RODIAL "Vit C" Brightening Mask - skaistinanti veido kaukė su vitaminu C

Mėnesio eigoje naudoju ne tik lakštines, ir ne tik vienkartines kaukes, tačiau dažnai tarp jų naudoju ir kokią nors didesnę kaukės pakuotės dozę. Tokių kaukių pakanka šiek tiek ilgesniam laikui, tad ir išbandyti turiu daugiau laiko ir nuomonę tvirtesnę susidarau ir kaukių taip dažnai keisti nereikia. Šį kart noriu su jumis pasidalinti nuomone apie vitaminu C praturtintą kaukę iš Rodial, kurią radau advento kalendoriuje.


Produktas: RODIAL "Vit C" Brightening Mask - skaistinanti veido kaukė su vitaminu C
Gamintojas: "Rodial" Dublin. Pagaminta Didžioji Britanija
Paskirtis: veido odai - skaistinti, šviesinti, mažinti raukšles ir pigmentines dėmes
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: odą skaistinantis efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje esantis alkoholis
Tūris: 20 ml
Kaina: £39,45 (45,53 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Pagerinkite odos išvaizdą su odą skaistinančia veido kaukė, lengvos, gelinės tekstūros kaukė su vitaminu C šviesina ir atgaivina spalvą praradusią, papilkėjusią odą. Kaukė vizualiai sumažina raukšleles ir pigmentines dėmės, 10% AHA vaisių rūgščių, glikolio ir pieno rūgštys švelniai šveičia veido odą ir suteikia skaistumo. Veido oda įgauna įgauna sveikos odos išvaizdą, saugo odą, o granatų ekstraktas veikia prieš senėjimo požymius. 
NAUDOJIMAS: padenkite ploną sluoksnį ant nuvalytos odos, vengdami akių srities ir plaukų linijos. Palikite 15-20 minučių. Nuskalaukite drungnu vandeniu. 
Naudokite 1-2 kartus per savaitę.


Pakuotė. Ryškiai geltona, plastikinė kaukės tūbelė su plastikiniu, atsukamu dangteliu. Nežinau, kodėl rinkoje tiek mažai kosmetikos produktų, supakuotų ryškiai geltonose pakuotėse? Pasižiūrėjus į tūbelę toks saulės geltonis nuteikia maloniai ir sukelia šypseną. Dizainas labai paprastas, netgi minimalus. Labai žaviai atrodo atsukamas kamštelis - sukurtas taip, lyg skaidrus plastikas nusiimtų, o po juo slėptųsi kokia patogi dozavimo anga. Tik jos čia nėra - produktas dozuojamas atsukant indelį ir paprastai išspaudžiamas lauk.

Kvapas nors veido kaukė papildomai pakvėpinta, tačiau aromatas labai, labai silpnas, kosmetinis. Nė kart neatkreipiau dėmesio į kvapą ir galvojau, kad jo čia nėra. Atidžiau uostan lyg ir jaučiasi saldumas su trupučiu citrusinių vaisių, bet nieko labai ryškaus ar įspūdingo. Tokiais atvejais visuomet šmėsteli mintis, kad gal visai nereikia dėti kvapų, jei jie nejaučiami? O ir šiaip veido priežiūros priemonės man labiau patinka bekvapės.

Konsistencija skysta, lengvos, gelinės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Ethyl Ascorbic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Glycolic Acid, Sodium Lactate, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol Crosspolymer, Citrus Sinensis Fruit Extract, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Punica Granatum Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Sulfite, Alcohol Denat., Ananas Sativus Fruit Extract, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Parfum, Citral, Limonene.


Poveikis. Priemonės sudėtyje yra daug vitamino C, skaistinančio odą, šiek tiek antioksidantų, drėkiklių ir minkštiklių. Nesaugių ingredientų bazę sudaro kvapų medžiagos, tačiau dėmesį noriu atkreipti į sudėtyje esantį denatūruotą alkoholį, kuris naudojamas kaip tirpiklis. Jau žinote - ilgalaikio naudojimo perspektyvoje alkoholis sausins odą, pažeis apsauginį odos barjerą. Toks efektas veda geriausiu atveju prie odos dehidratacijos, blogiausio - iki odos žaizdelių. Aš vengiu alkoholio kosmetikos priemonėse - po jo naudojimo mano odos būklė vizualiai suprastėja, o ir laukti, kol atsiras rimtesnių problemų aš nenoriu - gydymas kainuoja brangiau ir užtrunka labai ilgai. Tad jau to pakanka, kad kaukės nekartočiau.

Priemonę ant odos reikia tepti plonu sluoksniu ir palaikyti 15-20 minučių. Dalis kaukės susigeria į odos paviršių, oda geriantis kaukei tampa nemaloniai lipni. Galiausiai po to lieka nuskalauti vandeniu ir džiaugtis efektu.


Tik ar tas efektas džiugina? Taip, vizualiai oda įgauna šiek tiek skaistumo, sveikiau švyti, tačiau... nei poveikio raukšlelėms aš matau, nei mano pora ryškių pigmentinių dėmių nei kiek nesumažėjo - nei dydis, nei ryškumas. Galbūt ilgai naudojant pigmentines dėmes mažintų, tačiau nerizikuočiau dėl sudėtyje esančio alkoholio. Poveikis nestiprus, toks labiau meh - šioks toks efektas yra, bet nė pusės tiek, kiek tikėjausi, o ir sudėtinėmis dalimis nesu labai patenkinta.



Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai