blossom, plius pas jų labai dažnai būna pakankamų, mane dominančių likučių. Pasidairykite pas juos :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą